БСП изключи Кирил Добрев от партията

Това е последното убежище на страха, отвърна той
Обновена: 29 дек 2021 13:52 | 29 дек 2021 13:50, Красимир Ангелов
127
БСП изключи Кирил Добрев от партията
Снимка: БГНЕС

"Изключването от партията е последното убежище на страха. Затова и винаги съм бил против тази мярка по повод на други хора. Е, днес дойде и моят ред да бъда изключен - анонимно, на подпис, с измислени мотиви, без да бъда изслушан".

Това заяви социалистът Кирил Добрев в личната си страницата във Facebook.

"Няма изненада, това ръководство толкова си може… Четвърто поколение съм социалист по сърце, не по партийни решения и никой не може да ми извади членството от сърцето. Оставам лоялен на моята единствена партия – БСП", пише Добрев, който е син на бившия вътрешен министър и политик от БСП Николай Добрев.

"Останалото няма значение. Всъщност по-важната новина днес е, че дъщеря ми навършва 16 години. Ема, пожелавам ти да си здрава, борбена и винаги да казваш това, което мислиш", написа още Добрев на страницата си.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


127
Още по темата: БСПКирил Добрев
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
49
5
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Много го оставиха Кирчо да колаборационира с ГЕРБ и да бъде Пета колона в БСП. ГЕРБ ще го вземе веднага. Те веднага вземат всички ренегати от чужди партии. Като Росица Кирова няма да остане без партия. Ще пие едно кафе с Бойко Велики, ще седне на една маса с Него, и готово. Уреден е с пост в ГЕРБ - главен агент срещу БСП.
48
2
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
ми нормално, толкоеа лигав човек няма друг.
47
5
 
15
 
! Отговори
Тролове на Кутев преди 2 години
Кирчо го изгонили от БСП ето, а троловете на Кутев пак пишат нещо за ГЕРБ ?!?! Може би ГЕРБ трябва да е свързан и с изчезването на динозаврите ?!?!
46
2
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
човека с четиридесетте фирми + вец! най доброто нещо, което досега е правила бсп, да се отърве от такива! чист късмет е, че не се докопа до властта, иначе щеше да е голям цирк!----до 44 ....явно не е взел нито един ген от николай добрев! чудно, на кого се е метнал....
45
10
 
4
 
! Отговори
П.К. инк. преди 2 години
Тук достатъчно намясто и предостатъчно точно са написали хората за крушовенската г-жа Импексова. Историята ще затвори с гръм и трясък страницата на подобни, безподобни и безгръбначни мекерета, за да не се появят никога на белия Свят. Анатема.
44
0
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До Анонимен 45 Принципно съм съгласен, но точно К. Добрев не е достоен човек. Публичен факт е, че го хванаха на границата с куфар пълен с пари, естествено от нечисти сделки, но тогава управляваха БСП и го потулиха, и това не е единичен случай на далавери и кражби. самия факт, че до преди 1 година беше най-верния поддръжник на Нинова, а като реши, че може да вземе мястото и - стана най-върлия и враг гвори за човек използвач и фурнаджийска лопата. Но, БСП и другарите не ме интересуват....
43
3
 
7
 
! Отговори
Аха преди 2 години
А Киро Хъба кога ?
42
4
 
4
 
! Отговори
Каква драма преди 2 години
Като е непослушен така се прави в столетницата !
41
1
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
"Честен политик" - преди години задържан на границата с куфари пари - марки и долари и разследван за трафик на валута. От тогава е на къса верижка и изпълнява команди. След като не успя да обязди БСП-то, бяга че верижката мина при други кукловоди.
40
2
 
12
 
! Отговори
СМЪРТ НА ВРАГА... преди 2 години
... С ПАРТИЕН БИЛЕТ... ХАХАХААА...
39
8
 
16
 
! Отговори
Манол от Криводол преди 2 години
Абе тази дето подава Оставка за втори път още ли раздава присъди в РеМеДето на Позитано 20, сигурно се буди и нощно време да дири предатели и врагове под леглото и в дрешника ... !!!
38
12
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Като гледам как гербавите *** накацаха и по тая статия да злорадстват чак ми става смешно защо не се вгледат в себе си и да се засрамят,ако имат очи,а се занимават с дертовете на другите,като че ли при тях не е същото.Някой смее ли да се изправи срещу вожда?
37
4
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Не понасям комунисти, имам си лични причини за това, но баща му е човек, на чийто гроб бих сложила цвете и бих запалила свещ. Ако сина има и 5% от гените на баща си, то той получава моето уважение. Достойните хора трябва да се уважават, дори и да са от противниковия лагер.
36
5
 
13
 
! Отговори
Константин Матеев преди 2 години
Ех тази партия, която е права, даже и да съгреши...Тя ни изяде главата и фанатичната вяра в нея. Приключете я тази партия, нека остане в историята и историята да я съди и да й отдаде заслуженото. Пък си направете една хубава нова партия, та да гласувам за нея. Партия, която не брани символите на комунизма като свещени крави и която да предложи примерно прословутия паметник на СА да се премести някъде. Това като за начало...
35
7
 
9
 
! Отговори
Нео преди 2 години
Жалко, такъв честен човек! Никога не е имал вземане-даване с мафията! И дори не е сексист! Бащина гордост! Всички ние много съжаляваме!
34
0
 
20
 
! Отговори
а в джоба преди 2 години
какво му е, милиончета!
33
4
 
19
 
! Отговори
Зозо преди 2 години
Корни министър на икономиката?!? С верните си ментори Р.Гечев и Р.Овчаров, ай сиктир!!! Честита ви промяна, яжте му главата сега след нова година като поскъпне всичко.
32
3
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Е, то така се живее с член в сърцето - боднаха му го заради баща му този член, сега му го вадят, заради собствените му мърсувания. Ако сърцето му беше запълнено с идеята, щеше да е друга бира.
31
1
 
18
 
! Отговори
Пян_Гъ преди 2 години
Не се лъжете, хора. В тая игра няма добри и лоши, има интереси. КД е отстранен от КН и с-ие, които в случая са "лошите". Това обаче не прави КД добър. Просто едни интереси с/у група хора с други интереси. Не очаквайте да дойде до вас - евтини лекарства, безплатно, но качествено образование и здравеопазване... Най-малкото защото безплатен обяд НЯМА, да не говорим за безплатен и хубав.
30
17
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Добрев, създай нова партия. Модерна, социалистическа, с идеи и идеология, а не като тоя зомбиран труп БСП. България има нужда от соц партия, но не узорпатора БСП. Хората са за социална справедливост, но не припозтават Нинова и компания. Хората са с леви убеждения, но не намират истински леви. Всички са десни, но някои са пребоядисани. Имаме 1000 десни партии, но не и истински леви, които да обединят хората. Направи го Добрев. Създай партия без отровата на БСП.