Лорер: Жертвите с COVID у нас са от мащабите на световна война

Българското общество беше оставено буквално да умира, заяви той
5 дек 2021 14:42, Петя Славова
325
Лорер: Жертвите с COVID у нас са от мащабите на световна война
Снимка: БГНЕС

"Българското общество беше оставено буквално да умира, изгубихме над 20 хиляди наши съграждани с COVID-епидемията, а това можеше да бъде избегнато. Можеше и ползата от ваксините да бъде обяснено по-добре. Броят на жертвите у нас е от мащабите на световна война", заяви пред БНР Даниел Лорер от "Продължаваме промяната".

Обществото ни не е готово за въвеждане на задължителна ваксинация, ще действаме с активно обяснение на ползите от ваксинацията. Българите са една от най-болните нации в Европа по заболеваемост от проблеми, които са могли да бъдат избегнати. Смъртността в страната е на второ място в света, това са фрапиращи данни, губим и малкото наши сънародници, които са необходими тук, за да извадим България от това блато.

Още по темата

Министърът на здравеопазването на първо място трябва да е силен, да има емпатия, да дава добри идеи, у нас все още има изключителни специалисти, които ги е грижа за страната, допълни Лорер.

В макроикономически план България е стабилна, няма проблем да се взима дългове. Ако се спрат кражбите и течовете, нашият бюджет всъщност е много добър. Много от тези кражби са направени изцяло законно - това е много тъжно. Затова е важно КПКОНПИ да има нов състав.

Българските регулатори като цяло не функционират добре, те не контролират дейностите в държавата, и КЕВР е само един от тези примери. Поради изтеклите мандати на ръководството на комисията те ще бъдат сменени, и регулаторът ще заработи в полза на гражданите, закани се Лорер.

Всички коалиционни партньори са заявили ясно желание да участват в управлението, всеки един от тях има определени теми, за които работят от години, и затова ни се струва редно те да управляват тези части от портфолиото на МС.

Служебното правителство вече премина стереотипа за правителство, то излезе в по-широка функция за разкриване на корупция, но и за предлагане на бюджет - това е отговорен акт и са длъжни да подготвят страната за следващия период, допълви Лорер.директни разговори със световните лидери, за да понижи напрежението, отбелязва още Ройтерс.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


325
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
181
1
 
9
 
! Отговори
нещастник преди 2 години
Лорер, това е гарантирано от Радев, некво не ти е ясно?
180
4
 
36
 
! Отговори
78 преди 2 години
Хора внимавайте , гласят ви задължителна ваксинация ! Нито крачка назад !
179
1
 
22
 
! Отговори
Жълта базигряна преди 2 години
Като член на УС на Шалом този е истинския кукловод на харвардските измамници. Така че подготвяйте се за това каквото предстои. Много скоро всички сайтове и форуми ще бъдат налазени от троловете на IT компаниите им да ви убеждават колко е полезно да се ваксинирате. После ще дойде сопата, законодателните промени.
178
4
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Франсе да ми дава акъл, е все едно *** току що слязал от клоните да ми дава насока в живота.........хахахахаха :))) Те тез са толкова лесни, че немам думи просто, да не се изживяват на некакви инелигенти, щото са много, ама много глупави хора :)))
177
1
 
18
 
! Отговори
сф преди 2 години
подготвят ни ,4е ще ни го натрисат!!!! промяна това онова- 4ужденци в управлението? 4лен на израелска младежка организация?
176
4
 
21
 
! Отговори
Мартин преди 2 години
Ваксини няма! Има препарати на безброй дози, че и не действат! 70 процента от българите няма да си го причиним!
175
19
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Виждате ли как ви плъзнаха? Хем ви казват че има вирус, хем са ви осигурили ваксини и са безплатни, хем са пуснали перверзниците-*** да ви убеждават, че ще ви чипират. И вие се плашите, не се пазите (никакви мерки!!! Урааа), не се ваксинирате и измирате геройски. Е, що някой да прави война. Така остават в живите и по-умните.
174
5
 
3
 
! Отговори
Асан преди 2 години
Нема а са ванцинирваааааааааааааммммммммммммммммм!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Ку не плаштъте немаааааааааааааааааааааааааааааааааааа!Ша *** раните и ша ми плаштате и ша са ванцинирвъм.
173
0
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
научихме че и този го има на света благодарение на коментарите за вируса
172
6
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Много хора знаят но и много не знаят защото са неосъзнати и немислещи!НЯМА ДА СЕ УМОРЯ ДА ГО КАЗВАМ И ПИША - КОВИД ПАНДЕМИЯТА Е ПЛАН ЗА НАМАЛЕНИЕ НА НА НАСЕЛЕНИЕТО НА ЗЕМЯТА ВСЯВАНЕ НА СТРАХ ЗА ВИРУС СЪЗДАДЕН ОТ МЕЛИНДА И БИЛ ГЕЙТС в този план са СЗО ФАРМАЦИЯ ЛЕКАРИ ПРАВИТЕЛСТВА! 5 Gмрежа отнемане на Свобода ограничения забрани продаване на решение- ВАКСИНА която може да ви убие на физическо ниво или направи биороботи! И СЪЗДАВАНЕ НА НОВ СВЕТОВЕН РЕД! БОГ Е ЛЮБОВ И СВОБОДА !
171
2
 
22
 
! Отговори
EХА преди 2 години
Още един Пинокио! И той заповтаря една и съща мантра! Новият Спасител се появи!
170
8
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
" "Българското общество беше оставено буквално да умира, изгубихме над 20 хиляди наши съграждани с COVID-епидемията" - каза Лорер. Така е, защото 9 месеца бездействаха твоите хора Лорер, като преди това саботираха ваксинацията.
169
4
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Хайде , и тоя почна с яките изцепки - едното за главата , другото за краката , и в крайна сметка нищо не стана ясно , освен неща , които вече си ги знаем ...
168
7
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
верно ли някой с всичкия си гласува за този открит ефрейски педдер и пошлата му партийка. че един дето да не гледа на лево има ли в ппппппп? партията на пеерите дето прокопиев им плащал и те го поемали в попотата. за 30те години геноцид колко измреха и избегаха бе *** ефрейторски?
167
6
 
26
 
! Отговори
Вьзмутен преди 2 години
Да си заминава в изрел - там ще го ваксинират нас да не ни мислиИ тия ще се окажат сьщите лапачи като - герб , отсега се гласят да теглят заеми
166
6
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Даниел Лорер, "в нашата страна" ще рече в Израел, или?
165
5
 
23
 
! Отговори
Аминесъвсем преди 2 години
О, шок, о, ужас! Жертвите на Втората световна война са около 80 000 000, или около 3% от населението тогава. Сега сме колко, 7 000 000 000? Сметнете 3% и съпоставете статистиката за починали от пандемията. Тя е около 5 000 000, като не е ясно как се констатира причината са смъртта им, при положение че няма методика. Взехте хората за ...
164
2
 
20
 
! Отговори
смях преди 2 години
Той за жертвите на прехода на демокрацията или на капитализма говори?
163
5
 
26
 
! Отговори
чудя се преди 2 години
то винаги сме биле на на първо място, що баш сега решиха да станат толко загрижени, да не би да искат да пробутат някоа вакса?
162
2
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
А ето този ще ни разкаже играта ...