ГЕРБ: Навлизаме в период, в който определена група хора ще безчинстват

Комунистическата партия се връщала на власт
Обновена: 13 дек 2021 14:55 | 13 дек 2021 14:55, Камелия Цветанова
187

Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

ГЕРБ, ДПС и "Възраждане" няма да подкрепят правителството, но пък обещаха да са конструктивна опозиция.

"Навлизаме в период, който определена група хора ще безчинстват", предупреди Даниел Митов от ГЕРБ по време на дебата за новото правителство.

Още по темата
"Оформя се ляво либерално управление като правителството на Тройната коалиция и ако има десни хора, които са гласували за съставните части в бъдещета коалиция да са наясно, че връщат в управлението бившата Комунистическа партия и мрежите на ДС", каза той.

"Новото мнозинство е доминирано от партия, която заявява, че ще постига леви цели с десни инструменти", каза още Даниел Митов.

Той отчете, че друга субстанция от коалицията съобщава, че антисистемна партия.

"Четвъртият елемент е бившата Комунистическа партия, която така или иначе не се е отказала от тоталитарното си наследство. Има голямо очакване преходът да приключи най-накрая, но това непрекъснато се отлага, защото рецидивистите се оказват във властта", отсече още Митов.

Според лидера на ДПС Мустафа Карадайъ народът поиска промяна и възложи тежка задача на управляващите.

"Поискаха истинска работеща промяна, а не подмяна. От  ДПС искаме промяната да се случи, ако се върнете в годините назад ще видите, че ДПС винаги е апелирало за реформи във всички сектори. Това не се случи и повече отлагане не бива да се допуск", каза той.

Според него ковид кризата, икономическа и социалната, и политическата криза, няма да се решат с липсата на институции и още по-малко с антиДПС реторика и агресия.

"Ние иска прекратявате на корупционни практики, защита на правата на всеки български гражданин, нормално функциониране на органите и институциите в държавата", каза Карадайъ.

"Хората очакват спешно преодоляване на кризите и решаване на проблемите им, повишаване на доходите и стандарта им на живот, но  Планът за възстановяване и оперативните програми изостават, а те изискват върховенство на закона и трябва да докажем това", допълни той.

Карадайъ призова всички държавници, политици, смели лидери и активните и свободни граждани да осъдят погазването на законите и Конституцията и полицейщината.

"Нека да защитим демокрацията и държавността днес, за да сме спокойно за бъдещето на нашите деца и внуци утре", каза той.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


187
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
90
10
 
4
 
! Отговори
Ямболски цървул преди 2 години
ВЪЗРАЖДАНЕ!
89
6
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Явно герб не могат вече да плащат на *** и нещата тук днес са коренно различни от вчера.
88
5
 
33
 
! Отговори
Стига бе преди 2 години
Стига сте плашили хората.Няма нищо по страшно за България от Гербаджийската некомпетентност и корупция вихрила се последните 12 години.Във всеки град дерибействате все още и плашите сега с безчинстване. А как да Ви изчегъртат като сте се впили и в бетона на сградите. Пречите и задушавате всичко което пречи на модела Ви. Подмолно се съюзихте с корумпираните от ЕС и с ДПС .Теглихте и харчихте заеми а сега ревете.Какво остана след Вас-недовършени и некачествени проекти и перфектни кражби.
87
7
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Г-н Рашков, усучи им въжето два пъти около вратовете преди да им ритнеш стола на Гербавите
86
5
 
31
 
! Отговори
Програмист преди 2 години
ГЕРБ е върло против безчинстването, освен ако не безчинстват те...
85
4
 
27
 
! Отговори
Кво стана ли колега? преди 2 години
Катастрофа стана командването на Боко като бащиния страната ни. И за колко, толкоз-Румъния ни задмина. Виждал ли си как канят румънския турист да консумира?! А им се смееха преди...
84
5
 
28
 
! Отговори
Ямболски цървул преди 2 години
Вие кои бяхте? НЕ НИ ОКРАДОХТЕ,НЕ БЕЗЧИНСТВАХТЕ ЛИ? С КОЛКО МИЛИАРДА СИ НАПЪЛНХТЕ ОФШОРКИТЕ????
83
7
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
ГЕРБ са истински комунисти.Започнаха със заплахите. КОлко щяло да бъде зле, земята ще се отвори и ще ни погълне всички, само защото мутрата от Банкя вече нямало да бъде на власт.
82
7
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
На тролбовете на герб вчера не платиха и днес резултатите са ВИДИМИ.
81
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До Анонимен Да, има проблем да огласи доказателствата, защото е незаконно. Само каскетът ви няма този проблем :) И ни съдят през ден за неговите медийни "доказателства". На г-жа Кьовеши отскоро може пряко да се докладва. Иска време, имайте търпение :)
80
2
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До като не съкратят поне 50% от държавната администрация, 60% от общинската и не спрат възнагражденията на общинските съветници бюджета ще е излишно натоварен. Махайки тези разходи ще могат да увеличат и пенсии и заплати.
79
13
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
ЧЕРЕПИТЕ ЮРКАХА ТЪЛПИТЕ ПОД ЮМРУКА, ПЛАЩАХА ЩЕДРО МИЛИОНИ И СЕГА СИ ИГРАЯТ С ТИЯ МЛАДИ И ОЧЕВИДНО НЕОПИТНИ ХОРА, АМА ТЕ ТАКИВА ИМ ТРЯБВАТ- А СЕГА ВИЖТЕ ТОЗИ ОБИКНОВЕН ЧОВЕЧЕЦ/ЦИТИРАМ РАШКОВ/КОЙТО ТЕГЛИ 60МИЛИОНА ОТ БАНКАТА- КОЯ БАНКА ДАВА ТОЛКОВА ПАРИ, ТЕ ИМАТ КАМЕРИ И ВСИЧКО Е СНИМАНО, ТРАНЗАКЦИИТЕ ИМАТ ЧАСОВЕ, МИНУТИ И СЕКУНДИ, ИМА ОХРАНА, ДАНС СА ПРЕДУПРЕДЕНИ/ТАКЪВ Е ЗАКОНА/НАТЪПКВА ГИ В ЧУВАЛИ И СИ ГИ ПРИБИРА. МВР ГО КАНЯТ РАЗГОВАРЯТ И ГО ПУСКАТ СИГУРНО МИЛИОНИТЕ СА ОСТАНАЛИ В ТЯХ
78
3
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Абе Митов, я се вижте бе...турци и патриоти?? Кой кого ще прави на перилни препарати?? Гербаджии и турци най накрая лъснахте. По рядко ще ходите при Ердоган - даааа, защото директивите ще получавате от само от Доган
77
8
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До Анонимен 89 "МВР не може да повдига обвинения." Рашков е през ден в медиите с "обвинения". Странно, че има проблем да огласи откритите от него "доказателства". Странно е, че не рапортува и до Кьовеши. Що така? И за това ли са виновни "натисканите прокурорки"?
76
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До Анонимен 85 МВР не може да повдига обвинения. Венецианската комисия от 12 години ни чака да променим монопола на прокуратурата в това. И баце щеше да го променя, ама ... друг път :) Но ще дочакате, споко, гербав :)
75
5
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Това ще скандират хората на следващия протест: "Бойко Рашков в кацата с меда! Мирише на ***, мирише на ***!
74
3
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До Според Боко в период "Кво стане бе?!" "Стана" това, че нещо, което можеше да се свърши за три дни, отне трийсет, и имаше екологична катастрофа. Или сега и за това, като Кацаров за "успеха" срещу Ковид ще си закачате медали?
73
2
 
10
 
! Отговори
Пресъхна извора на преди 2 години
ГЕРБоногата, останаха си многото лъжи, на Еднокнижника да вярвам мога, когато нЕкои проблеми той реши.
72
4
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До Анонимен 83 "Питайте натисканите прокурорки" Аз питам ТЕБ и Рашков.
71
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До Анонимен 77 Питайте натисканите прокурорки :)