Петков: Руският интерес е да няма европейско бъдеще за Западните Балкани

Не ме е страх, няма какво да крия, каза той за разпита
31 мар 2022 17:50, Нели Христова
344

Снимки: Димитър Кьосемарлиев

Доста голяма руска агентурна диаспора се е образувала в България, която в момента виждаме, че работи по различни интереси. Има руски агенти, които са работили специално срещу разбирателството между България и Република Северна Македония.

Това заяви пред журналисти в благоевградско министър-председателят Кирил Петков, предаде кореспондентът на БГНЕС.

Всъщност, руският интерес е бил фокусиран да няма европейско бъдеще за Западните Балкани, каза още Петков.

Той говори в момента, в който в София се провежда акция на Специализираната прокуратура в сградата на ДАНС.

Не знам дали тази новина е точно по този случай, но знам, че имаме няколко такива казуса, което за мен показва как някой се опитва да подменя българския интерес, посочи още Петков.

Междувременно от СГП информираха, че премиерът е призован на втори разпит като свидетел в понеделник, 4 април.

Мен не ме е страх и няма какво да крия. Така че ако ме изискат на разпит, с удоволствие ще отида, заяви Петков и попита как е възможно за година и половина срещу Васил Божков да няма досъдебно производство, а само за няколко дни срещу Асен Василев да има и всички камери от МС се изземат.

Просто явно имаме една организация, не мога да я нарека институция, която работи срещу интересите на народа, каза още Петков, визирайки прокуратурата.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


344
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
294
0
 
0
 
! Отговори
Натали Трифонова преди 2 години
За руския интерес разбрахме, кажи сега нещо за американския
293
0
 
0
 
! Отговори
Ироничен преди 2 години
Стана много лесно да се правят внушения. Ако искаш да дискредитираш подкрепата за нещо, казваш, че обслужва Русия. Когато подкрепяш Киро, не казваш, че е кадърен, защото ще ти се смеят. Плашиш с поредно служебно правителство на Радев.
292
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
А защо предпочитате една империя пред друга? Като попиташ един руснак за БГ, казва : ние сме ви освободили(т.е. съществувате благодарение на нас); българите сте предатели, защото в ПСВ и ВСВ сте на страната на немците; България е 16тата република на СССР, т.е. част от владенията им, говорите на развален смешен руски - издеватлество. Не признават нито, че сме дали азбуката, нито влиянието на старобългарския, нито Волжка България, нищо. Коментарът на Митрофанова - пак. Отношение по-зле от колония
291
0
 
3
 
! Отговори
analyse this! преди 2 години
Киро семплото е безмоз-ъчен проводник на каквото му спуснат от ембасито. А ембасито натиска за приемането на Македония, за да създаде голямо Косово и шиптърите да развихрят престъпните си дейности из цяла Европа..
290
3
 
7
 
! Отговори
Аз преди 2 години
А американският интерес е да ни превърнат в поредна колония
289
8
 
3
 
! Отговори
ТРЯБВА ДА СЕ преди 2 години
ОТЪРВЕМ ОТ НАЦИОНАЛНИТЕ ПРЕДАТЕЛИ КОИТО ПОДЪРЖАТ РУСИЯ
288
7
 
2
 
! Отговори
БРАВО ПЕТКОВ преди 2 години
ПРАТИ ОРЪЖИЕ НА УКРАЙНА,
287
0
 
6
 
! Отговори
Провидение преди 2 години
На халос им отиде труда. Не се противопоставиха България и Македония, а Русия и Украйна.Така става, защото който копае братска вражда другиму, сам пада в нея.
286
2
 
7
 
! Отговори
Слаба памет преди 2 години
Стига си чел мисли и предполагал. Не виждам какво мислиш и правиш за българите? Как помагаш на семейства с деца? Какви условия за живот създаваш извън центъра на София и частните квартали? Какви доходи имат българите спрямо европейските? Голям празнодумец.
285
5
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Г-н Петков, много ви моля, спрете да плюете по Русия, защото знаете който пикае срещу вятъра какво му се случва.... За съжаление ще се случи на нас, а не само на вас
284
6
 
6
 
! Отговори
Анализатор преди 2 години
Казаното от Петков е вярно. Руснаците използват Сърбия и внедрените й шпиони в Македония, Босна и Хърватия за дестабилизация на региона. От друга страна в България действа руския шпионаж и платените русофили. Това обаче не означава, че ние трябва да се откажем от истината! Нека САЩ, Германия и Урсула натиснат нещата в Македония и премахнат сръбските агенти в управлението й. Това трябва да отстояваме!
283
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Къде се крие Кирето, та не ходи в парламента
282
3
 
15
 
! Отговори
Сатир преди 2 години
простото кире просто е просто тарикатче опитващо се да изпържи всички!!!! Що не като му търпим тъпия тарикатлък.
281
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Все си мислих,че от пожарникарчето по просто нема,ама ти си първенец отвсекаде...
280
3
 
14
 
! Отговори
Nqma Makedonia преди 2 години
Македония е една агресивна организация срещу българите....без никакви ценности....който казва, че Македония има ценности........е един голям тъ.
279
4
 
19
 
! Отговори
Fallschirmspringer преди 2 години
Това не е министър -председател, а американска ,плазмодийна и сервилна пионка,/за да не кажа подложка/.Ще предаде и малкото останало от България ,след 32 години демократична и неолиберална разруха, и ще зачезне някъде отвъд Голямата вода.
278
3
 
17
 
! Отговори
докога преди 2 години
Този докога ще ни занимава с македонистите?? Другите проблеми реши ли ги? Или си търси работа някъде на Запад??
277
3
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Ес АКО иска да остане богат трябва да се путинизира. Ако не иска да се путинизира, ще стане беден -- това е положението. И това са партийните становища, сведете го до знанието на европарламента, имате евродепутати, които никаква работа досега не са свършили. Освен да ходят на гейпартита, в нарушение на антиковидните мерки. Амин.
276
3
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
киро проSтия(или по скоро се прави на *** а по скоро продажния) -най вреден за България
275
2
 
3
 
! Отговори
ГЛЕДАЙТЕ преди 2 години
George Friedman Europe Destined for Conflict (bg subs) Гледайте в ютуб как САЩ дадоха Украйна , Европа (Германия) и БЪЛГАРИЯ КУРБАНначертали са си и карта.....преди години....