Борисов: Кабинетът изостави народа - който оцелее, оцелее

Моделът "Борисов" бил строителство, а "Радев" - намаляване на инвестициите
Обновена: 2 окт 2021 12:40 | 2 окт 2021 12:10, Петя Славова
448
Борисов: Кабинетът изостави народа - който оцелее, оцелее
Снимка: БГНЕС

"Седмици наред сме първи по смъртност от коронавирус и последни по ваксинация. Смъртността е чудовищна. Пазете се. Правителството в момента са оставили народа - който оцелее, оцелее" заяви Бойко Борисов пред хора в Родопите. Бившият премиер продължава с разходките из страната, където се среща с българските избиратели.

"Безхаберие. 10 дни кораб се източва в най-красивите ни места по Черноморието. Седят и според Радев това е справяне с кризата. Това са жестоки пробойни в държавата", заяви той.

Лидерът на ГЕРБ обясни, че се гордее с хората от района, разпита ги за пътищата и заключи, че строителството е неговият модел.

Борисов припомни, че проф. Анастас Герджиков ще бъде подкрепен от ГЕРБ за президентските избори - ректор на най-големия университет и заяви, че Румен Радев изконно не разбира президентската институция, чиято ролята на държавния глава е да обединява, а не да разделя и мрази. Той му препоръча да си отиде при партията и да не се занимава с това, от което не разбира.

"Да си избере една партия", поръча Борисов Според него, моделът "Радев" бил намаляване на чуждестранните инвестиции. "Забравихме какво е еврозона", категоричен бе той и припомни, че три пъти е бил премиер на държавата.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


448
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
306
11
 
9
 
! Отговори
Щирлиц преди 2 години
Благодарим на партизанският внук Борисов,че построи много километри вълнисти магистрали и хлъзгави пътища,че поддържаше мостове от които падаха парчета бетон,че съсипа столицата със разместването на линии от градския транспорт,че построи метро,което периодично се пълни с вода.Да благодарим и за завода за ***,незапочнат още когато беше кмет,за липсата на паркинги,и презастрояването на столицата,за ремонтираната"по конец"преди години ул.Първа българска армия,която сега..отново се ремонтира...
305
19
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Тоя как не го е срам да говори. Той за 12 г. успя да смъкне България на дъното. Хем грозен, хем нахален.
304
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Договорът е сключен на 19/05/1999 от Александър Божков . Какъв Борисов, какви пет лева?
303
7
 
11
 
! Отговори
Уво 2021 преди 2 години
Радев е прочетен вестник на пирон в ...
302
11
 
12
 
! Отговори
Истукан преди 2 години
Ами Борисов не изостави ли народа? Само магистралите му бяха приоритет. Подари златните мини на канадска фирма. Няма да му се размине. Ще го съдят.
301
15
 
10
 
! Отговори
Solar Power преди 2 години
Ако трябва да избирам между решетников и тиквата избирам тиквата със сигурност :)Живота последните 10 години не беше крайно лош :)
300
12
 
9
 
! Отговори
на всеки преди 2 години
е ясно, че Тиквата е аут. Той е заразен и всеки който се доближи до него е низвергнат. И който мисли,че не е вярно, да ми покаже поне един политик от света, след падането на отвратителната баба Меркел, която го крепеше, независимо от страданията на цял един народ, да е говорил дори и по телефон с този ***. и не Само Божков и Йосич---го чакат.....
299
3
 
10
 
! Отговори
някой преди 2 години
До: номер 340 Всяка прилика с реални събития и личности е случайна! Да, Бойко Борисов е доказан психопат! Обаче, и Адолф Хитлер е бил доказан психопат! Бойко Борисов управлява 12 години, (до небезусловната си капитулация). И Адолф Хитлер е бил на власт 12 години. Обаче, Бойко Борисов не прилича съвсем на фюрера. Хитлер е завършил строителството на аутобаните които е построил, и после не ги е ремонтирал!
298
12
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Уникалността на Борисов за Българската история се състои в това, че той е пръв и единствен министър председател - пcuxoпат!!!
297
11
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Борисов предаде и продаде народа си за 12 години управление.
296
7
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
И даже не изневерява на Деси с плеймейтки. Дори не се опита да прикрие катастрофата, която направи баща му. Даже каза, че синът му не е бил в РПУ. Абе, чист човек!
295
4
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До: номер 330 Тогава оди да целуваш ръката на дон Борисов!!! Аз не съм от твоя клан - или ще мра, или ще гласувам на 14-ти ноември против мафията ГЕРБ!
294
14
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
За траловете, Борисов е комунист, а не Радев, който беше издигнат от комунистите и Решетников. Борисов имал кюлчета, а Радев изобщо не е назначавал любовницата си на две заплати и не изостави децата си заради нея. Радев е чист като момина сълза- ха,ха,ха..
293
8
 
9
 
! Отговори
Тъпаците преди 2 години
Кьоравците които си докараха това "управление" да не ревът тази зима че тока им е скъп, парното също, газта също, въобще всичко отиде у мерудия.
292
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Какъв кабинет бе, аматьори!
291
13
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
За Радев Пудела няма да гласува народа!
290
8
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Вижте какво направи служебното правителство в Италия,и какво направи служебното на Радев в България! По едно и също време!
289
26
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Без ГЕРБ затъваме! Радев и кресльовците му се видя какво могат!
288
8
 
18
 
! Отговори
Прост народ преди 2 години
Мафията съсипа държавата и цените тръгнаха нагоре. Всичко върви към хипер инфлация. Ще ядете това което сте си надробили.
287
21
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
След изборите Бойко се връща,то е ясно!