Кирил Петков: Време е за просперираща България и да се спре корупцията

Депутатите трябвало да си свършат работата
Обновена: 3 дек 2021 09:48 | 3 дек 2021 09:45, Камелия Цветанова
227
Кирил Петков: Време е за просперираща България и да се спре корупцията
Снимка: БГНЕС

Лидерът на ПП Кирил Петков призова в първия работен ден на 47-ото НС депутатите да вложат нов мисъл в думите народен представител.

„Това е човек, който представяла не само своите избиратели, а целия народ. Наш дълг е да служим на целия български народ, горд народ с дълга история. Голяма част от депутатите преди нас не са си свършили добре работата и заради това България е изправена пред огромни предизвикателства“, посочи той.

Петков припомни, че 2 милиона са избрали място за живот извън България.

„На всеки площад, на който се срещнахме с избиратели ни казваха: Върнете ни младите хора обратно - и те бяха изричани от възрастни хора, които живеят на ръба на бедността, а техните внуци не успяха да имат тройка на изпитите след 4 клас по математика и български миналата година“, коментира лидерът на ПП.

„А какво да кажем да митичния тунел под Шипка, който не е започват, за болницата в Ямбол, за опасността, която грози Монтана, ако стената на неремонтирания язовир подаде, ще ги залее. Дори и протестиращите гладове като Пловдив, където няма къргово, а хората, които чакат магистрала Хемус“, посочи като пример за пропуските Петков.

Той попита риторично, как сме стигнали дотук, къде са били народните представители, които е трябвало да решават тези проблеми.

Още по темата

"И отговорът се крие в алчност, егоизъм и нехайство не на всички, но на много от тях. А по разбитите ни пътища се разминават Майбах, Ферарита, но те не са на бизнеса, а на хора близки до бившата власт. Това са корумпирани лобисти без бизнес и това трябва да спре и то днес“, настоя Петков.

"Нека всеки един като народен представител да каже искам да бъда част от промяната и ще решим проблемите. Всички заедно да заявим, че е време за нулева толерантност към корупцията, кражбите, да защитаваме интереси на избирателите си, време е за просперираща България и да сме активен лен на ЕС. Време е България да е лидер в региона, да има репутация на държава, на която може да се има доверие, в държава която младите се връщат обратно, време е за иновации. Време е всички ние да си свършим работата“, призова той.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


227
Още по темата: Кирил Петков
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
28
2
 
4
 
! Отговори
Демократ преди 2 години
Кирил, освен просперираща, България трябва да стане по-деократична. Ние сме демократи и много обичаме демокрацията, защото демокрацията е най-добрата система. Повече демокрация трява, повече демокрация.
27
2
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
А в парламента със зелен сертификат ломсе влиза?
26
3
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Ще я спрете разбира се.Това със сигурност ще стане след като изтеглите новия 12 милиардов заем.
25
2
 
4
 
! Отговори
123 преди 2 години
НАУЧЕТЕ СЕ ДА ПИШЕТЕ НЕГРАМОТНИЦИ!
24
8
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
ФатмакаЩе се върти на лоста, Слави ще свири на балалайка, а Кирчо и Кокорчо ще подскачат, като клоуни! Гледайте Цирк Чалгария и Кукубенд парламент!
23
2
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Проблемът не е само корупцията. Самият българин реве срещу крадците и подкупите, а той краде ежедневно, взимайки заплатата си в плик под масата. Трябва да се пребори наглият бачкатор и сивият сектор! Няма как хората с доходи над 9000лв. месечно (около 200 000 души у нас) да издържаме цялата държава.
22
3
 
16
 
! Отговори
Един с Една преди 2 години
Българина може да живее бедно и зле , но не това е най-важното за него, дай му Гешев и Бойко на тепсия и това ще му плати топлото и храната :) Злобата храни душиците дребни :)А Кирчо ви я сервира в изобилие
21
2
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
А дано, ама надали :)
20
5
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Безпрецедентен скок на цените на азотните торове заради енергийната криза. Президентът на Тони Уилсън CF Indurstries, най-големият производител в САЩ: "дефицитът не може да се избегне", старши вицепрезидент по продажбите Берт Фрост:"глобален спад на реколтата до 2023 година". Целият обем на заводите за азотни торове в САЩ вече е изкупен за 2022 от клиенти в Азия. "Азиатските клиенти купуват плащат веднага и не оспорват цените". Страните които не могат да купят запас от азотни торове до края на годината, 2022 г. ги очаква глад. Ситуацията с калийните и фосфатните торове е същата.
19
6
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Министърът на селсксото стопанство, животновъдство и продоволствията на Бразилия Кристина да Коста Диас ще посети Русия в близките дни на преговори за възможно увеличение на доставките на азотни торове от Русия.
18
3
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Вервайте ми.
17
5
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
И като спре корупцията - какво? Ще има малко повече пари за бюджета, които преди са отивали в частни джобова. А народа какво го грее това, като парното стане 3000 лева зимата, а хляба 20 лева?
16
14
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Ако да няколко месеца не видим Гешев в затвора и поне 20 човека от ГЕР ,ДПС и Патриотите в затвора ,значи и вие сте част от мафията.
15
3
 
20
 
! Отговори
Роуз Мадър преди 2 години
Даааа, спреш ли корупцията българина ще заживее като принц ! хахахаха, заплатите ше рипнат до небето, пенсиите и те, здравеопазването ще стане космическо, а образованието светлинни години напред ! Браво Кире !!!
14
7
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Никъде по света до сега не са могли да спрат корупцията, но щом иската харвардския мошеник да ви лъже - слушайте го.
13
4
 
12
 
! Отговори
Томичукалата преди 2 години
Как България ще просперира, като корупцията УЖ я спреш...обясни моля и изобщо обясни как смяташ да я спреш това също е много интересно :) ??????
12
5
 
6
 
! Отговори
Българин преди 2 години
Ох, кога ще спре корупцията да взимаме много парички и да се разхождаме със щастливи лица в мола, ох!
11
9
 
14
 
! Отговори
В. преди 2 години
Много слабичко изказване. Той си може толкова явно. Изпълнителски кадър в търговска Кантора.
10
9
 
12
 
! Отговори
Доктор Сън преди 2 години
Смех смех смех.....началото на края започна :)
9
4
 
19
 
! Отговори
пена преди 2 години
Точно с БКП ще спреш корупцията...