Ясно е коя партия кое министерство поема, ПП зад Василев, Рашков и Денков

Кирил Петков е предложението за премиер
242

Нямаме разногласия кой кое министерство очаква. Всеки един министър ще трябва да работи в рамките на коалиционното споразумение. Затова е важно всеки един министър да си дойде с екип, заяви пред БНР Кирил Петков.

Всяка партия ще отговаря за министерството, което поема и ще определя заместник-министрите. Очаква се до средата на седмицата да е готово коалиционното споразумение между четирите партии, а кабинетът да е готов в края на идващата седмица или най-късно тази след нея.

В споразумението няма да има имена на министри, но ще е ясно коя партия за кое министерство ще отговаря.

"Ние от "Продължаваме промяната" няма да изискваме от тях кои да са конкретните кандидати, но ще изискваме резултати. Моята задача ще бъде, ако аз бъда премиер, че тези задачи се изпълняват", допълни Кирил Петков.

"Ние ще дадем кредит на доверие на нашите коалиционни партньори, където също сме се разбрали. Още по-опасно стъпване настрани от нашата политика, няма да има чадър, независимо от коя коалиционна сила те идват. Законът и аршинът ще бъдат еднакви за всички", отсече Петков.

ПП ще подпише коалиционното споразумение поотделно с всяка една от формациите, посочи Петков.

"Синхронът се координира от мандатоносителя. Ние предлагаме да имаме съвет на експертите по теми и когато един проблем не може да се реши на експертно ниво, той да се качи на лидерско".

Той потвърди номинациите на ПП за министри на финансите, на вътрешните работи и на образованието - Асен Василев, Бойко Рашков, Николай Денков.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


242
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
140
9
 
9
 
! Отговори
Случаен минувач преди 2 години
Само Бойко Рашков ще оправи Тиквуняка . Какво ще го оправи бе, "Тиквуняка" му каза: Язък че си ми адаш. Сега да не ти е 1945 година бе, ей! Само дето не му каза: "Защо не дойдеш да се разберем като мъже." Ама и да го беше казал, Чашков няма да то направи, защото знае, че ще отнесе страшен тупаник.
139
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
ОТ ПРЕДНИЯТ ПРАВОСЪДЕН МИНИСТЪР ЧУХМЕ, ЧЕ ГЕРБ СА КРАЛИ ЗАКОННО- КВА ПРАВНА МИСЪЛ, КО ЧУДО- ШЪ НЪ УПРАЯТ ВЕРВАМ ИМ.
138
4
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До Ангел СПОДЕЛИ МОЛЯ, КАКВО ИМАШ В ПРЕДВИД РЕВАНШИЗЪМ КЪМ БОРИСОВ, КАКВО Е ОТКРАДНАЛ БОРИСОВ- ЗАЩОТО ОТ АПРИЛ ПРОВЕРЯВАТ, ОБСЛЕДВАТ, РАЗСЛЕДВАТ И НИЩО, А АКО НЯКОЙ Е КРАЛ И ИМА ДОКАЗАТЕЛСТВА ЗА ТОВА ИМА НАРОЧНА ФОРМА В ЕВРОПОЛ, И ЕВРОПЕЙСКА ПРОКУРАТУРА- НЕКА СЕ ПОДАВАТ ФАКТИ. ОТ ПРАВОСЪДНИЯТ МИНИСТЪР ЧУХМЕ ЧЕ ИМАЛ ЖЕЛАНИЕ ДА ИЗЧИСТИ ГЛ ПРОКУРОР АМА НЕ МОЖЕЛ, ЩОТО ИМАЛ САМО 20 СИГНАЛА ОТ ПРЕДИ 10/15 Г- Е ТЕ ТОВА МИ ПРИЛИЧА НА ТИЯ ДЕТО ОБЯВИХА ЧЕ БОРИСОВ ЩЯЛ ДА ГИ ЯДЕ. ДАМАДЖАНКУФ Е ФЪРСТ ПИАНКА
137
2
 
15
 
! Отговори
Диана преди 2 години
До Ангел Самата дума реваншизъм се използва за недостойни прояви, сме.шко! Реваншистите не решават проблеми, не приемат грешките си, не могат да спечелят доверието на хората по честен начин, за да ги изберат..Това са едни жалки отмъстители, смятащи се повече от другите хора и пълни с отмъстителна мръсотия, отречена още преди 2000 години от света...Лаеш против Бойко, но той измъкна страната от тинята на БСП! Ако имаш капка мозък, трябва да ти е ясно, че БСП е мъртва партия и отвътре и отвън.
136
6
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Всичко се прави в стил ЧашкоФ и методите на ДС с цел дезинформация и манипулация на обществото за да може престъпниците олигарси да бъдат реабилитирани. Червената хунта няма да се спре пред нищо, което ограничава мафиотската и същност.
135
18
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Бойко Рашков остава .. Ще изпращаме банани и цветя на Герберунгелите ...
134
9
 
6
 
! Отговори
Каракольо преди 2 години
Предлагам да им дадем 100 дена на момчетата ,оставете ги да поработят поне до март месец.
133
1
 
6
 
! Отговори
Пророк Антиваксарии преди 2 години
Раздутата адмиистрация я чакала реформа , отнякъде трябва да се икономисат пари ,данъците няма да вдигат освен администрацията да я уволнят изцяло или да изтеглят 30 милиарда догодина , Но нещо незабавно трябва да започне да генерира нови приходи,освен Канада да си прехвърли половината заводи у нас и лятото всеки канадец да мине за по 2-седмици през Б-я...Много са сигурни ,че има пари за всичко и всеки -- иначе ги виждам много бързо сменени от Възраждане което само чака и новите да се издънят
132
6
 
18
 
! Отговори
Случаен минувач преди 2 години
Целта на Продължаваме Пpocтoтиитe е ясна - овладяване на съдебната власт, безнаказани кражби до пълно изпразване на държавната хазна, връщане на бял кон на Дубайския и на Белградския бандити, обявяването им едва ли не за "спасители" на народа.
131
3
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
ПП зад Василев, Рашков и Денков ---- с конкурс ли ги избрахте тия циркаджии?
130
1
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Както ги наредят от Козяк, така ще са. Какво да им се чудим.
129
18
 
14
 
! Отговори
Бай Марин преди 2 години
Най-важното е че Рашков остава. Щом успя да накара ушевите да хванат за топките бившия си атаман от Банкя и да не му дадат да харчи от чекмеджето по изборите, значи добре се справя с управлението.
128
16
 
8
 
! Отговори
Алекс преди 2 години
Правителство ще има.ББ аут.
127
8
 
12
 
! Отговори
ля ля преди 2 години
аз не съм за Денков - той според мен е малко таралала!! не му е ясно имам предвид много много ситуацията! трябва да се променят учебниците и учителите да им се стегне малко около вратлето че съвсем е разхайтена работата там! да не говорим за тези новости които им казват онлайн - страшна суматоха - всеки сам да се оправя!!! доста е разпасано цялото ведомство! бесепарска работа!
126
15
 
30
 
! Отговори
РАДЕВ СИ ИМА ДЪРЖАВА преди 2 години
ЕДНОЛИЧЕН САМОДЪРЖЕЦ.. НА 5 ООО ООО.... РОБИ.....
125
11
 
41
 
! Отговори
Номинациите на ПП преди 2 години
Служебните министри на Радев - Петков, Василев, Рашков и Денков стават номинации на партията на Радев ПП за редовно правителство ! Ха честита промяна на селянина от Славяново !
124
4
 
26
 
! Отговори
ПРЕДУПРЕЖДЕНИЕ.. преди 2 години
ВЪЖЕТО Е САПУНИСАНО....
123
21
 
8
 
! Отговори
бай Вълчо от Хисара преди 2 години
Все пак когато си по пижама и ти издърпат килимчето ,оставаш на голо!Няма кинти,няма пачки, няма кюлчета!Е , кофти е! Има само зверски зов да си спасят душите! НО ,НО! Това важи за фамилията от Банкя и правоворните на ПП ГЕРБ . За другите ,,да ги глозгат питбулите,,.За другите които са останали ,след изборите -цената в центр.соф. гробища е според урната / сиреч на по-видно място/. Само там ще намераят спокойствие герберите и техните избиратели от индия.Идва видов ден! Бай Ставри ги очаква!!
122
4
 
27
 
! Отговори
кандидат преди 2 години
а с министъра на ромите кво става , ше има ли ? министър на полетите у космосо ше има ли ?
121
12
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Николай Денков е възможно най-лошата кандидатура за министър на образованието. Престанете да назначавате университетски мишки за министри, защото тези хора нямат никаква представа от образованието в България.