Борисов: ГЕРБ ще подкрепи всичко, което поиска посланикът на Украйна

От кабинета шикалкавят, заяви бившият премиер
16 мар 2022 11:41, Нели Христова
185
Борисов: ГЕРБ ще подкрепи всичко, което поиска посланикът на Украйна
Снимка: БГНЕС

Това шикалкавене на правителството не ми харесва. Държат се все едно не сме в НАТО и ЕС. Вчера, докато европейските премиери са в Киев и се срещат и подкрепят президента Зеленски, нашият премиер се разхожда сред палатки. Това каза лидерът на ГЕРБ по време на срещата с украинския посланик у нас Виталий Москаленко в централата на партията.

"Колегите ми от ПГ на ГЕРБ ще подкрпят всичко, което поиска посланика - от въздушното простраство до помощи. Ако правителството има куража да се държи евроатлантически, ние като ПГ ще ги подкрепим с нашите 60 депутати. Днес става въпрос за ценности, а не за история и признателност към тези, които са ни освободили. Днес умират жени и деца, милиони бежанци. Нямаме право да не бъдем част от световната демократична общественост и трябва да приложим всички мерки, за да бъде спряна войната", каза още Борисов.

"Сега /от кабинета, бел.ред./ искат да си измият ръцете с войната, но увеличението на тока започна още през месец юни. С държавната спекула. Произвеждаш ток на 50 лв., и го продаваш на 600 лв. Е, точно това е спекула", коментира още Борисов.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


185
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
80
5
 
8
 
! Отговори
Никога Повече преди 2 години
ПП, ГЕРБ, ДБ, ИТН, БСП...
79
2
 
11
 
! Отговори
Тираджията преди 2 години
Ако поиска да се хванеш за големите пръсти ще го подкрепиш ли?Левски ако беше жив щеше да умре още веднъж
78
4
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Не се напъвай старче, Киро се мазни по-умело от теб, ти си държал матура по бг, той по канадски, къде се слагаш началник на българския фланг на сатанато
77
11
 
3
 
! Отговори
Щаба на НАТО преди 2 години
Путин е виновен.
76
4
 
26
 
! Отговори
ПОЛИТИЧЕСКИ БРОКЕР! преди 2 години
Никога повече ББ и ГЕРБ!
75
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Да фак дис нига талкин абоут
74
2
 
22
 
! Отговори
Чочо преди 2 години
Ако поиска войници.....ти ще отидеш,ли.
73
4
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Кирил и Асен не играят, те изпълняват сценария на Йеромуфаса
72
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Масон чета ротарианци държавна администрация ще играем грубо а?
71
9
 
3
 
! Отговори
КИРИЛ и АСЕН ( ПП) преди 2 години
ИГРАЯТ ЗА КИТАЙ (РЕСПЕКТИВНО ЗА РУСИЯ)......
70
17
 
17
 
! Отговори
Калеко Алеко преди 2 години
Лайте путинисти, не случайно Копейкин беше първият който застана под юмрука на фигуранта, който превърна Шипка в путинофилско сборище и раздели българите още повече на русофоби и ***, а като занете това подобие на правителство се роди от инженеринговите_ДС_проекти на *** ... така че сега му сърбайте чорбите и попарите дорде се задавите и изблещите, пък после ще му повръщате отровата и дано с нея си изповръщате и червата ... !!!
69
2
 
16
 
! Отговори
ЕДИ КОЙСИ преди 2 години
ЛИЦЕМЕР
68
2
 
22
 
! Отговори
Пич преди 2 години
Пффф... Баце някога защитил ли е българския интерес? Само тичаше да краде и да слугува.
67
14
 
3
 
! Отговори
ГЕРБ /СДС /ПАТРИОТИ преди 2 години
ИСТИНСКИТЕ БЪЛГАРИ....... РАДЕВ, КАТО РУСКИ ТРОЯНСКИ КОН НА ПУТИН БЕШЕ ПОЛУЧИЛ НАРЕЖДАНЕ ДА ИЗБИЕ 1 ООО ООО БЪЛГАРИ И ТЕХНИТЕ СЕМЕЙСТВА, ПРИВЪРЖЕНИЦИ НА ГЕРБ /СДС /ПАТРИОТИ......... НЕ УСПЯ..!!...... УКРАЙНА СПАСИ БЪЛГАРИЯ ОТ 140 ГОДИШНО РУСКО РОБСТВО..!!
66
5
 
20
 
! Отговори
Аха, ясно! преди 2 години
Кьовеши днес е в България, да разследва Буци и бригадата му с чакалчета и той излиза да се прави на голям европеец. Ясна работата.
65
3
 
9
 
! Отговори
Striker преди 2 години
Е, Бойко, какво искаш? Му-ньо, К=урнеле, Копейкин, Янев, Чашков? Кой не е руска под-лога? Аз също казвам евала на тримата министри! Смел ход! А Фат-мака онзи ден се изс.а с изказването ако можело само нашите съветски антики да ни пазели - пълен оли-го-френ!
64
2
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Ей го на Кра.Ди Марко от Банкя..Буци дет построи за българска сметка и подари газопровод на Вовка като подготовка за "воената операция..Буци и Каскета с одбор слуги юнаци осигуряваха спокойствие и недосегаемост на агенти на ГРУ за подривна дейност..отравяне на хора.. взривяване на стратегически складове и фабрики с воена продукция..и т.нБуци - сега бил НАТО ...и пак с 300 се опитва да се "включи" - КОГА някой ще се сети за Хекулеса от Банкя..и са го сложат на място..при бай Ставри
63
2
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Борисов сигурно пали свещи, че не управлява в тези тежки времена! 12 години застой, сега ли ще ни оправиш!!!???
62
2
 
13
 
! Отговори
Адекватен преди 2 години
Ето го и тоя престъпник. Наддава човека. Надпреварват се *** кой по широко ще разтвори тази част от човешкото тяло, което слънцето не огрява. Боко за сега излиза на преден с двете си дебели бузи! Скрите го тоя клоун, защото е смешно. Време е Възраждане да управлява! Всички Тия ПП ББ, Мая кслинката, Христо Джендъра и Слави певеца трябва мощно да бъдат изритани от България заедно с всички американски бази, начело с Мони Пси-хото и да отиват на фронта!
61
3
 
13
 
! Отговори
3-ти март преди 2 години
Много хора не помнят как Борисов посрещна 3-ти март на гости на Султан Ердоган в Турция. Върна на 3-ти пред-обед за честванията. Много *** премълчаха, но там някъде има останала новина за това събитие, което е абсолютен факт и някои хора го помнят до днес, заради възмутата, която са изпитали тогава.