Борисов: Къде ни е вината за това, че съм казал истината?

Според лидера на ГЕРБ Бойко Рашков се опитва да спасява Радев
Обновена: 29 окт 2021 13:48 | 29 окт 2021 13:41, Нели Христова
345
Борисов: Къде ни е вината за това, че съм казал истината?
Снимка: БГНЕС

Размяната на реплики между президентът Румен Радев, бившият премиер Бойко Борисов и служебният здравен министър Стойчо Кацаров, относно годността на част от ваксините, продължава. ГЕРБ даде брифинг в Централата
на партията в София.

"Радев бил на парад. Използва парада във военна академия, за да говори срещу мен. Това не е агитация. По каква тарифа вие ще го минете, ще ми е много интересно. Получаваме привилегия, която не заслужаваме - нито аз, нито Радев", коментира Борисов заявлението на Радев, че Борисов плашил народа срещу ваксините по време на военен празник.

Още по темата
"Ние показахме само, че срокът на ваксините е удължен. Ние казахме истината. Къде ни е вината за това, че съм казал истината. Те бяха казали да не се ваксинират хората. А ние още август искахме да се придобие имунитет". Така бившият премиер коментира изказването на Кацаров, че ГЕРБ създавали усещане на страх относно ваксините и срока им.

Борисов припомни изявленията на Стойчо Кацаров преди месеци, в които той твърди, че няма опасност от тежка вълна на COVID-19 и няма опасност болниците да бъдат запълнени. Той цитира думите на служебния здравен министър, че българите ще постигнат имунитет не чрез ваксинация, а чрез боледуване.

"Днес няма мерки, няма 60/40, няма помощи", твърди Борисов.

Бившият премиер цитира и Радев, който преди месеци е твърдял, че със зеления сертификат се диксриминира народът.

"Продължавам да питам защо тези ваксини, които не са с изтекъл срок на годност, ги продадоха. И къде ми е вината, че съм казал истината?"

"Вътрешното ми усещане е, че определен вътрешен министър не знае къде се намира. Дали този човек помни, че всички неща, които казва през последните 6 месеца, са едни и същи", обяви Тома Биков и цитира изказвания на вътрешния министър Бойко Рашков.

"Като чета данните за последните 14 дни 1590 са починали, а от началото на четвъртата вълна - 5578", каза Борисов. Според него с акциите на Бойко Рашков се опитва да спасява Радев за провала с пандемията и нарушението на Конституцията.

"Цялото им действие в момента цели две неща - потъващия Радев да бъде спасен и да изместят фокуса от любимата партия на Радев, на Кирил Петков, след провала в КС", отсече бившият премиер.

По повод магистрала "Хемус" и разкритите нарушения, Борисов коментира: "Моят интерес е хората от север до 2024 да мога да пътуват по магистрали. Бързали сме да направим това". 

"Радев се събира със 150 човека, без маска - айде да видим дали ще го глобят, както мен глобиха, че не нося маска", продължи коментарите лидерът на ГЕРБ.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


345
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
299
0
 
1
 
! Отговори
Санчо панса преди 2 години
Г-н Борисов , патологичния лъжец винаги казва своята истина в която си вярва без угризения на съвестта.Дори може сам да си повярва че е богоизбран и да се вземе за месия и това да е истината според него ..Моля кажете че убивате и микробите и вируса ковид още във въздуха докато издишвате въздух ....
298
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
по-скоро 4-те пръста с опната ръка овойшпек на Хитлер мяза
297
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
остава да дигне още 9 пръста и две ръце, потурите сами ще паднат и да мое да действа че тве милерди, михльони и иледерки дека ойдеа салгъзненаситний мойе да изтрака
296
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Вземи се скрий. Що за темерутщина след всичко, което забърка, се изтъпанил и плещи врели некипели. Не разбра ли, че никой не иска да се доближава до вас
295
2
 
3
 
! Отговори
anonimendo302 преди 2 години
Бе дай да ги видим тези негови офшорки, никой нищо не дава. Само приказки.
294
6
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Гусин Пожарникар, Боце, доста премиери и няколко президенти на преддемократична и "демокраична" България съм преживял, но такова чудо, кубнало се от бившето село, а сега градче Банкя, не съм виждал.Такава алчност за власт дори Стамболов и Ал.Цан-ков не са имали, а ти си се вкопчил за властта и не желаеш за нищо на света да я изпуснеш! И понеже за 3 мандата включи във всяка власт - изпълнителна, законодател-на, съдебна - прокуратурата, дори и в КС свои хора,те са готови с оръжие да те защитават.
293
4
 
7
 
! Отговори
булгарче преди 2 години
Тоя почна да си говори като Луи XIV в трето лице. Господ да го съди, ама дано е по- бързо.
292
6
 
8
 
! Отговори
ГОВОРИ преди 2 години
ПАК ТЪПОТИИ. ГОВОРИ В МНОЖЕСТВЕНО ЧИСЛО. КЪДЕ НИ Е ВИНАТА. ТОЙ ГО КАЗА А СЕГА ГО ПРИПИСВА И НА ДРУГИ.
291
8
 
18
 
! Отговори
Anonimen преди 2 години
Не може в Инициативния комитет на Румен Радев да има 27 агенти на Държавна сигурност, но е факт жалък за Радев.
290
3
 
7
 
! Отговори
Ей чшъ преди 2 години
Ти на Стойчу не му се бъркай, той сега ще пожертва малко сухи съчки, за да пребъде изборният му резултат!
289
9
 
8
 
! Отговори
Де късмет преди 2 години
Борисов ще се оттегли от политиката, чак когато премахне националната опасност Myню от нея!Дай боже и двамата да си ходят и да не си ги мерят на гърба на народа!
288
13
 
17
 
! Отговори
Ментора бай Иван преди 2 години
Няма да се измъкнеш нещастен мафиоте , ще те смачка народния гняв!
287
13
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
аре марш в небитието недоразумение мухобойко
286
9
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Бойко Борисов: Ало, здрасти. Абе тоя Мишо Бирата ми се обади сега пак. Ваньо Танов: Да? Бойко Борисов: В неговата фабрика влезнали митничари ли са, полицаи ли са, събират телефони, правят там некаква акция. Ваньо Танов: Значи, когато беше разговорът при вас, и нали вие казахте да се срещна с него и да се разбера. Аз го извиках при мене и почнахме да разговаряме. Обади се г-н Дянков и каза: Аз карам влака, да дойде при мене.
285
7
 
10
 
! Отговори
Аз преди 2 години
До ЕлекторатГЕРБ са отдел кражби и продажби на бившата БКП. А Боко е прибрал най много в офшорки.
284
6
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Народа е деградирал,пр.ост,завистлив,крадлив.Е,такива индивиди светец ли да ги управлява?Така че Боко Вагабонтина е баш на мястото си като премиер.
283
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
А другите 8 къде ги скри??? Ако това е истина.... Блазя ни.
282
9
 
14
 
! Отговори
Ямболски цървул преди 2 години
Забележете .Той говори за себе си в трето лице множествено число!!!!
281
2
 
11
 
! Отговори
Стоян преди 2 години
Ченгесарскате троляци пак ръсат ченгесарси лъжи. Живота ви мина само в мръсотти бе .Егати Ни-..Що. ...жест...Вата дето сте.
280
12
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Вината ти е че открадна 350 милиона , за сега само те се знаят ако се разровят свят ще ни се извие суджук крадлив