Петков: Руският интерес е да няма европейско бъдеще за Западните Балкани

Не ме е страх, няма какво да крия, каза той за разпита
31 мар 2022 17:50, Нели Христова
344

Снимки: Димитър Кьосемарлиев

Доста голяма руска агентурна диаспора се е образувала в България, която в момента виждаме, че работи по различни интереси. Има руски агенти, които са работили специално срещу разбирателството между България и Република Северна Македония.

Това заяви пред журналисти в благоевградско министър-председателят Кирил Петков, предаде кореспондентът на БГНЕС.

Всъщност, руският интерес е бил фокусиран да няма европейско бъдеще за Западните Балкани, каза още Петков.

Той говори в момента, в който в София се провежда акция на Специализираната прокуратура в сградата на ДАНС.

Не знам дали тази новина е точно по този случай, но знам, че имаме няколко такива казуса, което за мен показва как някой се опитва да подменя българския интерес, посочи още Петков.

Междувременно от СГП информираха, че премиерът е призован на втори разпит като свидетел в понеделник, 4 април.

Мен не ме е страх и няма какво да крия. Така че ако ме изискат на разпит, с удоволствие ще отида, заяви Петков и попита как е възможно за година и половина срещу Васил Божков да няма досъдебно производство, а само за няколко дни срещу Асен Василев да има и всички камери от МС се изземат.

Просто явно имаме една организация, не мога да я нарека институция, която работи срещу интересите на народа, каза още Петков, визирайки прокуратурата.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


344
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
274
1
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Сега се играе мача на свободния свят срещу англосаксонците.
273
11
 
1
 
! Отговори
Наказаха Русия преди 2 години
Пак наказаха бедната Путинова Русия...Докога ?
272
15
 
3
 
! Отговори
Светът срещу Русия преди 2 години
Сега се играе мачът целият Свят срещу Русия. Този мач сме го гледали вече. Спомням си как завърши предишния подобен мач с разпадането на СССР...
271
10
 
8
 
! Отговори
Радефф-импичмънт преди 2 години
Първо Радев в затвора за държавна измяна на Родината по сегашната Конституция и тогава лустрация !
270
5
 
18
 
! Отговори
Щирлиц преди 2 години
СССР беше велик до момента,когато предателя Горбачов се зае да го разтури.Путин се постара правоприемника на СССР Русия да се превърне от територия отново в държава.
269
2
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Тоя мбоклик за премиер на България ли е назначен или за министър на европейското бъдеще?
268
5
 
3
 
! Отговори
До Щирлиц преди 2 години
Щирлиц, то и СССР беше "велик" цели 73 г. , ама остана само Путин .
267
2
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Някаква кюрдистанка и един харвардски полуграмотник са яхнали 1300 -годишната държава България ! Българският суверен само седи и си бърка в носа ! Абе, хей, смръдльовци, скоро ще вием от глад и жажда с тези непрокопсаници ! Осъзнайте се докле е време !
266
2
 
9
 
! Отговори
Щирлиц преди 2 години
До Анонимен 285....Ако Османската империя беше толкова мощна,защо не завладя Русия?А,събираше сили в продължение на няколко века,и накрая се разпадна.Ха-ха.
265
2
 
19
 
! Отговори
Ветеринар преди 2 години
Харвардският кон пак се е "назобил" ! Май изобщо не се спира това *** ! Клоунадата е пълна , но цирк "България" ръкопляска и никой не вижда как летим към пропастта !
264
2
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
"Русия корумпира българските вихрушки" (Просто Киро)
263
2
 
20
 
! Отговори
ха-ха-хи преди 2 години
Просто Киро го тресе яко шпиономанията и русофобията...!!!! СЕ ЛА ВИ....Такива са указанията на Херо Мустакатата !!!!!
262
13
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Руснаците дойдоха да се бият с Османската Власт 1878 г и после казаха ние ви освободихме , въпроса е то какво? Защо Руснаците не са се пробвали по-рано защото Османска Империя била толкова мощна и силна че можело да унищожи целия Руски Народ до 10-то Коляно. Чакали са цели 485 г ли? хахахахаха....................................
261
1
 
14
 
! Отговори
gogo преди 2 години
Да ви напомня само, че съкращението ПП значи "Партия на Предателите" а също и "Продължаваме предателството"
260
1
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Има една песен на братя Аргирови, в превод на български като рефрен се повтаря -- "ненужен, ненужен". Почвай да си я тананикаш за да можеш психически да се подготвиш за промяната в живота ти.
259
0
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Кирчо, сащ нямат пари да ни купят да им слугуваме. Те имат пари да купят само такива елементарни индивиди като теб. Само че нас това не ни устройва -- просто си излишен,подавай си оставката доброволно.
258
0
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
На разпита в прокуратурата трябва да го питат дали е завербуван за агент на цру или друга тайна американска служба, те са от порядъка на 16 на брой. Защото това което прави като премиер е само изпълнение на американския дневен ред. За какво ни е такъв премиер?
257
0
 
20
 
! Отговори
ЕС+САЩ=цензура преди 2 години
Според КироТъпото интереса на ЕС да са васали на САЩ и един сенилен старчок! Киро, Киро по-*** си и от БОКОТИКВУна за 2 месеца се ОсраНасраИоклепа, слуга на САЩ и ТретополоватаУрсула! Газта ще я взимаме 10 пъти по-скъпо, изгонихме туристите набутахме бежанци на които да плащаме. Икономика и суверенитет нямаме!
256
2
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Предстои да видим какво ще стане и остане от ЕС с декларираните огромни пазарни промени. Прави впечатления, че българските медии мълчат като комунист на разпит по въпросите на цениете на Запад, за фалити на сектори, недоволства и т.н. ЕС няма възможност да затвори нито един производствен цикъл. Да, картофи и зеле може да произвежда. Но и те вече не са сигурни. Има официални данни за сериозно трайно засушаване в Германия, намаляване с 20% на водите. От много умна политика.
255
17
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Конфискация на всичко придобито по нечестен начин!!!Да живее ЕС!!!Да живее НАТО!!!Всички протежета на руски олигарси трябва да бъдат санкционирани незабавно !!!Ако никой не се справя вземете мен Аз ще ви покажа как се прави!!!