МГЕРБ отвърна на Петков, управлението било разпадащо се

От организацията отричат да са създавали паника за горивата
Обновена: 4 мар 2022 12:56 | 4 мар 2022 12:55, Камелия Цветанова
72
МГЕРБ отвърна на Петков, управлението било разпадащо се
Снимка: Facebook

Младежката организация на ГЕРБ отрече обвиненията на премиера Кирил Петков, те тя стои зад паниката, свързана с опашките за горива.

Още по темата

„Премиерът на Република България Кирил Петков си позволи дълбоко неверни твърдения по отношения на младежката организация на политическа партия ГЕРБ, свързани със създалата се кризисна ситуация с горивата и инфлацията в страната. Ако не друго, днес Кирил Петков за пореден път показа няколко неща – некомпетентността на своето разпадащо се управление, неговата слабост да приема силни и принципни решения в полза на българските граждани и обхваналата го параноя, която е на път да го постави на една нога с един силно войнолюбов и откровено агресивен спрямо съседни държави и народи президент, но криещ се към настоящия момент в бункер“, написаха от МГЕРБ в социалната мрежа Facebook.

Според организацията Кирил Петков дължи преди всичко отговори на българските граждани за спиралата от кризи, в която се намира държавата – инфлационна, енергийна, социална, здравна и външнополитическа.

„Неговото правителство не може да излезе с ясна позиция или решения по нито един от належащите проблеми пред страната. В този ред на мисли скоро бихме могли да очакваме от премиера да каже, че: От МГЕРБ сме виновни за пропутинската позиция на неговия коалиционен партньор БСП във връзка със санкциите срещу Русия. От МГЕРБ сме виновни за позора, който беше нанесен на България от изказвания на вече бившия министър на Кирил Петков Стефан Янев, наричащ войната в Украйна „военна операция“. От МГЕРБ сме виновни, че държавата бездейства във връзка с идващите от Украйна бежанци. От МГЕРБ сме виновни, че правителството в своята некомпетентност не може да предприеме дори най-елементарно решение във връзка с ръста на цените на тока, храните, горивата. Но не, г-н Петков. Ние не сме виновни за вашата некадърност“, обобщават МГЕРБ.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


72
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
39
4
 
6
 
! Отговори
Избирател преди 2 години
КиреПипай яко Защото дъртите *** на тиквонииЩе ти изядат главатаСлед толкова кражби горе и по места Защо не са при Бай Ставри...Ако ли не изчезвай яко дим.
38
12
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
ГЕРБ като умиращо животно са готови на какво ли не. Да, те бяха с горивата. Те всяваха паника и плащаха да се разпространява във ФБ паниката. Искат да дестабилизират по всякакъв начин държавата, че продажния и късопаметен българин да гласува пак за тях.
37
8
 
14
 
! Отговори
Колко преди 2 години
Странно, що за про-западна партия са ГЕРБ? Като действията им до тук изцяло са в интерес на Русия?
36
6
 
17
 
! Отговори
Пич преди 2 години
ГЕРБ са ангели! 12 години крадяха съвсем умерено! Е вярно, че оставиха страната без армия, самолети, електроцентрали, железници... Ама това е съвсем малък страничен ефект от иначе прекрасното им и справедливо управление.
35
5
 
10
 
! Отговори
Glaven преди 2 години
До Аз промянатаКъде е стигнала? Къде? За 3 месеца управление. Къде? А 12 години Боко Харам Борисов? Те немат значение, нали?
34
7
 
12
 
! Отговори
Glaven преди 2 години
Защо тея опортюнистични лекенца не са в ареста за действия подриващи обществения ред?!?!?
33
5
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До Аз промяната Не, гербав трроле, само Вие "виждате" докъде са ни довели за 2 месеца след 12 годишните ваши усилия в тази посока.
32
6
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Виновни сте и не само за паниката, но ще си платите, ОПГерб. Строителите на руския пАток говорят за пропутински позиции.
31
10
 
13
 
! Отговори
Аз промяната преди 2 години
А вие които пишете против ГЕРБ дали имате изобщо мозъчни клетки се чудя аз ЩО за елементи чалгарски сте НЕ виждате ли до къде стигна България водена от подмяната служебните превратаджии юмручето отровните божковисти или просто мразите себе си
30
9
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
ГЕРБ са ОПГ, а МГЕРБ са кандити за ОПГ. Ама няма да ги огрее.
29
2
 
10
 
! Отговори
бай онзи преди 2 години
всеки гений ,който се подава на паника заслужава да плаща не 2 пъти а 10 пъти по-скъпо ...Дарвин си е казал думата навремето за оцеляването . Зареждащите на 90 % са от русофилчетата ,дето *** Путин като пусне факс и се молят за рубли ама вече няма ...
28
7
 
12
 
! Отговори
Брях! преди 2 години
Т'ва памперсопишлюрчетата на свети Толупий ли са? *** много са устати! Шъ земат да гътнат "просто Киро".
27
14
 
18
 
! Отговори
:) преди 2 години
Отворих фейса на МГЕРБ и какво да ви кажа, голяма грешка се оказа. Доста мозъчни клетки умряха. :) Толкова за тия мишоци.
26
8
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Всички други са виновни за всичко, а упраляващите не са виновни за нищо.
25
6
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Аааа, моята организация, дето ме изключиха преди 3 години, защото не си плащах членския внос. Какво да направо като нямах пари, защото ме изхвърлиха от работата и щях до просия да стигна.
24
12
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
25 не герб е титан никой не може да го задмине след дванайсет години герб сме на последно място по всичко освен по ковид смъртност там сме първи.
23
3
 
5
 
! Отговори
До 18 преди 2 години
Правиш,ли разлика между италианско,унгарско и българско знаме.
22
7
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Не се занимавам отдавна с тези нещастници. Ще плаща още известно време за да тормози хората, пък после ще плаща на някой надзирател докато съвсем полудее....
21
14
 
13
 
! Отговори
Black Sea преди 2 години
Младежите от ГЕРБ май още не са наясно че ще им се потърси и наказателна отговорност за насаждане на страх сред населението. Както и на б.Ай Т.Олуп който веднага цъфна да плюе по телевизията срещу цената на горивата и че свършвали. Между впрочем бая попрезрели ми се видят тия младежи. Сигурно са повтаряли по 3-4 пъти учебните години
20
4
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Навремето, за да влезнеш в Комсомола трябваше да научиш целият диалектически и исторически материализъм на Сталин + Капитализмът на Маркс.