МГЕРБ отвърна на Петков, управлението било разпадащо се

От организацията отричат да са създавали паника за горивата
Обновена: 4 мар 2022 12:56 | 4 мар 2022 12:55, Камелия Цветанова
72
МГЕРБ отвърна на Петков, управлението било разпадащо се
Снимка: Facebook

Младежката организация на ГЕРБ отрече обвиненията на премиера Кирил Петков, те тя стои зад паниката, свързана с опашките за горива.

Още по темата

„Премиерът на Република България Кирил Петков си позволи дълбоко неверни твърдения по отношения на младежката организация на политическа партия ГЕРБ, свързани със създалата се кризисна ситуация с горивата и инфлацията в страната. Ако не друго, днес Кирил Петков за пореден път показа няколко неща – некомпетентността на своето разпадащо се управление, неговата слабост да приема силни и принципни решения в полза на българските граждани и обхваналата го параноя, която е на път да го постави на една нога с един силно войнолюбов и откровено агресивен спрямо съседни държави и народи президент, но криещ се към настоящия момент в бункер“, написаха от МГЕРБ в социалната мрежа Facebook.

Според организацията Кирил Петков дължи преди всичко отговори на българските граждани за спиралата от кризи, в която се намира държавата – инфлационна, енергийна, социална, здравна и външнополитическа.

„Неговото правителство не може да излезе с ясна позиция или решения по нито един от належащите проблеми пред страната. В този ред на мисли скоро бихме могли да очакваме от премиера да каже, че: От МГЕРБ сме виновни за пропутинската позиция на неговия коалиционен партньор БСП във връзка със санкциите срещу Русия. От МГЕРБ сме виновни за позора, който беше нанесен на България от изказвания на вече бившия министър на Кирил Петков Стефан Янев, наричащ войната в Украйна „военна операция“. От МГЕРБ сме виновни, че държавата бездейства във връзка с идващите от Украйна бежанци. От МГЕРБ сме виновни, че правителството в своята некомпетентност не може да предприеме дори най-елементарно решение във връзка с ръста на цените на тока, храните, горивата. Но не, г-н Петков. Ние не сме виновни за вашата некадърност“, обобщават МГЕРБ.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


72
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
59
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
тези младежки организации са присъщи за диктаторски режими примерно хитлерюнгенд комсомолци и пионери още малко оставаше да обхванат и детските градини.
58
0
 
0
 
! Отговори
Кривондел преди 2 години
До GlavenНека бъдем точни. Нещото се казва "ПРОДЪЛЖАВАМЕ промяната", а не "Започваме промяната", защото е на власт от вече 11 месеца. Скоро ще стане година. Сега виновен е Гешев. То така и на ранният Борисов виновен му беше съда - "ние ги хващаме, те ги пускат"...
57
3
 
1
 
! Отговори
Сталин преди 2 години
Предложението ми към всички е за подкрепа на: 1.Незабавна оставка на Петков 2.Връщане на Ст.Янев ,но не като минестър ,а като премиер. 3.Хри отказ от страна на г-н.Янев ,да бъде върнат на този пост отново г-н.Бойко Борисов.САМО ПРИ ТАЗИ РОКАДА НЯМА ДА СЕ НАЛАГА ДА БРОИМ БОМБОУБЕЖИЩАТА.Надявам се на здравия разум на всички БЪЛГАРИ!!!
56
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Киро е икономисг от ранга на Димитър Попов"За Бога братя не купувайте,,.
55
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Киро закъса. Между два стола ще друсне на земята . Какви младежки ГЕРБ му се привиждат. Горивата защо поскъпнаха? Токът защо поскъпна?
54
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Киро сам вижда,че управлението му се разпада
53
0
 
5
 
! Отговори
Аз промяната преди 2 години
Човек съм който иска Успешна България НИТО съм *** нито съм гърба в ЯСНО ЛИ Е България е в огромни КРИЗИ ИНФЛАЦИЯ Кражби саботажи А вие продължавате да хулите ГЕРБ Защо не потърсите сметка на Чалгарите които ви измамиха и си прибраха парите за да разрушат България ВЕЧЕ втора година са Подмяната И какъв е резултатът ДАЖЕ един план за европарите не могат да направят НО и Европа пари на превратаджии не дава НЕ е сляпа
52
5
 
1
 
! Отговори
Сталин преди 2 години
Ще дам един съвет на МГЕРБ-преди да пишете нещо проверете фактите.Що се отнася до Ст.Янев и отправените към него обвинения за посрамване на България с изказването му 1.Проверете дали Украйна е регистрирана като държава,преди да говорите за война между две съседни държави; или е автономна република на Русия -следователно това е вътрен конфликт.Следователно изказването на г-н.Янев е правилно и не накърняващо достойнството на държавата ни ,но пък е ПРОНАТОВСКО което не допадна на определен кръг
51
5
 
7
 
! Отговори
Сталин преди 2 години
Нито ГЕРБ, нито МГЕРБ са виновни за така създалата се ситуация в страната,предизвикана от некомпетентността на един недорасъл родоизменник-Кирето Петков,който неможе да каже едно изречение без да използва "АЗ" и "МОЯТ"(което пък от своя страна говори за ниска езикова култура и елементарно възпитание),а за реч -да не говорим.Опита се вчера на Шипка ,ама изръси толкова глупости,че хората го замеряха със снежни топки,ако това се случи когато няма сняг ,ще го замерят с камъни.Нискокапацитетен.
50
4
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Ами аз в сряда видях опашките по бензиностанциите, познати обясниха, че цените на бензина били "хвръкнали" и затова били опашките. ОК, не обърнах много-много внимание - имах си други грижи, а и да седя на опашка... Е, днес заредих - 3.22 БГН за литър! Да не би да зависим нещо от "бензиноколонката"? Не вярвам! Вярвам само на Просто Киро и останалите "демократи"! Утре, ако не - другия месец, година, започват да пристигат УСА бензина по 0.50 БГН, нали?
49
7
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До анонимен 54 Гербав, откога станахте толкова придирчиви на интелект с този ваш лидер :)
48
8
 
10
 
! Отговори
анонимен преди 2 години
ГЕРБ не са ангели, но едва ли са виновни за неграмотността и некадърността на простото Киро!
47
9
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Бой по чугунените глави на харвардските клоуни!
46
7
 
8
 
! Отговори
Един преди 2 години
Не ГЕРБ а баш шефа им Капитан го направи, а Боко го обсшушваше 12 години.МГЕРБ, са толкова интелигентни, колкото и Боко и ***!
45
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До паф След като не можахте да купите достатъчно гласове на изборите, ще трябва да изчакате, гербав. 4 години :)
44
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Самият факт, че имат точните снимки, говори за тяхна организация :)
43
6
 
12
 
! Отговори
паф преди 2 години
когато това некадърно правителство я окъса, веднага си чисти ръцете с герб, това е много долно, да отвличаш вниманието на хората от собствената си некадърност.....кирчо канадската ливада да си обира крушите - казано на български, не на канадски!
42
6
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Нали и КТБ така фалираха - прокуратурата нахлу в банката, пуснаха слух, че е фалирала и хората се наредиха на опашки да теглят и я поставиха в невъзможност да изплаща. ОПГерб са за затвора, не им го спестявайте повече.
41
5
 
7
 
! Отговори
Влади преди 2 години
Кривата уста и Вазелина ще си вземат откраднатите в БГ пари и ще се изнесат. Условието е, преди да си намажат ските, да продължат да чегъртат ГЕРБ, за да може новият спасител да дойде на подготвен терен - ГЕРБ да е виновен и за сегашната война, и за цените. Така няколко години ще се бави наказанието на пРезидента за кражба и предателство. Но ще дойде...
40
5
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
В това, което сте публикували, не виждам никъде да отричат, че са го направили :) Това е точно, като стила на трроловете им - обвиняват другите, лепят им етикети, обиждат ги, отклоняват вниманието от темата, но не отричат обвинението. Което значи, че е вярно :)