Костадинов: Коалицията е продукт на външен натиск

Това е управление, назначено от американския посланик, смята лидера на "Възраждане"
11 дек 2021 10:37, Красимир Ангелов
200
Костадинов: Коалицията е продукт на външен натиск
Снимка: БГНЕС

Коалицията е продукт на външен натиск, заяви лидерът на "Възраждане" Костадин Костадинов в предаването "Денят започва с Георги Любенов" по БНТ.

По думите на националиста в нея влизат противоречащи си една срещу друга партии.

Още по темата
Костадинов даде за пример отличаващите се като идеологии БСП и "Демократична България", като според лидера на "Възраждане" се вижда крайно нежелание за коалицията именно у тях.

"Това е едно управление, което е назначено от американския посланик с идеята, че тук най-накрая трябва да се сложи край на тази политическа безизходица", заяви Костадин Костадинов.

Той все пак изрази надежда преди всичко да се постави интересът на българските граждани. „В момента, в който управляващите забравят кой ги е изпратил в управлението, започва тяхното пропадане“, заяви Костадинов.

То коментира и зеления сертификат като посочи, че той не дава свобода, при положение, че той налага ограничение да се ходи на работа.

"Не отричаме коронавируса, привърженици сме на ваксините, но това, което ни предлагат като ваксина, това не е ваксина, това е нещо в експериментален период", заяви още лидера на "Възраждане".

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


200
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
130
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
'глу*пакът и парите му бързо се разделят'. английска поговорка.
129
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До 133 ти нормален ли си. Прочети поне едно интервю на КК и тогава говори но с аргументи не с клевети и исинуации.Ай си.
128
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
икономика не се прави с препродажба на парцалки от капалъ-чарши, с търкане на лотарийни билетчета и внос на домати от вардарско. не става и с крадене на еврофондове за 'строеж на магистрали', дето не са магистрали. всичко у нас е смехотоворно и жалко! някакво световно научно, икономическо изобретение да сме измислили, нова технология, ноу-хау, с нещо да сме добре? здравеопазване, образование, стандарт на живот, туризъм, земеделие? и докато търсим вината само в другите, ще е все така.
127
1
 
9
 
! Отговори
До 137 преди 2 години
По-лесно е да обвиняваме другите. А простата истина е, че сами се продадохме за стотинки, защото това също е най-лесно.
126
3
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Как да спориш с истината, че корко-кокорковото управление е назначено от американския посланик? Но и тулушското управление беше назначено от там. Няма грам независимост.
125
4
 
4
 
! Отговори
IQ 3.14 преди 2 години
137, внуците на хората, израстнали с партенките за интелигентност над средната, епохални мотокари и изобретяването на компютъра, си избраха внуците на хората, внушили им тия партенки. сега някой трябва да е виновен. а общото IQ на населението в момента не е много по високо от това на планктона.
124
4
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
да бе, дошли някакви чужденци специално в българия и ни унищожили заводите, щото ние сме центъра на вселената и всеки заговорничи против безкрайните ни вселенски успехи :). а това, че се краде постоянно от чистачката до директора; че е пълно с некаъдрници още от времето на соца, въобще няма значение, а? в ЕС влязохме през 2007г., да не би 16 години преди това да сме били някакво икономическо чудо с фабрика на всеки 10 човека? време да се погледнем отстрани и да спрем да обвиняваме другите
123
5
 
6
 
! Отговори
IQ 3.14 преди 2 години
партиите на хонорар в руското посолство виждат ръката на цру в назначените от ГРУ онбашии на бyлгaристан. тая версия на матрицата излезе аЦки бъгава
122
10
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Човекът купил си къща за 300хил евро със субсидията седнал да ми се пеняви абе я си налягай парцало
121
4
 
4
 
! Отговори
Рашков преди 2 години
До Ъхъ "ПП е финансирана от САЩ" Как поредната ми опорка е станала обществено известна?
120
20
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
За да гласуваш за този глупопитек, човек може единствено, ако е в едноцифрените IQ стойности
119
8
 
21
 
! Отговори
Ъхъ преди 2 години
ПП е финансирана от САЩ
118
4
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До Десен консерватор.......Ти си бил голем циркажия бе. Каква стойност ще произвеждаш и къде ще я изнасяш. Те и евро гейците така викат. Ако искаха да сме фактор в икономиката нямаше да ни уннищожат заводите илеката и тежката промишленост а щяха да вложат мангизи за обновяването им. Ти май не си бил роден когато едноокият пират от кравария каза че БГ неможе да изхранва повече от 5 милиона затова ни унишожиха всичко за да станем под 5 милиона. Е успяха вече сме под 5 милиона. Честито.
117
17
 
10
 
! Отговори
българин преди 2 години
Този както Сидеров само глупости говори! Няма мнозинство от 51%.Е как без коалиции да има управление,?
116
14
 
10
 
! Отговори
Тъй де преди 2 години
Партия с гласове само от антиваксъри. Спира коронавируса и партията е аут.
115
3
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Горбачов,сънародника на Путин забърка тази каша преди 32г.Така че руснаците да се оправят както си знаят.Никой не им е виновен.
114
2
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Така е САЩ и ЕС със една ръка дават а с две ръце вземат
113
0
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Путин не дава пари като ЕС и САЩ.Затова руснаците с Путин са лоши.Заемите идват от Запада.Това е кранчето за усвояване и присвояване.Съобразявайте се.
112
8
 
6
 
! Отговори
От самото начало преди 2 години
... на преврата на Радев Кремъл играе играта да представя проектите си в България като прозападни: като се почне от "натовския генерал" Радев (подбран лично от Решетников), мине се през ИТН с техния жалък опит да пробутат за "западен" възпитаник Шнорхела, и се стигне до "харвардците" с бизнес от Околовръстното на София. Проста подмяна, която има за цел да отговори стремежа на българите към Запада, без на практика да застрашава руските своеволия у нас.
111
7
 
15
 
! Отговори
Лелее СМЕХ.. преди 2 години
ЗА КАКВА "НЕЗАВИСИМОСТ". СИ ФАНТАЗИРАТЕ, С 40-хил.човека АРМИЯ, 90%-ВНОС ОТ ЕС НА ХРАНИ ГОРИВА И ТОК... ХАХАХААА... ОЩЕЛИ СТЕ ПИЯНИ ОТ ПРАЗНИЦИТ, БЕ.... ХАХАХААА... Я, ПО-КРОТКО....!