Петков: Руският интерес е да няма европейско бъдеще за Западните Балкани

Не ме е страх, няма какво да крия, каза той за разпита
31 мар 2022 17:50, Нели Христова
344

Снимки: Димитър Кьосемарлиев

Доста голяма руска агентурна диаспора се е образувала в България, която в момента виждаме, че работи по различни интереси. Има руски агенти, които са работили специално срещу разбирателството между България и Република Северна Македония.

Това заяви пред журналисти в благоевградско министър-председателят Кирил Петков, предаде кореспондентът на БГНЕС.

Всъщност, руският интерес е бил фокусиран да няма европейско бъдеще за Западните Балкани, каза още Петков.

Той говори в момента, в който в София се провежда акция на Специализираната прокуратура в сградата на ДАНС.

Не знам дали тази новина е точно по този случай, но знам, че имаме няколко такива казуса, което за мен показва как някой се опитва да подменя българския интерес, посочи още Петков.

Междувременно от СГП информираха, че премиерът е призован на втори разпит като свидетел в понеделник, 4 април.

Мен не ме е страх и няма какво да крия. Така че ако ме изискат на разпит, с удоволствие ще отида, заяви Петков и попита как е възможно за година и половина срещу Васил Божков да няма досъдебно производство, а само за няколко дни срещу Асен Василев да има и всички камери от МС се изземат.

Просто явно имаме една организация, не мога да я нарека институция, която работи срещу интересите на народа, каза още Петков, визирайки прокуратурата.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


344
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
254
1
 
22
 
! Отговори
Вьзмутен преди 2 години
Този е тотално вреден за бьлгарияНяма ли отговорна партия в парламента която да излезне от тая срамна клалицияПрокуратурата му виновна , че не става за нищо
253
1
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Европейско бъдеще? какво означава това?Последна новина от ЕС: Вече няма Вишеградска четворка.
252
0
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Явно според вас интереса в бъдеще ще е на САЩ ,оставка
251
1
 
14
 
! Отговори
Американския преди 2 години
Какъв е бе ***? Да сме фронтова държава ли?
250
11
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
След като на НАТО и ЕС им стане на 100% ясно,че ние сме си Путиния,ще ни изхвърлят.Това е целта на Путин. Радев е за това и повечето партии без ДБ,без Петков и Василев.Путин си има държава на Балканите и това сме ние.Другата държава Путинска е Унгария.
249
11
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Време е да си вземем довиждане с НАТО и ЕС.В най-скоро време ще ни изхвърлят като мокри котенца.Само да се оправят нещата с Русия и Украина.Никой не иска шпиони и продажници.
248
13
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
В Европа има няколко Путински държави и това са : България,Сърбия,МК,Унгария и Хърватска (премиера ими правителството,не президента).Те трябва да не се допускат в ЕС и да бъдат отстранени.А за НАТО си е заплаха,защото директно докладват на Путин.Радев например съм убеден ,че доставя информация.
247
14
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
В България Петков,Василев и партията ДБ са анти-Путин.Всички други партии,медии са купени и създадени от Путин.Няма как президента да ни убеждава,че е нормално да не подкрепим Украина и да казва ,че Крим е Русия и да казва различни неща,които са в противоречие с ЕС и НАТО.ще ни махат.
246
1
 
31
 
! Отговори
ИНТЕРЕСА НА БЪЛГАРИЯ преди 2 години
Откакто е на власт Кирил говори само за чужди интереси: Интереса на ЕС (ще пуснем Македония), Интереса на НАТО (ще пускаме натовски войски и самолети); Интереса на САЩ (ще оставаме без газ и каквото има ще го купуваме от САЩ двойно като цена); Сега за противопоставяне на Интересите на Русия говори. КИРИЛИ, ТИ СИ ПРЕМИЕР НА БЪЛГАРИЯ, ИНТЕРЕСА НА БЪЛГАРИЯ ТРЯБВА ДА ОТСТОЯВАШ. АМИ ТИ ДУМАТА БЪЛГАРИЯ ДОРИ ОТ РЕЧНИКА СИ Я ИЗКЛЮЧИЛ. ПОЛЗВАШ Я САМО КОГАТО ГОВОРИШ ЗА "СОЛИДАРНОСТ" С САЩ, НАТО И ЕС.
245
10
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
БГ е държава зависима от Путин.Има само една партия ,един премиер и един вице-премиер в БГ анти-Путин,но това е много малко.Това е ДБ,но не е достатъчна за да остане в НАТО и ЕС.БСП,ГЕРБ,"патриоти","възраждане",ДПС,ИТН са все партии създадени от хора на Путин и президента е все по-ясно Путинист.БГ ще бъде отстранена от НАТО и ЕС,само да се спре с войната и да се успокоят нещата с Русия.Махне ли се Путин и ние ще бъдем извън НАТО и ЕС.
244
0
 
10
 
! Отговори
филип ейджи преди 2 години
канадско бъдеще за някой!
243
1
 
9
 
! Отговори
Иво Прокопиев преди 2 години
...му наредиха да каже от посолството на САЩ...
242
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
БГ ще бъде отстранена от НАТО и ЕС .Такава е логиката,няма друг избор.
241
4
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
МК и БГ са Путински държави,трябва да бъдат вън от ЕС.БГ е обаче по-Путинска от МК
240
10
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Европо ,Европоо,докога ще търпиш Путинските Троянски Коне в ЕС.Унгария,България и Хърватска?Австрия и тя ,обаче не стана у тях.
239
0
 
23
 
! Отговори
ПОРЕДНИЯ ПРЕДАТЕЛ преди 2 години
Кириле, остави го ти руския интерес, има кой да се грижи за него. Кажи ни ЗА БЪЛГАСКИЯ ИНТЕРС! --- В Българския интерес ли е приемането на РС Македония в ЕС? --- В Българския интерес ли е отказа от руски газ още тази есен (дори Германия няма да го направи)? --- В Българския интерес ли е да предоставяме въздушното си пространство и територията си изцяло в ръцете не чужденци, които "щели да ни пазят". /// КИРИЛЕ, ТИ НЕ СИ БЪЛГАРИН, НЕ ТИ ДРЕМЕ ЗА БЪЛГАРИЯ И БЪЛГАРСКИЯ ИНТЕРЕС. ПОРЕДНИЯ ПРЕДАТЕЛ!
238
6
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Боко и ГЕРБ бяха за МК в ЕС.Каракчанов напираше за обратното,защо е човек на Путин.Боко отиде на среща с Орбан,там е бившия премиер на МК осъден на затвор,чист и ясен ПУТИНИСТ.Боко се върша и казва на Захариева ВЕТО.Налагат ВЕТО и пишат ВМРО декалрация за парламента,която е в противоречия с договора за добросъседство сМК,БСП и ГЕРБ я подкрепят.Радев(Путинист)е за. ВМРО от МК(Путинисти) празнуват и правят също декларация в противоречие с договора.МК и БГ са Путински държави.
237
1
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Защо ми се струва, че този са му "помогнали" да дойде на власт за да свърши определена работа едната е вероятно членството на Македония в ЕС. Това с тази тъпня още по-вече затвърди това, което мисля. България има договор с Македония, който нашите комшии тарикатски по балкански не искат да изпълнят, общественото мнение е консолидирано и очаква макетата да изпълнят договорите си - къде тук руски шпиони ще повлияят, а не в Македония, но наш Киро вижда друго, явно подтикнат от милиони в кеш...
236
1
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Кирчо внимавай какво правиш РСМ е нещото което може да те събори, нищо друго! Не прави глупости, изпълнявай точно решението на НС там са гласували всички партии и леви и десни и са на едно мнение.Не прави глупости!
235
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До Радев-матрьошкаБарем има разнообразие при Г-7 и петков които и да отвориш само Бай дън изскача!