Тома Биков: Управлението е ляво-либерално, няма нищо лошо

ГЕРБ няма лидерски проблем, лидерът ни е ясен, заяви той
18 дек 2021 14:25, Петя Славова
145
Тома Биков: Управлението е ляво-либерално, няма нищо лошо
Снимка: БГНЕС

Имаме ляво-либерално управление, в това няма нищо лошо. Има правителство, което се оглавява от сравнително неопитни политически хора, те не крият, че Радев е техен ментор. Радев е най-овластената фигура. Бюджетът за следващата година ще е най-горещата тема. Това каза пред БНТ Тома Биков, заместник-председател на парламентарната група на ГЕРБ-СДС.

По думите му Бойко Рашков ще бъде проблем на управлението, не на опозицията.

"Това управление е конструирано основно на две групи хора, партийни и корпоративни министри, сблъсъкът ще бъде между корпоративните лобита. ГЕРБ няма лидерски проблем, лидерът ни е ясен", допълни Тома Биков.

Относно Мораториума за цената на тока той подчерта, че лобизъм има, но той е в управляващото мнозинство.

"Цените за битовите потребители трябва да бъдат задържани, за да хората да изкарат зимата. Няма саботаж в предложението на КЕВР за увеличение. От няколко месеца е факт мащабна ценова криза, очаквайте цените да скочат още", отбеляза Биков.

Според него Македония не е направила нито една стъпка по отношение на България и нашата страна не трябва да променя позицията си. 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


145
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
3
9
 
9
 
! Отговори
Един от народа преди 2 години
Биков, мани това ляво и дясно. Това не ме интересува. Дядо Дън преди повече от 40 г. каза - Не ме интересува дали котката е бяла или черна, важно е да лови мишки. Биков, ти най-после трябва да се изясниш по най-важния въпрос към теб - Борисов диктатор ли е, или е само карикатура на диктатор! От отговора ти ще знам как да те наричам - Биков или Волов?!
2
6
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Ляво дясно, фигуранта и кукловодите му събраха мишки измамници и понеже има много биомаса с акъл на амеба тука ще има да сърбаме попоарата на такива като Кирчо и Кокорчо.
1
3
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
2021ва е годината на промяната. Под мъдрото управление на президента Радев се роди коалицията на промяната между Слави Трифонов и Ицо Хазарта. Тежките времена на глад, корупция и несправедливост вече са зад гърба ни. Промяната най накрая дойде.