Складовете за горива - пълни, нямало да ходим пеша

Цените са устойчиво под 3 лева
78
Складовете за горива - пълни, нямало да ходим пеша
Снимка: БГНЕС

Ситуацията снощи си я създадохме сами. Без проблем влязохме в ситуация без аналог в последните, може би, 15 години. Според слухове и предадено по агенция „Една жена каза“ населението започна да зарежда истерично.“ Това заяви пред БНР Живодар Терзиев, председател на Българската петролна и газова асоциация (БПГА).

Още по темата

За няколко часа са били продадени горива, колкото се продават от една бензиностанция за седмица, стана ясно от казаното от Терзиев.

Цената от 3 лева не е масова и обективно проявена, както се тиражираше в някои сайтове, категоричен е Живодар Терзиев, който даде примери от обиколени от него обекти в Стара Загора.

„Цените са устойчиво под 3 лева. Да, има 2.70-2.80, има цени близо до 2.90, но в никакъв случай цената от 3 лева не е масова.“

Пеша няма да ходим, увери Живодар Терзиев.

„Рафинерията е натоварена доволно добре. Производството върви. Складовете са пълни“, каза той.

По-големите складове в страната днес ще отворят извънредно, уточни председателят на Българската петролна и газова асоциация и призова да се внимава с презапасяването заради пожарната безопасност.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


78
Още по темата: горива
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
65
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Дреме ми. Карам колело. Зимата свърши.
64
0
 
4
 
! Отговори
Док преди 2 години
Вчера на практика видяхме на какво се вика "руска партенка" или "хибридна война" както е по-модерно сега да се нарича.
63
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
В Турция Ердо намали ДДС ама нашата промяна си трае и пак ще се хвали , че пълнела хазната , на гърба на хората. Сметнете колко са 20 ДДС на 3 лева и колко бяха преди година, когато бензина струваше 1.80 при нас. От всеки литър бензин в момента държавата ни прибира 1 лев акциз и над 50 стотинки ДДС. Реалната цена без тях , ще е като в Турция 1.50 за литър.
62
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Кирчо празнодумеца се е снишил , както и новия му КЕВР , който на първи март трябваше да обяви новите цени на газа, ама го отложили за 7 март. Не ми се мисли като махнат мораториума с натрупването колко ще се повишат ток и газ. Нищо чудно с над 50%, а това ще доведе до поскъпване и на всичко от хляб и мляко , до сирене и кашкавал.
61
2
 
9
 
! Отговори
Тегаво преди 2 години
Но в цяла Европа , запасите от горива са на привършване !!! Колко ще изкараме ?! Лятото си върших работата с Ел тротинетка...и сега в студа пак я подкарах.....
60
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Същия този Житомир преди месец когато петрола беше 85 долара за барел, каза , че цени от 3 лева може да има, ако петрола стигнел на международните пазари над 100 долара. Е само да ви кажа, че днес е 118 долара. Сами си правете сметката и да не бъдете изненадани, че след 2 седмици няма да има една бензиностанция с бензин под 3 лева, по скоро ще гони 3.50
59
0
 
4
 
! Отговори
Azzz преди 2 години
Ами можем да разконсервираме Плама Плевен ?
58
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Засега
57
2
 
2
 
! Отговори
До 61 преди 2 години
Безработен и самотен съсел висящ денонощно в интернет да пълни ефира с мозъчните си диарии и фантазии на които даже сам не си вярва!Хаха!
56
2
 
8
 
! Отговори
Електра преди 2 години
Кога Импексовата БСПдирастия е била на власт и да не е имало инфлация и дефицити на горива, енергия и храни. Лошото е, че в момента освен БСПеерастите водени от Краднелия и Крадеф, ни управляват и шайка комуняци, водени от Славуца, Гнома, Киретата и Купона...
55
1
 
5
 
! Отговори
Туск преди 2 години
в бг по отношение на горивата има данък върху данъка първо акциз после ддс 20 % Еми да бе така е прави сте Никой не е избрал къде и как да се роди но пък който не го кефи може да напуска свят голям свят широк Да ходи където знае Отделно няма как да няма данък върху данъка щото 2 млн пенсионера най-малкото седят и си чакат парите всеки месец ако ще втория Дубай да станеме пак не можеш да им отвиеш на парите Тва е положението - ПАРИ НЕМА ДЕЙСТВАЙТЕ СТЯГАЙТЕ ГАЩИТЕ.
54
1
 
9
 
! Отговори
ХАХА преди 2 години
Пак изскочи редовния коментатор -жендър невиждан богаташ дето харчи пачки без да му прави впечатление)))А всъщност е комплексирана панелна мишка която даже и колело няма)))
53
1
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Хахах на този 4лв не му били проблем да си кара колата, на другия 5лв. Браво пожелавам на всекиго да нама такива проблеми. Но май не си давате сметка,че високите цени на горивата ще повлекат всички други цени. Ще се отрази на всички. Аман от мал.0.умни егоисти. За това сме на този ред. Няма единство. Борбата с цената на горивата е много лесна- всеобщо спиране на зареждането за месец. Цените сами ще се урегулират.
52
5
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
не е сигурно, европа каза че имат максимум за 60 дни а ние сме за 90 дни хахаха, вярвате ли си? и утре като удари 5лв литъра кво правим? с нищо не можете да го свалите и после ще стане 10лв и тогава хляба ще е към 5-6лв минимум, ама нищо ние сме свикнали да ни таковат отз ад. Кирчо съсипа държавата
51
7
 
9
 
! Отговори
Зеления преди 2 години
Да стане 30 лв да гледам как русофобите ще се возят на талиги теглени от магарета.
50
16
 
3
 
! Отговори
Туск преди 2 години
винаги съм казвал че който няма пари няма да се вози толкова е просто като вас селяни такива Още повече че 20 год барака не е кола а барутник на колела Ако не можеш да си позволиш на тая кола да и подсигуриш гориво поне и къде да я паркираш просто не е за тебе ОТиваш и си вадиш карта за градския транспорт Отделно паркирането да ми го изсипеш пред блока и само да пречиш не е вариант Даже коли на повече от 10 год трябва да се забранят КАто нямаш пари няма да се возиш Купуваш си колело
49
7
 
6
 
! Отговори
Натовеца преди 2 години
наште фейкове и троляги на козяк още се опитват да упойват ПЕТРОЛА САКЧА РЕКОРДНО !!!!!ИДВА АД!
48
0
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
И като си напълните резервоара колко ще изкарате с това гориво? Седмица, месец, година?
47
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До Бай Хикс Ако можеха да мислят ...нямаше да са на това дередже и нямаше да ги управляват пудели на каишка!
46
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
те кучетата и котките вече не ходят пеша, то е вече грехота ходенето пеша