Петков: Руският интерес е да няма европейско бъдеще за Западните Балкани

Не ме е страх, няма какво да крия, каза той за разпита
31 мар 2022 17:50, Нели Христова
344

Снимки: Димитър Кьосемарлиев

Доста голяма руска агентурна диаспора се е образувала в България, която в момента виждаме, че работи по различни интереси. Има руски агенти, които са работили специално срещу разбирателството между България и Република Северна Македония.

Това заяви пред журналисти в благоевградско министър-председателят Кирил Петков, предаде кореспондентът на БГНЕС.

Всъщност, руският интерес е бил фокусиран да няма европейско бъдеще за Западните Балкани, каза още Петков.

Той говори в момента, в който в София се провежда акция на Специализираната прокуратура в сградата на ДАНС.

Не знам дали тази новина е точно по този случай, но знам, че имаме няколко такива казуса, което за мен показва как някой се опитва да подменя българския интерес, посочи още Петков.

Междувременно от СГП информираха, че премиерът е призован на втори разпит като свидетел в понеделник, 4 април.

Мен не ме е страх и няма какво да крия. Така че ако ме изискат на разпит, с удоволствие ще отида, заяви Петков и попита как е възможно за година и половина срещу Васил Божков да няма досъдебно производство, а само за няколко дни срещу Асен Василев да има и всички камери от МС се изземат.

Просто явно имаме една организация, не мога да я нарека институция, която работи срещу интересите на народа, каза още Петков, визирайки прокуратурата.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


344
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
214
0
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Това е национален предател, той не мисли изначално за българския интерес, а какъв бил руският и ние трябвало да направим обратното, за да угодим на американци. Американците се месят, защото тяхната цел е да отслабят ес. Трябва да бъде свален от власт, българският народ трябва да си пази националните интереси щом на най-важния пост е застанал предател. Вижте Унгария и Орбан -- отказаха да се присъединят към санкциите на ес и казват ясно -- нас ни трябва петрол, а не санкции.
213
10
 
4
 
! Отговори
Вярно преди 2 години
Руски шпиони са работили срещу разбирателството между България и Северна Македония.азследваме доста голяма агентурна диаспора руска в България. Виждаме, че работят по много различни интереси. Докладвано ми е, че има агенти, работили срещу разбирателството между България и Северна Македония, каза днес пред журналисти в Петрич премиерът Кирил Петков.В отговор на въпрос, той обясни, че не знае дали акцията на прокуратурата в ДАНС, която върви в момента, има нещо общо с тази агентурна мрежа."Руският интерес е бил фокусиран да няма европейско бъдеще за Западните Балкани. Някой се опитва
212
1
 
1
 
! Отговори
До 224 преди 2 години
Генетиката казва, че макетата са с българско самосъзнание...хахаха Но са им промили мозъците...хора от азия
211
2
 
17
 
! Отговори
Адекватен преди 2 години
А американските агенти и шпиони, кога?Оставка #PetkOFF!
210
1
 
8
 
! Отговори
Мдааа.... преди 2 години
Бойко Борисов: България ще подкрепи започването на преговори за членство в ЕС на Северна Македония само след като бъдат гарантирани по категоричен начин правата на гражданите с българско самосъзнание
209
7
 
3
 
! Отговори
До 218 преди 2 години
Първо СПИРАНЕ НА КРАНЧЕТО НА ИЗТИЧАНЕ НА МИЛИАРДИ КЪМ раша и рашароби! и то от мноого години теч!
208
0
 
6
 
! Отговори
анонимен преди 2 години
Тдгава направи така, че да излезем от запБалкани, БЪЛГАРИЯ да стане на три морета и готово. Но не може нали, защото всикки които бяхте ни унищожихте. Б ез армия, оръжия, само бандити , борещи се голямата власт, мачкайки собствения си народ. Гадими се...
207
12
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Водещите новини! Бивш агент на КГБ предвижда за Путин край като на Кадафи. Русия продължава да заплашва други съседи. По думите му преди година или две "нещо му е станало" и вече не бил същият човек. Погледнете го само, той е отчаян страхливец, медиен мачо. Гледате това бункерно същество, което седи на 7-10 метра от най-близките си сътрудници. Той е в паника за живота и здравето си", казва Юрий Швец.Допускам, че краят му ще е като на Муамар Кадафи.
206
5
 
4
 
! Отговори
Вярно преди 2 години
Татяна Дончева: В ДАНС има хора, които работят за Русия, службите ни не са ненадеждни В ДАНС има хора, които работят за Русия и това не е от сега. Някои са по-очертани, други не толкова. Струва ми се, че Гешев прекалено много разчита на това, че ако идентифицира Прокуратурата като антируска структура ще се запази на поста, но аз не бих разчитала на това. Това заяви лидерът на "Движение 21" Татяна Дончева в предаването Още от деня по БНТ.
205
2
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Кире, тъпан, какво е европейско бъдеще?! Дай няква ясна трактовка на това абстрактно понятие?
204
2
 
5
 
! Отговори
пецата преди 2 години
Da sme posetiteli na grindr tova za na6iq premier e na6eto evropeisko bade6te
203
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Какво значи да загубим Македония? Тя си е на макетата.
202
3
 
19
 
! Отговори
анонимен преди 2 години
оставка!
201
1
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Голям глад ни чака
200
5
 
12
 
! Отговори
Patriot преди 2 години
С този проевропейски премиер ние ще загубим Македония, както украинците загубиха Крим.
199
2
 
3
 
! Отговори
До Р Радев преди 2 години
Джоузеф твърди, че ако членовете на ЕС не са в състояние да окажат достатъчен натиск върху България и Северна Македония, за да придвижат процеса напред, Съединените щати трябва да се намесят.Вашингтон трябва да се присъедини към Брюксел и с ключови столици Берлин, Париж и други и да окаже необходимия натиск, каза той, отбелязвайки, че президентът на САЩ Джо Байдън сам е настоявал през 90-те години на миналия век администрацията на Клинтън да направи повече за интегрирането на Балканите с Западна Европа.
198
3
 
6
 
! Отговори
Спеца преди 2 години
Това е руска цел , която скоро ще бъде постигната , а Вие харварските палета ще бъдете натирени от властта , защото лаете погрешно!
197
2
 
0
 
! Отговори
Така преди 2 години
И кой създаде държавата Македония. Кой прови мозъците там?!!!Може би Байдън. Айде бе смешковци...то промити мозъци *** фактите са си факти. А вие си лъжете , плюйте колкото искате...оставате си ***!!! Но историята знае!
196
1
 
7
 
! Отговори
До Кирил преди 2 години
По 12 000 лв заем има всеки българин. До кога?
195
0
 
5
 
! Отговори
Един преди 2 години
Много *** човек! Боже, пази България!