Кирил Петков твърд: Отмяна на зеления сертификат е невъзможна

Премиерът покани представители на протестиращите на среща
12 яну 2022 19:00, Красимир Ангелов
643
Кирил Петков твърд: Отмяна на зеления сертификат е невъзможна
Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

Министър-председателят Кирил Петков изрази съжаление, че заради наложената му карантина не е успял да отиде при протестиращите пред Народното събрание срещу зеления сертификат.

Още по темата
Премиерът обаче отново посочи, че е готов да чуе идеите им още този петък, когато се очаква наложената му изолация да отпадне.

Министър-председателят беше категоричен, че на прага на петата ковид вълна, отмяна на зеления сертификат не може да бъде направена. Единственият начин щетите от пандемията да бъдат ограничени е масовата ваксинация, подчерта отново премиерът, цитиран от правителствената пресслужба.

Петков заяви, че приема и уважава правото на всеки да протестира. Не приема, обаче, фактът, че предварително обявеният като мирен, протестът се е превърнал в опит за нахлуване в сградата на парламента. Опит, при чието овладяване пострадаха и служители на реда.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


643
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
422
3
 
43
 
! Отговори
Долен излезе КирЧо ! преди 2 години
Няма да си кривя душата , гласувах за тях , но заради заявката която презентираха !!! Борба с корупцията , засилване на икономиката и спиране на тормоза над малкия и среден бизнес !!! Нищо общо се оказа...тормоза и корупцията продължават с пълна пара ....и заради фашисткия зелен сертификат ...фалират бизнеси т.е и засилване на икономиката няма !!! Но поне днес ...беше някакво начало ...
421
0
 
29
 
! Отговори
антиваксър преди 2 години
Предлагам да се сформира делегация да отидат в САЩ,да преговарят с Бил Гейтс да престане да пръска България с ковид-самолети.
420
2
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Завършили на запад да не се допускат до управление! Завербовани са!
419
25
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Никаква отмяна! Не поради факта,че е конструктивно решението от медицинска гледна точка,а от гледна точка повишаване процента на ваксинация.Само напълно луд или някой живеещ в пещера може да твърди ,че ваксините са неефективни.Всичко се случва пред очите ни-кристално ясно е,че ваксинираните прекарват к19 много по-леко ! 96,4% от починалите в световен мащаб след появата на ваксини са неваксинирани.Кое не разбирате и срещу какво недоволствате?Кое не ви е ясно още ? Т ъ п ъ ни такива !
418
1
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Просто Кире, ще ти купим еднопосочен билет до Ванкувър!
417
0
 
12
 
! Отговори
Юсуфчо преди 2 години
Аааа аз бoцнаx първо кozaта до видя кво ша стани...
416
24
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
властите са прави и сертификата трябва да остане, абсурдно е да се прави дори на въпрос. първи места по смъртност в света, и искате още по эле! като не раэбирате, си мълчете и иэпълнявайте. какво сте эараэсъждавали. умните вэемат решения, останалите траят!
415
33
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Е, само Хитлер би го отменил. Другата седмица ще има по 10 000 болни на ден, ние сертификати ще отменяме. Аз на мястото на лекарите, щях да кажа, че ако сертификатът бъде отменен , те спират да работят. От възраждане да ходят да лекуват, нали са всичкилози. В чужбина ще ни вземат всички лекари, а от възраждане, най-много за миячи на чинни да ги вземат.
414
3
 
34
 
! Отговори
анонимен преди 2 години
Добре,че вашето махане от власт,и то скорошно,не само е възможно,но и належащо.Некадърни сте откъдето и да погледнеш и явно Харвардското и западно образование не ви е много от полза.
413
4
 
40
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Мишокът се е скрил вкъщи в карантина но народната любов ще го намери
412
2
 
14
 
! Отговори
Darth shadow преди 2 години
аз твърдя, че отнемането на живота на кирил петков е твърдо възможно както уничтожаване на пълния провал
411
2
 
24
 
! Отговори
Aнонимен преди 2 години
До 463: ваксаните не сте мнозинство, за да определяте и ограничавате правата на другите. Лекувайте страха си с експерименталните бустери до отвъдното и се защитавайте безропотно, както прецените, ако искате и в бункери се скрийте, докато не започнете да мислите трезво и разграничите фалша от истината
410
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До Гошето......Сигурен ли си че като малък не си падал на главата. Това щеше да ти е най малкият кусер ако не бяха ти го отпрали на задна. От тогава си в сексуално разположение и все си мислиш за локдаун и да останеш насаме с някой с голяма пала.марка.
409
4
 
27
 
! Отговори
малка червена отрепк преди 2 години
ние твърдим че ще ядеш много павета заедно с шефа ти РАДЕВ
408
2
 
28
 
! Отговори
Граматикова преди 2 години
До ГошетоНе ме е страх от чипиране и тем подобни глупости, преболедувала съм и не смятам, че трябва и да се ваксинирам. Нямам зелен сертификат, защото не съм вкарана в системата. Това е моето основание да не искам да се ваксинирам. Разбира се , различните хора имат различни основания. Нека всеки сам си решава. Но не е правилно да се прави разделение между хората или неваксинираните да бъдат дискриминирани.
407
2
 
30
 
! Отговори
Bili преди 2 години
тоа, премиерчето - кой го доведе? американците или ДС-то? питам сериозно....
406
2
 
24
 
! Отговори
мафия преди 2 години
Оставка!!!
405
0
 
3
 
! Отговори
absurd преди 2 години
До 482 Напълно те подкрепям
404
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Този набързо ще ви оправи ще довърши на тиквата останалото неизкрадено
403
2
 
16
 
! Отговори
Петков е преди 2 години
Е слуга на юдео масомите и Лукавия.И да припомня че всеки който си е направил PCR 'тест' вече носи белега на Дявола на челото си, от вътрешната страна (в синусите)Честито и приятно прекарване в Ада.