Румен Радев свиква КСНС заради Русия

Заседанието е насрочено за днес от 14.00 ч.
15 фев 2022 07:26, Ния Христова
58
Румен Радев свиква КСНС заради Русия
Снимка: БГНЕС

Президентът Румен Радев свиква заседание на КСНС заради заплахи за националната сигурност и състоянието на въоръжението сили. Парламентарните партии, които участват в Консултативния съвет по право, вече са получили поканите си от държавния глава.

Заседанието е насрочено за днес, 15 февруари, от 14.00 ч., а темата е "Рискове и заплахи за националната сигурност на Република България. Състояние на Въоръжените сили. Необходими мерки". 

 
Предвидено е да има специален доклад на началника на отбраната адмирал Емил Ефтимов.
 
Свикването на КСНС идва след признанието на министъра на отбраната Стефан Янев, че струпването на руски войски по границата с Украйна заплашва и българската национална сигурност. 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


58
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
7
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Влезте в тубата и напишете "Василица в МО".Банго Васил в министерството на отбраната, генералите ни се ухилили като пачи и зяпат маанета.....Толкоз за състоянието. Ако си бяха вършили работата можеше и друго да е.
6
5
 
3
 
! Отговори
16. февруари.2022 г. преди 2 години
Войната казват, че ще започне в сряда, ще завърши следващия вторник. Източна Украйна ще се нарича примерно " Нова Русия ".
5
4
 
6
 
! Отговори
Баба преди 2 години
Заради Русия ?Наистина ли?
4
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Може да поканят журналисти в някой механизиран батальон и изпита по физическо да се излъчва по БНТ.Народа има право да знае за какво отиват парите му:-))))
3
1
 
3
 
! Отговори
На нож преди 2 години
Радьов да нахлупва каската и туря слушалките. Само с консултации не става.
2
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Време за осъвременяване с най-новите инструкции от Кремъл. :)
1
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
"И състоянието на въоръжените сили". Може пък някой да пита и защо военните училища от 10 години не успяват да попълнете приема си.Каква е средната възраст на кадровите войници? Как е некомплекта? Защо ведомостите по физическо се фалшифицират? И т. н.:-))))