„Възраждане“: Правителството ни въвлича във военен конфликт

От години САЩ назначавали кабинетите у нас
210
„Възраждане“: Правителството ни въвлича във военен конфликт
Снимка: архив, БГНЕС

Лидерът на „Възраждане“ Костадин Костадинов обвини правителството, че не е способно да прозре, че съюзниците ни правят всичко необходимо, за да ни водят към военен конфликт, в който ние нямаме роля и може да ни превърнат във фронтова линия.

Още по темата
Повод за декларацията му стана планираното посещение у нас на министъра на отбраната на САЩ Лойд Остин.

Според Костадинов правителството се води само от това как да обслужва чужди интереси.

„Назначените от САЩ български правителства от години управляват страната ни и представят българските блага в полза на чужд интерес“, скочи той.

„Вчера премиерът Кирил Петков заяви - единият вариант е се скрием в тревата и да кажем дано тази буря мине покрай нас, ние сме малка държава, другият вариант е да кажем, че България има глас, хубавото е, че сме в НАТО и ЕС. Излиза, че според премиера независимостта е израз на страхливост и въпросът е с какво точно това посещение на Остин съдейства да запазим българския национален интерес“, посочи Костадинов.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


210
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
57
9
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Този иска да яхне поредната популиска вълна. Първо беше ЗА ваксините, видя, че хората са против и стана и той ПРОТИВ. Сега вижда русофилите като пореден електорат. Не е изключено утре други ден ако Украйна попеди да мине и към нато и ЕС.
56
10
 
11
 
! Отговори
до 58 преди 2 години
Западна Европа и Сащ не са света. И твоята география май е на ниво Харвард
55
9
 
17
 
! Отговори
Пустиняк преди 2 години
Копейкин замести Воленчо.
54
9
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
троянските коне трябва да бъдат изгонени от Народното Събрание, да им се отнеме българското гражданство и да им се даде срок от 24 часа да напуснат ЗАВИНАГИ България.
53
12
 
12
 
! Отговори
пфффф преди 2 години
Ако тоя дето развява руското знаме и гледа Митрофанова като послушно пале за да получи поредното залъче е определение за патриот, по-добре да я закриваме тая държава. Мислех че след онова нещо Волен Сидеров няма накъде да пропадне по-вече човек ама тоя продажен *** ме опроверга.
52
5
 
12
 
! Отговори
Недоверчив Реалист преди 2 години
Не съм сигурен дали НАТО (ръководено от Щатите) му пука за нас и ни защитава или се опитва да ни вкара в казана на прокси войната. На теория би трябвало да защитава и май алтернатива няма. Ще видим на практика какво ще стане.
51
11
 
12
 
! Отговори
Този на снимката преди 2 години
вчера е бил на инстурктаж в руШкото посолство. Сам си го казва и се бие в гърдите за това. Нещо да кажете? Някой пишат "различното мнение", ми тогава да изсрушаме и мненията на убийците, *** д офилите? Това нещо от снимката е позор!
50
14
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Света обяви джуджето Вулвин за терорист номер едно само Копейкин реве и го защитатава.
49
11
 
17
 
! Отговори
Адекватен преди 2 години
Много войничета в българия са готови да умрат в името на американския интерес. Прав им път. Нека останалите здраво-мислещи да съхраним родината си. Това правителство ще си отиде! Колкото по-скоро им подлеем водичка за изпроводяк, толкова по-добре. Пътища не останаха, време е да ни управляват разумни Българи!
48
0
 
1
 
! Отговори
В. преди 2 години
Доню Донев - "Умното село"
47
12
 
0
 
! Отговори
Весeлинъ 7112136860 преди 2 години
Много обичам руските шнурове,фащ са лоши и не ме пазят,лошо ме ръгаха и гемароидите още ме борят. Да живее россияяяя,и шнуровете на мужицитеее
46
9
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
България се управлява от лапнипишковци и дупе.давци. Кирчо и Асенчо са и наркоманци.
45
11
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Който иска да слугува на чужда армия, да си сменя държавата!НАТО армия в БГ, само ако се наложи и то след решение на парламент, правителство и президент. И задължително поименно гласуване.
44
3
 
14
 
! Отговори
Неграмотници преди 2 години
Почти няма коментар в който да не се споменават майки, гениталии и т.н. Срамота е, че толкова хора(които сигурно претендират, че са грамотни) могат единствено да се изразят по такъв грозен, груб, отвратителен начин вместо да напишат тезата си подкрепена с имформация и да доскутират като нормални хора. Хора без морал, обноски и образованиекрещящи един срещу друг. Всеки човек има право на мнение и за него то вероятно е правилно, но това не означава, че трябва да е и за останалите
43
18
 
17
 
! Отговори
АНТИ КОМУНИСТ преди 2 години
До НякойЗа мен също е невъзможно депутат от Българския парламент да не знае ,че нашата сигурност е НАТО , а не руската армия!!!Неутралитет е едно , незнание друго а путинолизачество друго! Възраждане е проруска партия и няма място в нашият Български парламент.Прокуратурата да се самосезира и съдиите разрешили регистрацията на руската партия да бъдат изгонени от Българския съд!
42
6
 
26
 
! Отговори
преди 2 години
Предлагам законодателна промяна във връзка с Българското гражданство: Всеки Българин, издигнал знаме на чужда държава (без значение коя), автоматично да губи Българското си гражданствои да бъде изгонен от Родината ни!
41
12
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Това е защита на националния интерес! Ние нямаме място в този конфликт. Не искаме война! То и без това сме сериозно закъсали. А войнолюбиво настроените коментатори да отиват, щом искат. За своя сметка.
40
9
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Даааа според Копейкин са правителства назаначени от Путин и кремъл са лигитимни.
39
8
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До Владо: Така ще те опази нато, че трева после няма да никне не тая земя
38
17
 
20
 
! Отговори
Някой преди 2 години
Не го сравнявайте с Волен! Воленчо си беше луд, но ни забавляваше с изцепките си, докато този е безполов пара"зит, който е продал жалката си душичка за жълти копейки! Празен е ! Само омраза ръси!