Костадинов: Коалицията е продукт на външен натиск

Това е управление, назначено от американския посланик, смята лидера на "Възраждане"
11 дек 2021 10:37, Красимир Ангелов
200
Костадинов: Коалицията е продукт на външен натиск
Снимка: БГНЕС

Коалицията е продукт на външен натиск, заяви лидерът на "Възраждане" Костадин Костадинов в предаването "Денят започва с Георги Любенов" по БНТ.

По думите на националиста в нея влизат противоречащи си една срещу друга партии.

Още по темата
Костадинов даде за пример отличаващите се като идеологии БСП и "Демократична България", като според лидера на "Възраждане" се вижда крайно нежелание за коалицията именно у тях.

"Това е едно управление, което е назначено от американския посланик с идеята, че тук най-накрая трябва да се сложи край на тази политическа безизходица", заяви Костадин Костадинов.

Той все пак изрази надежда преди всичко да се постави интересът на българските граждани. „В момента, в който управляващите забравят кой ги е изпратил в управлението, започва тяхното пропадане“, заяви Костадинов.

То коментира и зеления сертификат като посочи, че той не дава свобода, при положение, че той налага ограничение да се ходи на работа.

"Не отричаме коронавируса, привърженици сме на ваксините, но това, което ни предлагат като ваксина, това не е ваксина, това е нещо в експериментален период", заяви още лидера на "Възраждане".

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


200
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
150
7
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До 164 Кога България е била богата държава? Тогава когато имаше режим на тока и заплатите бяха по 180лв/3лв/$ ли? И когато учениците работехме ангария на полето за по 40ст на ден?
149
5
 
5
 
! Отговори
До последния глупак преди 2 години
Ами България е имала много възможности да разработва когато беше богата държава. Защо според теб не са били реализирани. Къде ще пробиваш. Що не си направиш сондаж на село. Щото ще те линчуват хората. Предпочитам да си внасям гориво от Русия. Тук има условия за други производства. Айде продажни агенти.
148
6
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
159 Глупости на зелено дрънкаш, румънците си добиват газ и нефт от шелфа на същото това " замърсено" ч море, и руснаците душат около крим за газ проблема са им санкциите на САЩ относно подводни сондажни фирми и машини), турция също сондира за собствен добив, а ти купувай " зелена" руска газ и обслужвай путинландия и портфейла на газпром! Лицемери на комисионче сте другари тролейчета!
147
8
 
9
 
! Отговори
... преди 2 години
Е,все ще се намери кой да сложи лъжица катран в кацата с мед...
146
22
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Този ако го видя някъде ще го нокаутирам мигновенно.
145
7
 
9
 
! Отговори
В. преди 2 години
До последния. Какъв собствен добив искаш бе. То и без това Черно Море е толкова замърсено от Дунав. Само липсват сондажи. Инфлацията идва от печатането на пари в САЩ, ЕВРОПА И КИТАЙ и раздаването им на калинки, грантаджии и всякакви ковид измамници.
144
2
 
7
 
! Отговори
от село до 149 преди 2 години
Явно и ти си от село ,да ти е сладко това което ядеш но забравяш да споменеш,че като наближи да се дават социални помощи и пенсии висите по чаршията и ревете колко сте зле ,и еди кой си каква пенсия взема .И аз копам и гледам зеленчуци ,лозе овошки но без хляб и други нужди трудно се живее.
143
3
 
1
 
! Отговори
Живко от Варна преди 2 години
Държавни служители на България всъшност са казвали на руски държавни служители че аз съм УЖ болен, за да не се занимават с мен и да нямам успехи в живота, да нямам приятелка и да нямам като цяло хубав жовот ! Тези хора са отлични измамници , щом като са подвели руснаците, значи са такива !
142
8
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Горивата от русия са главният фактор за инфлацията у нас и ръста на цените, проблема е в липсата на алтернатива- собствен добив като румъния и доставки от средна азия през турция- азербайджан примерно! Това не го направи никой до сега- въпроса ЗАЩО е просто риторичен- московски връзки и зависимости на " елита"...
141
2
 
10
 
! Отговори
СТАР ЧОВЕК преди 2 години
ДОСЕГА ГИ НАЗНАЧАВАШЕ -РУСКИЯ,СЕГА НЕКА ДА ВИДИМ-АМЕРИКАНСКИЯ.
140
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
149 невменяемите като тебе е редно да са в институции, не из форумите! С едно прасе и една крава ли си " независим", и колко кокошки имаш, не яйцата, ами и перушината ще им изядеш за 2 седмици ***!
139
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Преди беше СССР/Русия, сега САЩ. Но и за Путин има по нещо. И двата варианта, са обречени. Продажници, дал Бог.
138
0
 
7
 
! Отговори
Miss In Formation преди 2 години
148 Горивата внасяме 100% от русия, не от Ес! За храните не е особено ясно, защото има внос и от трети страни- македония, украйна и особено турция! От Ес което идва като храни са основно от Полша!
137
2
 
3
 
! Отговори
До 149 преди 2 години
Тоя който гледа крави няма време да философства ***
136
5
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До Анонимен 145... Няма да имаш какво да ядеш защото чакаш на мутрите да те хранят. Аз не чакам да ме хранят а цяло лято копам садим поливам и бера плодове и зеленчуци. Кравата ми дава мляко и си правя сирене кашквал и масло. От кокошките са ми яйцата. От телето и прасето месото. Мога да живея без да съм зависим от никой. Ако всички направите като мен няма да ви трябва нито европа нито Хамерика. Ще сте независими от всички външни фактори. Но ще трябва да работите а не да си клатите краката.
135
4
 
7
 
! Отговори
Лелее СМЕХ.. преди 2 години
ЗА КАКВА "НЕЗАВИСИМОСТ". СИ ФАНТАЗИРАТЕ, С 40-хил.човека АРМИЯ, 90%-ВНОС ОТ ЕС НА ХРАНИ ГОРИВА И ТОК... ХАХАХААА... ОЩЕЛИ СТЕ ПИЯНИ ОТ ПРАЗНИЦИТ, БЕ.... ХАХАХААА... Я, ПО-КРОТКО....!
134
11
 
11
 
! Отговори
реалист преди 2 години
Не съм привърженик на Възраждане, но за доста неща Костадинов е прав.
133
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
за нас вече и румъния е велика сила :(
132
11
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
ако наистина някой смята, че 'чужденците' са ни виновни за всичко, има лесно - излизаме от ес и нато, затваряме границите - ама 100%, никой не влиза и не излиза и да видим колко ще изкараме преди да се самоизбием. какво ще ядем, с какво ще се обличаме, с какво ще се топлим и дали ще оцеелем 1 година :).
131
2
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Всяка "Велика сила" гледа своя интерес. САЩ, Русия, Турция, Великобритания, няма никакво значение. Тях не ги интересува България, който смята обратното, е наивник... Въпросът е, че за българските политици е важен личния интерес, а не националния. Затова и се продават евтино. Дано Възраждане да е нещо различно.