Протестът на "Възраждане" започна, вдигнаха бесило с маска

Протестиращите са пред парламента
Обновена: 12 яну 2022 12:35 | 12 яну 2022 12:33, Александър Попов
403

Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

Привърженици на партия "Възраждане" се събраха на протест срещу зелените сертификати и принудителната ваксинация пред парламента в София. Те пристигнаха с автобуси от цялата страна.

Тази сутрин се стигна до напрежение във Варна между протестиращи и полицията. Те разпространиха клипове в социалните мрежи и по думите им четирима от шофьорите били тествани за наркотици и дали положителни проби. Гражданите поискали отново да бъдат направени тестове, които се оказали отрицателни. Протестиращите от „Възраждане“ във Варна смятат, че това е полицейска провокация, съобщи bTV.

В района на парламента има засилено полицейското присъствие, докато в сградата депутатите дебатират по бюджета на страната на редовното си заседание.

Протестиращите са се въоръжили с плакати срещу зеления сертификат и "зеления фашизъм", издигнаха и бесило с маска.

Очаква се лидерът на "Възраждане" Костадин Костадинов да се включи дистанционно на протеста, тъй като е под карантина след заседанието на КСНС, на което стана ясно, че шефът на НС Никола Минчев е с COVID-19.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


403
Още по темата: протестВъзраждане
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
183
0
 
17
 
! Отговори
ХА! преди 2 години
Трансваксър - Ваксиниран си, но се определяш, като неваксиниран
182
5
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Радев сгреши като се довери на ДС и да сложи Кирчо за премиер, той и Корни са слабото звено в това правителство :)) Боко също не отстъпва по тъпотия, хвали се, че си сложил трета дозичка, що за глупост, ще кажеш са малки деца и се надпреварват кой да е по глупав.......хахахаха :)))
181
8
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
ГЕРБ чакат да видят дали оставената неработеща държава, без чужди инвестиции, с авансово изплатени милиарди и разграбени в чували, с най-лошото образование, с най-ниска конкурентоспособност, с не работещ съд и с прокуратура обслужващата мафията, отдавна изостанала зад една Румъния, която преди 15г ни дишаше прахта, държава в спор със всички съседи и изолирана в ЕС ще може ли да се вдигне???Евала ГЕРБ, Евала!
180
5
 
7
 
! Отговори
Япония преди 2 години
ВСИЧКИ ХОДЯТ С МАСКИ, БЕЗ НЯКОЙ ДА ГИ ЗАДЪЛЖАВА, ИМАТ НАЙ- МАЛКО ЗАРАЗЕНИ!
179
1
 
11
 
! Отговори
Стойчо преди 2 години
Мутри вън!
178
4
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
А вие внимавайте да не ви организират един контрапротест на умните и красивите, които ще искат сертификати. Че то властта в момента е в тия, дето знаят как и на кого да платят, за да се организира такова нещо и да бъде внушутелно. Схемата е отработена, не са решили, не са го направили.
177
4
 
8
 
! Отговори
.!. преди 2 години
Това са най-големите безродни .
176
8
 
7
 
! Отговори
До 198 преди 2 години
В Пекин - най- замърсеният въздух и ВСИЧКИ СА С МАСКИ, ЗА ДА НЕ ДИШАТ ЗАМЪРСЕНИЯ ВЪЗДУХ! МАСКИТЕ ФИЛТРИРАТ ВЪЗДУХА, А МАЛКИТЕ КАПЧИЦИ С ВИРУС ПОЛЕПВАТ ПО ТЯХ И НЕ ГИ ВДИШВАШ. ЛИЧНО ПРОВЕРЕНО.
175
11
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Докато не се осъзнае, че такива протести - независимо от кого са организирани, са за правата на всички българи, няма да просперира тази държава.
174
7
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Горките ченгета - стоят на пътя на хората заради едното парче хляб, осъзнавайки много добре, че именно те, пак за едното парче хляб, ще бъдат следващите жертви на ковид хунтата.
173
8
 
15
 
! Отговори
Varg преди 2 години
Долу медицинският фашизъм
172
15
 
10
 
! Отговори
Вбесен! преди 2 години
има много елегантно решение! Който избира да не си показва сертификата, а се разболее, да си плаща разноските за лечение!Трансваксъри - всичките 1312 души от цялата страна ;-)
171
8
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До До 200Японците и корейците знаеш ли от колко десетилетия ходят с маски, без никой да ги задъжава? После питаме защо не получаваме колкото тях. Амо защото те не са умни и сводолюбиви колко нас! Опаа! Пропуснах кавичките.
170
1
 
12
 
! Отговори
АНОНИМЕН преди 2 години
Какви ли коментари щеше да има ако протеста беше организиран от ГЕРБ?
169
3
 
10
 
! Отговори
Кирчо преди 2 години
Ще повярвам, че намеренията им са сериозни когато овесят някого на бесилката. До тогава продължаваме промяната.
168
13
 
6
 
! Отговори
До 195 преди 2 години
МАСКИТЕ НЕ ПРЕЧАТ НА БЕЛИТЕ ДРОБОВЕ, АКО ГИ НОСИШ КОГАТО ТРЯБВА - БЕЗПРОБЛЕМНИ СА, А ПАЗЯТ ДОБРЕ!!! ТАКА СЕ СПАСЯВАХ И ОТ ГРИПА В АВТОБУСИТЕ КАТО ГИ ЗАМЕСТВАХ С ШАЛ - ОТ ГОДИНИ, ГОДИНИ ГО ПРАВЯ. И не съм ваксиниран.
167
8
 
6
 
! Отговори
Загрижен преди 2 години
Страшен шум пред имението на сър Джон... Сър Джон към слугата:- Какво по дяволите става на вън, Уилям?- Гей парад, сър.- И за какво вдигат този шум?- Скандират за правата си, сър.- Кои права по-точно, Уилям?- Правото да практикуват не си показват сертификата и за еднополов секс, сър.- Че някой пречи ли им, Уилям?- Не сър, никой!- Тогава защо по дяволите крещят толкова?!- ТРАНСВАКСЪРИ, сър!
166
1
 
11
 
! Отговори
Алберт Бурла,Пфайзер преди 2 години
И за бесилката ли ще ми трябва зелен сертификат?
165
7
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До Анонимен 200Когато си с маска дишаш това, което така или иначе е в тебе.
164
12
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Банда кpaтyнковци, събрани от кол и въже. Това е бъдещето на България.