ГЕРБ: Навлизаме в период, в който определена група хора ще безчинстват

Комунистическата партия се връщала на власт
Обновена: 13 дек 2021 14:55 | 13 дек 2021 14:55, Камелия Цветанова
187

Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

ГЕРБ, ДПС и "Възраждане" няма да подкрепят правителството, но пък обещаха да са конструктивна опозиция.

"Навлизаме в период, който определена група хора ще безчинстват", предупреди Даниел Митов от ГЕРБ по време на дебата за новото правителство.

Още по темата
"Оформя се ляво либерално управление като правителството на Тройната коалиция и ако има десни хора, които са гласували за съставните части в бъдещета коалиция да са наясно, че връщат в управлението бившата Комунистическа партия и мрежите на ДС", каза той.

"Новото мнозинство е доминирано от партия, която заявява, че ще постига леви цели с десни инструменти", каза още Даниел Митов.

Той отчете, че друга субстанция от коалицията съобщава, че антисистемна партия.

"Четвъртият елемент е бившата Комунистическа партия, която така или иначе не се е отказала от тоталитарното си наследство. Има голямо очакване преходът да приключи най-накрая, но това непрекъснато се отлага, защото рецидивистите се оказват във властта", отсече още Митов.

Според лидера на ДПС Мустафа Карадайъ народът поиска промяна и възложи тежка задача на управляващите.

"Поискаха истинска работеща промяна, а не подмяна. От  ДПС искаме промяната да се случи, ако се върнете в годините назад ще видите, че ДПС винаги е апелирало за реформи във всички сектори. Това не се случи и повече отлагане не бива да се допуск", каза той.

Според него ковид кризата, икономическа и социалната, и политическата криза, няма да се решат с липсата на институции и още по-малко с антиДПС реторика и агресия.

"Ние иска прекратявате на корупционни практики, защита на правата на всеки български гражданин, нормално функциониране на органите и институциите в държавата", каза Карадайъ.

"Хората очакват спешно преодоляване на кризите и решаване на проблемите им, повишаване на доходите и стандарта им на живот, но  Планът за възстановяване и оперативните програми изостават, а те изискват върховенство на закона и трябва да докажем това", допълни той.

Карадайъ призова всички държавници, политици, смели лидери и активните и свободни граждани да осъдят погазването на законите и Конституцията и полицейщината.

"Нека да защитим демокрацията и държавността днес, за да сме спокойно за бъдещето на нашите деца и внуци утре", каза той.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


187
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
130
2
 
15
 
! Отговори
МНЕНИЕ преди 2 години
Мисля че времето за безчинстване ще е кратко - ГЕРБ не е на власт , има отделни гнезда на съпротива . Надявам се след като Борисов , Гешев , Пеевски и Плевнелиев и част от КНСБ , влязат в Затвора , ще се спре Грабежа .Много важно е също да има Осъдени Хора от СДС и Сателита им ПОДКРЕПА - те положиха Основите на Ограбването НИ .
129
3
 
17
 
! Отговори
Shark преди 2 години
Важното е, че приключи периодът на безчинстване на престъпната грепировка ГЕРБ. А тези какво ще направят предстои да видим. Едва ли някой може да бизчинства повече от ГЕРБ.
128
1
 
1
 
! Отговори
Аз 140 преди 2 години
Имам в предвид Митов не Петков.Извинявам се!
127
13
 
5
 
! Отговори
Щом са се събрали преди 2 години
толкова голяма дружина да крадат, явно Боко добре се се справил и държавата е понатрупала "тлъстинки". Жалко че от ГЕРБ им дадохте тея машинки - сега не се сещам как ще успеем да ги дръпнем от цицата с демократични избори. Тея ще ни управляват докато всичко окрадат и ни докарат до просешка тояга.
126
3
 
9
 
! Отговори
Гоше преди 2 години
Ха, Даниелчо Митов! Сладур!
125
2
 
19
 
! Отговори
с ненавист преди 2 години
Мръсни злобари!Такива като тоя и партийката му не сме имали!Разсипахте ни!
124
4
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Ха забелязахте ли, че герберските *** ги няма? Явно найстина за миналата седмица ги излъгаха и не им платиха.
123
8
 
9
 
! Отговори
ПроСоТо преди 2 години
обаче ето нещо САМО за тези,които умеят да се забавляват:..-Чували ли сте ВЕЛИКАТА песен "Вставай страна огромная!" ?..Ако да,ще разберете..Тананикайте си следния текст по въпросната песен:..-Вставай страна тъй скромная,вставай на смертнъй бой!С гробарской силой тьомнаю,с грабителям людей!..Война тъй благородная,свещенная война.."..и така нататък....
122
18
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Мотото на новото правителство "леви цели с десни инструменти" ми звучи, като " с лява ръка в десен джоб"
121
6
 
24
 
! Отговори
убедихте ли се преди 2 години
че ГЕРПППП и ДуПиСЕ се хранят от една и съща ръка?На султана?
120
9
 
35
 
! Отговори
ПроСоТо преди 2 години
обещах си повече да не обръщам внимание на..ЧУТОВНАТАЗЛОБА и ПРОСТОТИЯ на гербавитеКРАДЛИВИШЕБЕЦИ..Просто е под достойнството на ВСЕКИ нормален българин!!!!.../но ако некой забелезва,не съм са заклел..Така че може и да са обаждам от време на време..Зависи до колко ще словоблудстват блудниците-гробари../
119
12
 
49
 
! Отговори
Иван преди 2 години
Затвор за герберските мазнини
118
10
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Май само тоя не е крал от герба ,беше министър два пъти по 2 минути )гад
117
8
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Навлизате в коридорите на затворите! Скоро тежките железни врати ще се заключат зад вас!
116
10
 
57
 
! Отговори
Ангел преди 2 години
Гербаджиите се страхуват не толкова ,че ще се разкрият далаверите им ,те вече са разкрити.Страх ги е дали ще излезят твърдите ядра ,да ги защитят,когато арестите започнат.Страх ги е дали няма да останат сами,когато и най-заклетия гербер проумее ,че е вярвал на хората олицетворяващи корупция и тоталитаризам . Ето от това ги е страх!Истината е че никой няма да им помогне защото до тези 400-500 хил заблудени Българи стоят още 6 милиона техни приятели и семейства които ще им помогнат да прогледнат!
115
8
 
42
 
! Отговори
венци преди 2 години
Време е да видим гербаджийско-депесарските крадци по затворите.И разбира се чадъра на мафията-каскета Гешев.
114
8
 
47
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Герб и бита карта..12 години не спреха да крадът и безчинстват.. сега им хванаха агента с 58 милиона от Хемус и той е готов да говори... и ГЕРБ знае кво ги чака..затвор за доста хора и разследване за чекмеджета
113
4
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Бате Боко много сладко козируваше на ниското си чело когато ходеше в Брюксел за да печели симпатии за България. Ся как ше я караме с новия напрао не знам
112
1
 
6
 
! Отговори
Оня преди 2 години
до 122 все ми е тая какво си мислиш :) джафкай си ...няма по-приятен звук от скимтящ от страх злобен пес
111
11
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До Оня Значи знаеш, че нищо такова няма да се случи. На практика пишеш празни приказки. А иначе е забавно как това да приказваш празни приказки ти е по-важно от реалността.