"Възраждане" иска отмяна на зеления сертификат

От партията се обявиха и против въвеждането на еврото
234

Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

Партия „Възраждане“ няма да преговаря с никоя политическа формация, която подкрепя COVID мерките,  обяви лидерът ѝ Костадин Костадинов.

Той настоя  да се отмени изискването за зелен сертификат за достъп до определени обществени места, защото е противоконституционно.

Според него се подготвят още по-строги мерки – достъп до работните места, банките и дори болниците само със зелен сертификат.

От партията се обявяват категорично и против въвеждането на еврото в страната.

Според зам.-председателят Цончо Ганев това ще бъде пагубно за родния бизнес и граждани.

„Откакто сме в ЕС ние сме най-бедната държава, а се водим в клуба на богатите. Сега като парламентарно представена партия не можем да позволим финансовата политика по отношение на еврото на 12-годишното управление на ГЕРБ да продължи. Друг проблем, за който са необходими незабавни мерки, е зелената сделка, която е унищожителна за българския бизнес”, добави зам.-председателят.


 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


234
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
137
10
 
7
 
! Отговори
Говорител преди 2 години
Явно кризата е само във вестниците в България. След като населението има сили за толкова много безсмислени коментари по някаква тема. Продължавайте да пишете безсмислените си коментари.
136
17
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Тоя как се прави на шут ,а отмяна на голяма смъртност кога бря тарикат ,с твоите 5 процента не можеш да командориш,още повече заповедта идва от ЕС )
135
4
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
На пръв поглед изглежда много краен, като Сидеров навремето. Но ако се вгледаш в дълбочина, ще видиш, че е много прав за всичко. Особено за еврото. Това ще доведе до поредното масово обедняване на обикновения народ. Не говоря за богаташите, за тях ще е супер.
134
4
 
6
 
! Отговори
До 158 преди 2 години
А,такива *** като теб, вече не са между живите след втората вакса!Пожелавам ти да си жив и здрав дълги години!
133
24
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Възраждане е анти -Българска партия.Всеки който призовава за неспазване на мерките директно е за причиняване на смърт на Българите.Който призовава хората да не се ваксинират ,призовава към убийство на Българите и трябва да му се отнема правото за публичност и освен това не трябва да му се дава право да се занимава с политика.
132
5
 
3
 
! Отговори
аз преди 2 години
Четяйки постовете тук ми идва да си изровя паспорта. Не мога да повярвам, колко "умен" народ има в тази държава. Жалко!
131
19
 
11
 
! Отговори
брей ,бре !? преди 2 години
Едва се освободихме от присъствието на Сидеров , но пък друг Сидеров се дотътри !
130
13
 
13
 
! Отговори
София преди 2 години
Браво,Коце!!!Само така!
129
22
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
В Австрия за 7 дни са ваксинирани над половин милион Австрийци след наложения локдаун на неваксинираните.Гледайте и се учете.Такива ***,като Възраждане трябва да бъдат затворени в къщи и да излизат само с разрешение от полицията и с платен лично от тях PCR,за да могат да отидат до магазина за хляб и вода.
128
2
 
12
 
! Отговори
Кух сертификат преди 2 години
Какъв е смисълът от сертификат, щом тези, които не могат да влязат в големите вериги стоят на 30 квадрата натъпкани пред входа и чакат да им донесат стоката.
127
9
 
7
 
! Отговори
... преди 2 години
А защо на този анти му викат Копейкин?
126
8
 
15
 
! Отговори
Възраждане преди 2 години
Прокопиевчетата пищят, музика за моите уши!
125
4
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Хахах, значи според мерките, които се готвят, за да отида до болница трябва да докажа, че съм здрав! Тия съвсем им хлопа дъската. Хубавото е, че ние българите сме свикнали да се оправяме сами!
124
7
 
25
 
! Отговори
Поручик Ржевски преди 2 години
След като текущите политици ми забраняват да влизам дори в един строителен магазин, не виждам друга опция освен да гласувам за Възраждане докато дойдат по-добри времена.И то не само аз - жената, родителите, братовчедката, всички им казах да гласуват за тях, защото другите ни тъпчат правата!!!
123
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Действителността се движи от коментарите тук и другаде. Политиците имат панически страх от коментарите, защото те ги обезсилват както нищо друго и не могат да вършат своеволията си.
122
17
 
6
 
! Отговори
колибар преди 2 години
Коце е г-н за един ден , ама иначе ,....САМОЧУВСТВИЕ , до небето !
121
7
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Щом са платили на толкова тро_лове да пишат срещу Възраждане, значи партията върви в правилна посока! Тро_лчета, колкото и да пишете, аз ще гласувам за Възраждане поне дотогава, докато има Ковид, а може и след това! Продължавайте да пишете глу_пости. Те са като музика за ушите ми хахаха хахаха ... Само се чудя на шефовете ви, защо си дават парите напразно. Нито БТВ, нито Нова са способни да ме разубедят, та някакви тро_лчета ли? :)))
120
16
 
9
 
! Отговори
ЯрЯр преди 2 години
Давай Костаааа! Осребри и тази субсидийка за втора къща на морето, ако кинтите не стигнат ще ти пуснат и рубли от изток.
119
9
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
4-5 процента *** има във всяка държава. По нищо не се различаваме от другите.
118
4
 
17
 
! Отговори
Браво преди 2 години
Мачкай шорошоидите Коце!