Томислав Дончев: Не можах да разбера какъв е смисълът от този цирк

Според Митов, Минеков "взема пример от Бойко Рашков"
10 дек 2021 12:33, Нели Христова
298
Томислав Дончев: Не можах да разбера какъв е смисълът от този цирк
Снимка: Димитър Кьосемарлиев

Министърът на културата Велислав Минеков входира писмото с призив ГЕРБ да напуснат партийната си централа, разположена в НДК, при охраната в сградата, предаде БГНЕС. Той не се качи на горните етажи в сградата за да връки лично писмото на ръководството на партията.

Още по темата
Според ръководството на ГЕРБ поведението на Минеков е "еманация на овластената арогантност и простащина“. Лидерите на партията чакаха Минеков в централата, но той не отиде при тях. С Минеков бе дългогодишният протестиращ Йоло Денев.

"Не можах да разбера какъв е смисълът от този цирк, защото, ако някой не си е гледал календара, ние сме в 2021 г. все още, макар че започва да се усеща като 1944 г. Министър да обикаля офисите на партии и да ги подканя да напуснат е жанр, който не сме виждали през последните 30 години“, каза зам.-председателят на ГЕРБ Томислав Дончев, който определи като безобразие опита една партия да се ограничава да си изпълнява функциите.

Според него "ГЕРБ обитава офисите абсолютно законосъобразно от поне 14 години". Депутатът от ГЕРБ Росен Желязков определи случващото се като спектакъл, за да се удовлетворят онези, които се радват на всички процеси по изчегъртването на ГЕРБ.

За зам.председателя на ГЕРБ Даниел Митов Велислав Минеков "взема пример от Бойко Рашков и неговите репресии, които станаха по време на предизборната кампания".

"Налага се да се разбере, че това е нужно и необходимо, защото този абордаж на двата етажа наистина е циничен. Крайно време е това да се случи“. Това каза от своя страна проф. Велислав Минеков и добави: "Ще им намерим друго достойно място. Помолил съм областния управител да потърси такова място. Това е една молба, правни основания имам. Тези два етажа са взети с една нещастна заповед на г-н Плевнелиев. Тази полза е наистина съмнителна. Ако не става с молба, ще пробваме по законен ред. Може да се случи с решение на МС и се надявам да се случи, за да може НДК да се възстанови“, каза още Минеков.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


298
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
40
3
 
7
 
! Отговори
Злопаметен преди 2 години
А защо само да се изгонят, може би народен съд като през 1944 г., разстрел и да се върнат "десидентите" : Божков, Баневи, Миньо Стайкив, Арабаджиеви....да манифестираме и да виками УРАААА
39
4
 
5
 
! Отговори
Българин преди 2 години
Не разбирам от смисъла да ме занимвате какво е казал този ***?
38
5
 
7
 
! Отговори
Мдаа преди 2 години
Предлагам да сьберем помощи за - герб - смс с текст не плащамЖално ми е някак , че след толкова истеглени милярди нямат пари да си плащат наемите
37
6
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
...ми отидете в Банкя на гости при Началника си бе! Аре пеш!!!...както беше казала една Ваша светла личност!...ха ! нямало къде да идат през уикенда!
36
5
 
10
 
! Отговори
Алов преди 2 години
"еманация на овластената арогантност и простащина ок казаха го хайдутите_ от ГРОБ_
35
1
 
13
 
! Отговори
смях преди 2 години
Между другото 60 квадрата по 5 лв = 300 лв. Всеки един човек под наем в София, ще се навие да плаща такъв наем. Ама всеки !
34
5
 
15
 
! Отговори
Lina преди 2 години
тимслав дончев, по - известен като " куфарчето каса" защо така жално и горко ***.Да не би да са го изгонили вече от всички строителни фирми, които тероризираше по поръчка на ч.екмеджан?Пълни шкафчета, а за наем няма. Ами пуснете СМС за помощ.
33
7
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До Факт: Вие правите ли разлика между НДК и административната зграда към НДК? Ако са в нарушение да си ходят... Ако не са това е поредният опит да се каже на народа вижте ги тия какви са престъпници ама без доказателства. Ако закона не е ок сменете го, ама да е еднакъв за всички не само за по-нашите. Свършере нещо полезно вместо демонстрации.
32
10
 
5
 
! Отговори
МИ КЪ преди 2 години
ВСИЧКО Е ЗАКОННО. СЛУЖЕБНИЯ ПЪДАР ДА СИ СТЯГА ПАРЦАЛИТЕ И ДА СИ ХОДИ!
31
3
 
17
 
! Отговори
2луп преди 2 години
Томиславе, тепърва ще се налага да обясняваш за електронното правителство и къде отидоха милиарди от данъци за нищо. Още нищо не си видял.
30
0
 
10
 
! Отговори
taschunka witko преди 2 години
И тоя Тиква като Баце
29
4
 
17
 
! Отговори
Анонимен Алкохолик преди 2 години
Смисълът е да си намерите сграда и да си плащате като нормалните хора бе паляци нагли. Хората се скъсват от бачкане и плащат по 500.кинта наеми, а тези както и Блъсков по 5 лв на квадрат. Свърши се с краденето.
28
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До Факт ама като Минека хвърляше яйца и домати по знакови сгради и паметници на културата беше мн гот, нали ?
27
7
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Изчегъртването на тумора ГЕРБ е дълг към отечеството на всички истински българи!!
26
6
 
12
 
! Отговори
3737 преди 2 години
Без значение дали е ГЕРБ или БСП. Тези господа в стремежа си да ни показват новия морал ще приемат и нов закон за защита на държавата. Който знае ще разбере какво имам предвид. Смешно и жалко е! Нямаме себеуважение.
25
6
 
26
 
! Отговори
Факт преди 2 години
Нациолнаият Дворец на Културата е държавна сграда и паметник - ПП ГЕРБ няма място там.
24
10
 
16
 
! Отговори
Бау преди 2 години
Всички загубили изборите напускат офисите си. Сега е вашият ред. Мутри вън навсякъде от нашия живот.
23
8
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Много ти е гола главата че да разбереш смисъла. Смисъла е в "чегъртането" бе Дончеф. И си пусни коса...мина модата на прическите ви
22
7
 
7
 
! Отговори
Лекарства за нос преди 2 години
откакто съшествува политически обособена територия под името трета българска държава, такива като минеков се отглеждат, селектират и лансират от треторимци. на тях не им трябват хайдути, работяги или даже хора със собствено мнение. на тях им трябват наведени службаши и послушковци. не случайно народен герой не е смел борец за независимост, а селския тарикат Петър
21
7
 
12
 
! Отговори
Точките преди 2 години
Томи какво се обясняваш като някакво маслина бе? Плащате ли наем или не? Ако плащате по колко? Цяла България разбра че с цени абсолютни измамници и мизерници така че и да се включиш сега файда няма багажа на каруцата и навън