Любен Дилов: Борисов не е човек, държащ злато в чекмеджета

Радев не може да доведе до стабилност държавата, смята Любен Дилов
Обновена: 3 окт 2021 13:39 | 3 окт 2021 13:39, Ния Христова
398
Любен Дилов: Борисов не е човек, държащ злато в чекмеджета
Снимка: БГНЕС
"Румен Радев се държи като кандидат-президент от 3 години", заяви пред БНР Любен Дилов, лидер на "Гергьовден", депутат от ГЕРБ-СДС в 45-ото и 46-ото Народно събрание.
 
"Очевидно г-н Радев не може да проведе тези разговори и не може да доведе до стабилност държавата. Явно има голям афинитет към изпълнителната власт и там го влече, очевидно. Проф. Анастас Герджиков е спокоен, диалогичен, управлявал е една институция - Софийския университет, която наподобява държава с много общини, които са факултетите. Ние смятаме, че професорът е много по-подходящ за тази длъжност, отколкото Румен Радев, защото преди всичко търси съгласието и разбирателството, а не конфронтацията".
 
Според Дилов и Лозан Панов също би бил успешен в тази посока.
 
Любен Дилов прогнозира, че на втория тур на президентските избори много от формациите, подкрепящи Радев, ще загубят мотивация да се явят да гласуват:
 
"Надявам се това, че Христо Иванов заяви защо не могат да подкрепят Радев, да е призив към техните избиратели кого да подкрепят на балотажа".
 
 
"Мебелите на Бойко Борисов са отвратителни, те са мебелировка от късния соц. Истина е, че там има някакъв спекулативен момент, голям, има някаква атака срещу него, която не знам дали проработи. Не знаем дали това съдържание (в нощното шкафче - б.р.) е негово. Нямаме никаква убеденост, че това би могло да е така. Борисов не е човек, който държи злато в чекмеджета", коментира Любен Дилов и уточни, че се съмнява, че "човек, който 12 години управлява една държава, по такъв начин ще си управлява личните дела - такъв човек да си държи кюлчета в чекмеджета е смешно".
 
"Всеки политик, който избяга от отговори, не става за тази работа".
 
Дилов подчерта колко важни са парламентарните избори и необходимостта от съставяне на работещо правителство:
 
"България не е Белгия, за да може да издържи 3 години без кабинет. Искрено се надявам и смятам, че ще има правителство този път. Стига да влезе някакъв що-годе читав проект, а не такъв, който е създаден, за да бъде отказан, какъвто беше вторият кабинет на Слави, ще го подкрепят и формации, които играят крайно опозиционно, стига да се конструира някаква власт".

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


398
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
209
0
 
7
 
! Отговори
Демокрация?Свобода преди 2 години
на словото?Всеки пише и говори каквито си иска глупости(бил ги прочел в нета като Дончева),плямпа ги по медиите и на носи отговорност за думите си.Крие се зад права,а няма задължения.Ето защо трябва нов закон за медиите и промяна в НК,като се инкриминира каквото и да е фалшиво твърдение.Като не си сигурен и говориш за някого неистини,да си платиш.Но точно искащите промените в съдебната система са главните клеветници и исканията им са само популизъм,иначе ще са основни подсъдими.
208
7
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Никой що-годе нормален не вярва на постановката с чекмеджето, но ... пред Герб стоят сериозни въпроси за корупция на които никой не си направи труда да отговори
207
6
 
8
 
! Отговори
Борисов преди 2 години
Що бе? Некой да не ми е откраднал кюлчетата?
206
6
 
12
 
! Отговори
БАЦЕ преди 2 години
АКО БЕШЕ СЕГА КОРАБА ДА Е ОТПЛАВАЛ А СЕГА ПРИ ФИГУРАНТА ПОТЪВА ПЕРНИК ВОДАТА КАК БЪРЗО РЕАГИРА А СЕГА ЦЕНИ ТОК НАГОРЕ ФАКТИТЕ ГОВОРЯТ БОГОВЕТЕ МЪЛЧАТ Е АКО ВИ ХАРЕСВА ФИГУРАТА ВАША Е АМА И ГЛАД И МИЗЕРИЯ НИ ЧАКА ОТКРАДНАХА ПАРИТЕ ЗА МАГИСТРАЛИТЕ
205
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Остави ги да си четат какво пише във фейса, то нали там е казано последно е бил мутра. Няма кмет, няма главен секретар, освен това и пожарникар го пишат, но и това не е вярно. Обаче как всичко върви на зле е очевидни и няма нужда от лъжи във фейса да бъде свален Радев и всеки следващ който лъже, насажда омраза и носи вреди на народа.
204
9
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Гарга очилата ...голям си подмазваш и мижитурка
203
7
 
18
 
! Отговори
мижитурка преди 2 години
Ето провала на един българин ----от Любен Дилов син ---да се превърнеш в гнусна мижитурка. Тва е проблема на България --всеки е готов за 5 лева да стане гъзомийник.
202
7
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
На тоя гад нямали кой да му хвърли един здрав бой ,много умразен
201
7
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Любенчо мамин златен. това че си като мебелите не борисов е жалко, но по-жалко е, че такива като теб (и гешеФтара) не разбаха, че с видимите серийни номера на банкнотите и кюлчетата Тиквата изпадна в сериозна зависимост и от Изток и от Запад, и съответно започна да предава националния интерес... Много лесно е да се проследи пътя на тези банкноти, дори и за българската прокуратура и служби.
200
7
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Любенчо, а ти не си човек, но кого ли го интересува мнението на еднафурнаджийска лопата...
199
4
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До 270Радев с дрона е фотошопирал всичките книги по квантова физика и класическа литература в чекмеджето и ги е преправил на пачки
198
7
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Не бе той много честен.в чекмеджето държи само книги .Винету
197
6
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Мата Хари ще обясни всичко. Защо е снимала истинските или фалшивите пачки и злато.
196
4
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Всъщност никой не вярва на фотошопа. Отблизо се вижда,че парите са с еднакви номера и са от ,,монополи,,. Кюлчетата по нищо не приличат на истинските. Просто закачка. Целта би била да се търси произхода на първия милион. Само че тази тема е табу за нашите назначети милионери.
195
6
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Не му разбирам логиката - точно човек управлявал еднолично 12 години би се разпасал до такава степен, че да си държи кражбите в чекмеджето до леглото.
194
7
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Бойко винаги е бил един охранител и един шофьор........ Златото е в чекмеджето, за да го пази Бойко с пистолета.......... Чувства се пълноценен като охранител на Златото........... Няма как без Злато да се пази нещо ценно........... Все едно да шофира без кола, без джипка.......... Джипката е като златото - джипката го прави шофьор, златото го прави охранител с пистолета..................Любен Дилов-Гербер уж е много умен, а само празни фъфления фъфли..............карикатура на герб.
193
9
 
8
 
! Отговори
гост преди 2 години
Този е ***. Не отрича, че Буци има златни кюлчета и крадени пари. За това казва , че Буци не би държал пари и злато в шкафчето . Хехе - сигурно ги държи в някоя банка или трезор.
192
7
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Бойко ще бъде съден, след като сменят главния прокурор.
191
8
 
11
 
! Отговори
Иво преди 2 години
Борисов го каза много добре - перфектна ченгесарска работа направена като по учебник на КГБ.Ако беше истина той отдавна щеше да е в затвора-това е мечтата на всички тези негодници, ОФ-чегъртачи с лицето Радев
190
9
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Пистолетът на Чекмеджето пази Златото в Чекмеджето. Двете са свързани.