Кой ще спре депутатите без зелен сертификат да влязат в парламента?

Отиването им на работа с новата мярка ставало въпрос на личен избор
279
Кой ще спре депутатите без зелен сертификат да влязат в парламента?
Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

След влизането в сила на зеления сертификат за парламента – идването на работа на депутатите става въпрос на личен избор. Това заяви пред bTV председателят на комисията по здравеопазване в Народното събрание доц.. Антон Тонев от „Продължаваме промяната“.

Още по темата

„Трябва да изберат обществения интерес, който са избрали пред лични такъв да не използват зеления сертификат. Ако не покажат документа – няма да бъдат допуснати до сградата на Народното събрание“, каза Тонев и уточни, че през следващите две седмици ще бъде дискутиран въпросът кой може да спре народните представители да влязат в парламента.

Той коментира и разкритието, че депутати от „Възраждане“ са имунизирани срещу COVID-19, въпреки че определят ваксината като експериментална течност. Според него въпросните народни представители са направили информиран избор.
 
„Конфликтът е явен – колегите са избрали личната сигурност, но са предпочели обществената полза, която ще им донесе една позиция. Ние уважаваме тази позиция и се опитваме да комуникираме и информираме тази част от обществото, заставащо зад нея. Конфликтът се получава, когато говорим едно, а правим друго“, допълни той.
Тонев коментира, че при такива случаи има подвеждане на обществото. Той обясни, че в парламента не е е редно да се регулират изказванията на депутатите.

„Има много политическо говорене в здравеопазването и в управлението на COVID кризата, което е във вреда на обществото. Костадин Костадинов е историк по образование“, допълни той.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


279
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
189
10
 
47
 
! Отговори
Писна Ми преди 2 години
Тролчовци колкото и да се напъвате не се получава, възраждане никога не са казвали, че са против "ваксините" те са против правата и задължението покрай ваксините наречени "мерки", очевадно дискриминиращи и неефективни, никой не го интересува кой е набоден и кой не е, нека да премахнат зеления *** и да спрат да мъчат децата в училище, пък който иска и хероин да ходи да си боде на никой не му пука
188
6
 
33
 
! Отговори
в Белорусия преди 2 години
В Белорусия изпозлват четирите руски ваксини и китайската. Над 50% ваксинирани, без никакви сертификати и без никакъв натиск, нито мерки, нито локдаун. Броят на заразените и смъртните случаи е десетки пъти по нисък на глава от населението отколкото другите в Европа които са на 80% винжектирани със западните експериментални течности като Pfizer, AstraZeneca и Jennsen.
187
6
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Като ви блокират и бензиностанциите, държавните и общинските служби тогаз ще се сетите... рано е още.
186
19
 
3
 
! Отговори
Чорбанов преди 2 години
Може да влиза в НС ,без сертификат,когато му признаят в Европа лекарството!Май няма да е скоро!Иначе всички антиваксери,долу при кюфтетата,пак са в НС!
185
2
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
12-ти може и да се окаже добър ден за демокрацията.
184
4
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До ВЪЗРАЖДАНЕ То майтапът е, че и от другите партии почти няма с истинска ваксина. Най-много от ДБ да има 4-5 човека, дето са се излъгали, другите си намигат и им се подиграват. Всичко от политическия ни елит се "ваксинира" при свои хора и ваксината отива в мивката. Ваксините са за простолюдието, не са за елита. А простолюдието ако е будала ще се ваксинира, ако не, ще търси други начини.
183
0
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До 196/И какво като е Кауфланда за хранителни стоки. И там га.щи, чорапи, презервативи и ел. уреди. Или вирусчето си избира къде да пребивава и не влиза там. А в китайския магазин до него, където пропуска е с хвърчащата зелена бележка, вирусчето навярно не му се влиза, защото е евтино... Смехорановци
182
5
 
29
 
! Отговори
в Белорусия преди 2 години
Белорусия е съвършено изолирана от Запада и под жестоки санкции наложени от ЕС и САЩ. В Белорусия при комунистическия диктатор Лукашенко няма локдаун и строги мерки, няма принудителни ваксинации, няма сертификати, няма увеличение на цените на тока, водата, отоплението и на хранителните продукти. В Белорусия няма несигурно бъдеще, няма фалити, няма уволнения, няма енергийна криза, няма икономическа криза, няма соцаилна криза, няма хомосексуални бракове и истамбулски конвенции.
181
25
 
3
 
! Отговори
Българин преди 2 години
Трябва да поискаме помощ от САЩ да изпратят американски войници от американските военни бази в България да охраняват парламента от вирусоносителите и хулиганите на Възраждане ако се опитат да създават размирици.
180
0
 
28
 
! Отговори
Вьзраждане преди 2 години
Отговорните партии да внесьт вот на недоверие кьм този кабинетТях не ги интерсуват високите сметки , цени , а гледат как да прибират комисионни от файзер
179
13
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Ваксиниран антиваксър е нова логическа конструкция.
178
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Точно насочени павета...
177
9
 
13
 
! Отговори
ВЪЗРАЖДАНЕ преди 2 години
От нас няма нито един с истинска ваксина. Те са за маллоумниците. Петков да ни разследва. Хахаха
176
8
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Българска работа... Едни автентични антиваксъри не можахме да отгледаме като хората.
175
3
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Възраждане!!!
174
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Къртенето на пейките, КПП-то и СМС за излизане...
173
3
 
4
 
! Отговори
анализатор преди 2 години
Ние-българите,явно сме обречени,докато ни има на този свят,да сме РАЗЕДИНЕНИ! Вижте само какво представляват тези 4 партии,в които ни е надеждата.Вместо да внесат и гласуват необходимите закони-закриване спецпросъдието,ограничаване правомощията на гл.пр.,и др.много важни,те се разправят за насъществени нещо,и всеки се прави на мъж.Славчо отново клати лодката заради партийните пари,коце варненски стяга бунт,Чорбана се ежи, и пр.Отчаян съм.Досега шебека трябваше да е в ареста с неговите приближени
172
9
 
2
 
! Отговори
ВЪЗРАЖДАНЕ преди 2 години
Бързо му запушихме устата на антивъзрожденския ***, а? Що не лаеш бе, пооомияр
171
8
 
3
 
! Отговори
ВЪЗРАЖДАНЕ преди 2 години
Бързо му запушихме устата на антивъзрожденския ***, а?
170
4
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Смърт за ковидофашизма! Свобода за народа!