Кой ще спре депутатите без зелен сертификат да влязат в парламента?

Отиването им на работа с новата мярка ставало въпрос на личен избор
279
Кой ще спре депутатите без зелен сертификат да влязат в парламента?
Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

След влизането в сила на зеления сертификат за парламента – идването на работа на депутатите става въпрос на личен избор. Това заяви пред bTV председателят на комисията по здравеопазване в Народното събрание доц.. Антон Тонев от „Продължаваме промяната“.

Още по темата

„Трябва да изберат обществения интерес, който са избрали пред лични такъв да не използват зеления сертификат. Ако не покажат документа – няма да бъдат допуснати до сградата на Народното събрание“, каза Тонев и уточни, че през следващите две седмици ще бъде дискутиран въпросът кой може да спре народните представители да влязат в парламента.

Той коментира и разкритието, че депутати от „Възраждане“ са имунизирани срещу COVID-19, въпреки че определят ваксината като експериментална течност. Според него въпросните народни представители са направили информиран избор.
 
„Конфликтът е явен – колегите са избрали личната сигурност, но са предпочели обществената полза, която ще им донесе една позиция. Ние уважаваме тази позиция и се опитваме да комуникираме и информираме тази част от обществото, заставащо зад нея. Конфликтът се получава, когато говорим едно, а правим друго“, допълни той.
Тонев коментира, че при такива случаи има подвеждане на обществото. Той обясни, че в парламента не е е редно да се регулират изказванията на депутатите.

„Има много политическо говорене в здравеопазването и в управлението на COVID кризата, което е във вреда на обществото. Костадин Костадинов е историк по образование“, допълни той.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


279
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
209
7
 
7
 
! Отговори
Ами, правилно... преди 2 години
НА ВСЯКО ВЛИЗАНЕ В НС----ГЛОБА ОТ 500-лв......КЪВ Е. ПРОБЛЕМА....??!
208
25
 
16
 
! Отговори
Гост преди 2 години
Копейкин- докато има такива депутати - тежко на България!
207
20
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
И антиваксърите в тази група се оказаха менте :)
206
10
 
45
 
! Отговори
на 12.01 от 12.00 преди 2 години
Ще се постараем да влизат без сертификат. В този ред на мисли, новина от последния час: в базите на Антарктида, където са 100% ваксинирани и, естествено, са живели в изолация месеци наред, 2/3 от хората в момента са болни от ковид. Някой пак да каже как ваксините имат ефект? Те имат, ама обратен на обявения.
205
0
 
11
 
! Отговори
до 233 преди 2 години
Те лудите разбират само от бой. Конституцията и съдът са врата у поле
204
11
 
40
 
! Отговори
115 преди 2 години
С този сертификат зелен, ОГРАНИЧАВАТ ПРАВАТА НА ХОРАТА, И ЩЕ ВИ ПОТЪРСЯТ ОТГОВОРНОСТ ЗА ТОВА! ИМА КОНСТИТУЦИЯ, ИМА И СЪД!
203
9
 
33
 
! Отговори
@-@ преди 2 години
Изказването на шефа на Bayer, Stefan Oelrich, на ноемврийския Health Summit, пред представители на всички фармацевтични компании, СЗО и Бил Гейтс, беше пределно ясно. В прав текст той каза, че "клетъчната и генна терапия" я наричат "ваксина", защото 95% от хората няма да се съгласят да се набодата. Допълнително - видеото на Бил Гейтс от 2010 г, в което обяснява, пак в прав текст, че се работи с ваксини, контрацептиви и т.н. с цел 10-15% намаляване на населението. Има ги в тубата за невярващите.
202
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Народа но ако има такъв де особено ако се прави на сляп и глух е трудно
201
6
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Никога не е било въпрос за безопасността ви, а за контрол над масите, сиреч над вас !
200
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Кажи ми докато МВР не ме вземе, какво шмърка Новото време
199
5
 
17
 
! Отговори
Ха ха преди 2 години
Той германеца откак се похвали че е ваксиниран исчезна нещо - може да е заел мястото на кунчев и да кара лек ковид -2-3 месеца
198
5
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Е как кой ще ги спре? Ей сега наш Бау ще се завтече, ще легне на входа на парламента и няма да ги пуска да минават без зелен сертификат. Може и Германеца да се включи, ама трябва от сега да тръгне щото да стигне с каруцата от село Герман до парламента ще отнеме време. И... ами то май това са хората, дето биха ги спряли. На другите не им пука за сертификати.
197
20
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Костаки Копейката не се ваксинирал ,за да се пази от вируса, а за да изпита негативните последици ото ваксината.Нищо не знаете вие, Костакис е готов да се жертва за народа.
196
0
 
11
 
! Отговори
Хахахаха преди 2 години
Че кой ги спира , след като те не изпълняват собствените си решения ,кой ще спре хората ,да не изпълняват чужди ?
195
19
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
А пък половината от Възраждане се оказаха ваксани.И Костя също.Скоро и другата половина от "възрожденците-революционери" ще си признаят.
194
5
 
34
 
! Отговори
Пак питам преди 2 години
Защо ми е сертификат? За да докажа, че ми е сложен препарат, с който да пазя някое зомби, защото се чувствало незащитено от същия този препарат?! Нормални ли сте?!
193
5
 
24
 
! Отговори
Вьзмутен преди 2 години
Цените растът фирми фалират - а от продьлжаваме измамата бистрят как да приберът комисионната на файзер подкрепени от костовата - корнела и бившата му партия -дб + хората на майка турция
192
7
 
15
 
! Отговори
Петров преди 2 години
Депутат няма как да бъде недопуснат в НС, но при всяко влизане може да бъде глобяван, като се почне от 500лв. и глобите растат! Глобите ще се плащат от запорираната му заплата, няма проблем, така се процедира с гласоподаваталите, така е по закон.
191
14
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
500 лв. глоба на всяко влизане и сами ще се спрат, сигурен съм !
190
19
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
"Конфликтът е явен колегите са избрали личната сигурност, но са предпочели обществената полза, която ще им донесе една позиция." Аха, значи да НЕ си ваксиниран е лична сигурност...