МГЕРБ отвърна на Петков, управлението било разпадащо се

От организацията отричат да са създавали паника за горивата
Обновена: 4 мар 2022 12:56 | 4 мар 2022 12:55, Камелия Цветанова
72
МГЕРБ отвърна на Петков, управлението било разпадащо се
Снимка: Facebook

Младежката организация на ГЕРБ отрече обвиненията на премиера Кирил Петков, те тя стои зад паниката, свързана с опашките за горива.

Още по темата

„Премиерът на Република България Кирил Петков си позволи дълбоко неверни твърдения по отношения на младежката организация на политическа партия ГЕРБ, свързани със създалата се кризисна ситуация с горивата и инфлацията в страната. Ако не друго, днес Кирил Петков за пореден път показа няколко неща – некомпетентността на своето разпадащо се управление, неговата слабост да приема силни и принципни решения в полза на българските граждани и обхваналата го параноя, която е на път да го постави на една нога с един силно войнолюбов и откровено агресивен спрямо съседни държави и народи президент, но криещ се към настоящия момент в бункер“, написаха от МГЕРБ в социалната мрежа Facebook.

Според организацията Кирил Петков дължи преди всичко отговори на българските граждани за спиралата от кризи, в която се намира държавата – инфлационна, енергийна, социална, здравна и външнополитическа.

„Неговото правителство не може да излезе с ясна позиция или решения по нито един от належащите проблеми пред страната. В този ред на мисли скоро бихме могли да очакваме от премиера да каже, че: От МГЕРБ сме виновни за пропутинската позиция на неговия коалиционен партньор БСП във връзка със санкциите срещу Русия. От МГЕРБ сме виновни за позора, който беше нанесен на България от изказвания на вече бившия министър на Кирил Петков Стефан Янев, наричащ войната в Украйна „военна операция“. От МГЕРБ сме виновни, че държавата бездейства във връзка с идващите от Украйна бежанци. От МГЕРБ сме виновни, че правителството в своята некомпетентност не може да предприеме дори най-елементарно решение във връзка с ръста на цените на тока, храните, горивата. Но не, г-н Петков. Ние не сме виновни за вашата некадърност“, обобщават МГЕРБ.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


72
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
19
11
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
'един силно войнолюбов и откровено агресивен спрямо съседни държави и народи президент, но криещ се към настоящия момент в бункер' ---- ДЕМЕК ЗЕЛЕНСКИ???
18
10
 
12
 
! Отговори
Хаха преди 2 години
Тея *** нямат право и гък да кажат. Просперитета който уж сме имали според герб се оценява според международните оценители като България на последно място по всичко позитивно и първа по всичко негативно. 12 години управляват и това постигнаха. Край не стават.
17
15
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Разпада се главата на Борисов. Не мога да се негативирам с подобни хора.Ще дойде денят в който самите им поддръжници, ще ги замерят с камъни по пътя към затвора. Добре им беше....Всяка държава си има мафия, само у нас мафията си имаше държава. Но както се казва и на това ще се види краят.
16
14
 
13
 
! Отговори
бачо Кольо преди 2 години
За всеки с повече от 2 мозъчни клетки е ясно , че в ГЕРБ има само една мозъчна клетка, която при това е куца.
15
4
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Нещо за Италианското знаме на Ниагара няма ли да кажете.
14
11
 
9
 
! Отговори
Алтав гербер преди 2 години
Едно време за да те приемат в комсомола трябваше да отговориш на въпроса.Колко са петимата от ремса? Сега за да те приемат в редиците на ГЕРБ трябва да кажеш откъде е вожда и какъв Жип кара.
13
15
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
ББ ще си плаща един ден за всички мизерии. Струва ми се, че този ден е все по-близо....
12
16
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Ако продължаваме да държим Герб в Парламента, сме обречени. За всеки интелигентен човек е ясно, че работят срещу народа и понеже се доближават до затвора, са готови на всичко....Колко пъти вече показват колко са отчаяни? Съжалявам за честните хора, които са повярвали на тези мошеници, но това е истината. ББ -Герб съсипаха държавата. Няма да е лесно, но ще хванем вярната посока. Виждам румънците как се справят чудесно с всяка ситуация, защото са народ и не търпят разни маймуни да се подиграват с
11
9
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Щом комсомолците от ГЕРБ реват значи всичко е окей.
10
10
 
6
 
! Отговори
Натовеца преди 2 години
Радвам се че нямам кола ,но няма значение повишаването на горивата ще повлече абсолютно всичко друго!Сканкции срещу Русия ли са това или срещу България не мога да разбера ?????В Русия е 90 стотинки литърчето!
9
4
 
7
 
! Отговори
До 2 преди 2 години
Ей го примера, сега ще нацъкат подобни 300 коментара за 15 минути ама бая заблуден народ им се върза и сега се радват на промяната.
8
0
 
7
 
! Отговори
ЕДИ КОЙСИ преди 2 години
НЕ НИ ТРЯБВА НА НАС ВОЙНА СТИГАТ НИ ТЕЗИ ТУКА ДЕТО СЕ КАРАТ ЗА АЛТЪНИТЕ ДЕТО ГИ С-Е-Р-Е ЕС В БГ. КОРЕНА НА ВСЯКО ЗЛО Е СРЕБРОЛЮБИЕТО- 1 ТИМОТЕЙ 6-10
7
3
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Ако верни защо не да арестувани ,то всечки от правителство говори че горива има ,това го знаем не зареждаме ще няма а защото се увеличава ,от 2 месеца тия от ПП не си мръднаха пръста даже и за хранителните продукти ,оставка долу сащ
6
1
 
6
 
! Отговори
До 2 преди 2 години
Я кажи ти горд чалгарин ли си, пупу ли си, червен мозък или фен на крушоглавия орел да разберем от къде ти идва самочувствието.
5
3
 
9
 
! Отговори
Петър Мутафчиев преди 2 години
Аз съм на 21 години, студент по "Политология" в СУ ,,Св. Климент Охридски"....и от известно време мисля да подам молба за прием в тази организация. Така най-лесното ще вляза в политиката, а може и до министерски пост да стигна.
4
11
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Кой брои гербопитеците за хора? Техният главен нерез защо още не е в затвора?
3
12
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Руските пипала надъхаха гладкомозъчниците тука че Бойко е много лош диктатор, сега елита ни е просто Киро, Слави чаллгаря, Ицо Хазарта и Рундю фигуранта а Корнелия е министър на икономиката.
2
7
 
21
 
! Отговори
аз преди 2 години
До Анонимен1 - О колко жалко е да си ГЕРБераст!
1
32
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
За всеки с повече от 2 мозъчни клетки е ясно че ГЕРБ е единствената свястна партия в България.