Биков: Радев е съдия на мача, който се опитва да вкара гол на ГЕРБ

Почти винаги има изненади в една президентска надпревара, смята Тома Биков
3 окт 2021 12:38, Ния Христова
114
Биков: Радев е съдия на мача, който се опитва да вкара гол на ГЕРБ
Снимка: БГНЕС
"Ако Бойко Борисов се кандидатира за президент и бъде избран, президенството ще продължи да се приема като страна по един политически спор", заяви  в ефира на bTV Тома Биков от ГЕРБ.
 
"Нашата цел е точно обраната, затова подкрепяме проф. Герджиков - искаме президентството да се върне към своята същност на институция, в която различните гледни точки и спорещистрани да седнат на една маса и да постигнат съгласие по основни теми пред нацията", каза още той.
 
Биков смята, че е важно хората да разберат, че има кандидат, на който може да се гледа като възможност за разрешаването на политическата криза у нас.
Още по темата
 
"Не въприемаме президентските избори като футболен мач, ние не критикуваме г-н Радев, а неговото поведение като президент. Ако продължим с футболната аналогия, президентът трябва да бъде съдията на мача. Ние имаме съдия на мача, който непрекъснато се опитва да вкара гол на един от двата отбора", коментира Биков.
 
Той изтъкна, че ГЕРБ иска президент, който да е арбитър на обществото, да бъде помирител и да е в състояние да чуе и разчбере различни гледни точки. 
 
"Да се решава този спор между Борисов и Раден на президентските избори за мен е безсмислено, защото трудностите и големите предизвикателства ще дойдат след това", отбеляза още Биков.
 
"Не издигаме партиен кандидат, защото такава е ситуацията. Напълно осъзнато сме готови да се надскочим като партийна структура и представители на една политическа сила и го правим умишлено в името на това България да има стойностен президент, който да бъде президент на Република България, а не на ГЕРБ, на БСП, на протестиращите, на добрите, на лошите, на всички останали, на които се делим в момента", заключи Тома Биков. 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


114
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
93
1
 
0
 
! Отговори
Късо съединение преди 2 години
герб с тулупа са обречени на изгнание като дпс.мястото им е в небитието.хората ги мразят безплатно.
92
4
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
От 30 години не сме имали президент като Румен Радев! И най-много ги боли корумпираните крадливи мутри, че Радев НЕ Е КОРУМПИРАН ! И с това спечели народа! Мача ще бъде кратък. Герб може още от сега да поздравят Радев с победата! Правете си реклами, канете безмозъчни натегачи, олимпийски шампиони, които идея си нямат кой е Герджиков, но говорят по сценарий и още други закъсали в пандемията. !ЧЕСТНИТЕ БЪЛГАРИ ЩЕ ГЛАСУВАТ СРЕЩУ МАФИЯТА! РАДЕВ САМ СЕ ИЗПРАВИ СРЕЩУ МУТРИТЕ, НО ВЕЧЕ НЕ Е САМ ! 50%
91
3
 
9
 
! Отговори
А онинен преди 2 години
Биков ходи от партия в партия и се пени като Яне Янев но ще последва неговата съдба за винаги извън пилитиката
90
3
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Биков ти нали щеше да сваляш Борисов ?! Кво става Върви ли
89
5
 
8
 
! Отговори
Мильо преди 2 години
Не е така !Публиката ще вкара гола в мача и ще изпрати Бойко до затвора!Ще Му свири +Ку-ку" бенд!
88
5
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
По конституция, президента е арбитър на трите власти, но когато трите власти се обединят в името на грабеж на малкото останали българи на територията, президента си свърши работата тоя път. Евала на Радев, най-добрия президент до момента.
87
6
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
С 15% одобрение, няма никакъв шанс да стане президент.
86
5
 
13
 
! Отговори
МП преди 2 години
Как да искам да се обединя със вас герберски крадци, некадърници с купени дипломи и титли.Вие да продължавате да крадете от общото а аз да работя и мълча в името на общи каузи.Какво общо имам с Вас.Ако спрете да крадете и върнете заграбеното за 12 години властуване ще помисля.
85
5
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Къш...Къш...
84
8
 
10
 
! Отговори
Избирател преди 2 години
Биков, не те ли е срам?На всички гербери, а напоследък и на депесарите Радев им е основен враг, защото е истински българин, лидер, какъвто отдавна не сме имали.Правилно им го каза на фесовете за прародината, правилно го каза и на страхливеца Бойко, който не смее да се яви на честен двуббой.И ще ги бие като мачета у дирек, защото народът е с него!Аз и всички мои близки и познати гласуваме за Румен Радев!
83
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Да го вкара на Деса бре!
82
8
 
7
 
! Отговори
:) преди 2 години
Радев го вкара гол на ГЕРБ :)
81
12
 
12
 
! Отговори
тя преди 2 години
И тоя не спре да плюе Радев !
80
10
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Токсични са не ГЕРБ, а едноличната власт, мили хора. Наистина ли не виждате по-далече от носа си и не личи ли дългосрочния план на Радев за президентска република. Това ли искате? Руският пример, пример за Радев... Манипулации, конспирации, лъжи... Тогава ще видите що е диктатура. Дерзайте избиратели, но после не плачете за жалкото си съществуване
79
11
 
11
 
! Отговори
Бикоборец преди 2 години
Бичмето много го е яд на Конституцията. Ами така е, когато сте безсилни да направите правителство. Свърши вашта, проумейте го!
78
6
 
2
 
! Отговори
споко ва преди 2 години
та тебе само главата ,пък на биби целия!
77
5
 
9
 
! Отговори
Тома Биков преди 2 години
Не е платил, защото спряхте 60/40 мярката, вдигнахте тока, наложихте мерки, затова.
76
6
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
на тия държавата пак им е футболно игрище.
75
12
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До Тома БиковПреди три дена гледах как един ваш гербнерски кадър, ресторантьор , не е платил заплати на едно дете без родители и на две възрастни жени, ежеше се и пред камерата и не им изплати парите, жал ми стана за хората! Заради такива случаи бягат хората от България, когато им писне. Такова ви е държанието и в парламента!
74
8
 
6
 
! Отговори
Тома Биков преди 2 години
Лаици, които повишават постоянно цената на тока, предизвикват екологични катастрофи или не плащат заплати на хиляди хора в държавните фирми не смятам, че са ни нужни.Ти как смяташ?