Бойко Борисов: Тихомълком само се сменят зам.-министри - не е смешно, тъжно е

Вече не могат да кажат, че се борят с корупцията
Обновена: 2 апр 2022 14:31 | 2 апр 2022 14:02, Елка Василева
220
Бойко Борисов: Тихомълком само се сменят зам.-министри - не е смешно, тъжно е
Снимка: архив, БГНЕС

Стига се до там, че се бият в Министерството на земеделието, зам.-министри се бият, сцепени вежди, кьотек. Това заяви лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов във Варна.

Тихомълком само се сменят зам.-министри, не ви ли прави впечатление в Министерството на земеделието, добави Борисов.

Още по темата
Не е смешно, тъжно е, това е промяната, това промениха. Така подлъгаха хората, с този меморандум, който подписаха за 1 млрд. долара. Ако ДАНС са ги проверили през търсачката Google, то излиза само корупция. Вече е подписан меморандум, каза бившият премиер

Никога не съм имал злато. Подписаха за 1 млрд. - компромати, чекмеджета, долари, няма тема, по която да се отчете успех, добави Борисов.

Вече не могат да кажат, че се борят с корупцията. Повече той не може да каже думата корупция, с един меморандум за 1 млрд. долара се замазаха и приключиха, подчерта Борисов.

Като излезе статията във „Файненшъл таймс“ се оказа, че някои не го пуснаха, коментира още лидерът на ГЕРБ.

Парламентарната група на ГЕРБ-СДС не трябва да внася вот на недоверие към правителството, заяви още Борисов на срещата на членове, симпатизанти, депутати, евродепутата Емил Радев, кметове и председатели на Общински съвети от област Варна. Според него внасянето на вот на недоверие ще консолидира управляващите.

Такъв срив и спад не е имала никоя партия, заяви още бившият премиер. По думите му няма тема, по която може да се отчете успех на управляващите. „Вече не мога да кажа, че се борят с корупцията със сключения меморандум за един милиард“, каза той.

Според него инфлацията е чудовищна, а управляващите лъжат пенсионерите, че им вдигат доходите. „Няма да викате „Оставка“, те трябва да останат докато станат нула процента, за да се изчисти България от тях“, обърна се Борисов към присъстващите.

Според Борисов е спекулация и лъжа твърдението, че ако България окаже военна помощ на Украйна, страната се въвлича във война. „Когато става въпрос за въоръжение за нашата приятелска страна Украйна, трябва да сме непоколебими, само това спира войната", каза лидерът на партията.

Вече съм сигурен, че ГЕРБ се самоорганизира и аз не съм ви нужен, виждам партията жива и яка, и готова да се противопостави на чудовищния грабеж, заяви още Борисов. Той посочи, че медиите правят кризисен пиар на управляващите и също са виновни за случващото се.

Борисов припомни пред присъстващите направеното във Варна по време на неговото управление и допълни, че е пропусната една година от развитието на Варна.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


220
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
169
0
 
1
 
! Отговори
хайде де! преди 2 години
До ля ля - Няма диктатор, който си дава 2 пъти оставки. Значи не е този от снимката. Та за кой мистър Бойко става дума? Оня с 22 +12WC ли? Или другия с кривата лъжлива уста?
168
2
 
2
 
! Отговори
Аз промяната преди 2 години
До Ангелина са отправени моите възмущение Аман от някакви самозабравили се бездарници ЕЙ НЕ живеете само вие в тази България Хем за нищо не ви бива хем като се добрахте до софрата срутихте всичко Опомнете се не сте единствените тук честници
167
0
 
4
 
! Отговори
Аз промяната преди 2 години
Госпожо стига пишете едно и също бе Ама че простотия ама че лъжи ама че безумия Като имате доказателства ги предайте в съда ако трябва стигнете и до европейският но да пишете ОБЩИ ПРОСТОТИИ ОБЩИ ЛЪЖИ ОБЩИ МАНИПУЛАЦИИ Е НЕПРИЯТНО КАТО НЕ ВИ ХАРЕСВА В БЪЛГАРИЯ СМЕНЕТЕ Я СТИГА ЛЪЖИ БЕ ПОДМЯНАТА ГРАБИТЕЛИ ВАШИЯТ СТИЛ Е НИЗХОДЯЩ АМАН ОТ ЧЕСТНИЦИ НА ПОДМЯНАТА МОШЕНИЦИ БОЛШЕВИКИ НЕЗНАЙНИ СЛАГАЧИ ПОТРЕС
166
2
 
5
 
! Отговори
ОФ-РАДЕВ=БОЛШЕВИКИ преди 2 години
Пак обраха българите за отрицателно време, за 1 година след преврата...
165
2
 
3
 
! Отговори
перко преди 2 години
България еблато заяви прездена преди 2 години. От 1 година действително се превръща в блато! Явно трябва да стигнем дъното!
164
2
 
1
 
! Отговори
Ангелина преди 2 години
До Мария под номер 184Не само се "развеселяваме" и ни става наистина "тъжно" ,че при толкова умни ,интелигентни и мъдри хора "ТАКИВА,КАТО ТЕБ С ЦЕЛЕНАСОЧЕНО ПОСОЧЕНОТО ИМЕ МАРИЯ" са на такова първично ниво на разсъждения ,за да избират себеподобни на тях и да им се възхищават.Но дори и той Ви превъзхожда ВАС- тези ,които му се "възхищавате" ,като изключим онези ,които са "захранвани" от окрадените финансови потоци е ,че той е интуитивен и манипулативен ,за да ви води на "каишка и по коловоза".
163
2
 
3
 
! Отговори
хихихи преди 2 години
До Мария............. И как ни побърква по- точно, че не ни е ясно- АБСОЛЮТНО, ама абсолютно нищо не зависи от него, едно дуднене тук- там, колкото да ни разсмее.:))))))))))))))))))))))))
162
3
 
5
 
! Отговори
смешко бешко преди 2 години
Не разрешавал на своите да искат вот на недоверие,"за да се сринат сами",а не защото нямат нужните гласове да го направят,ти да видеш...
161
4
 
8
 
! Отговори
ля ля преди 2 години
мистър Бойко - колкото и да го правите българския народ късопаметен толкова повече уронвате останалия престиж на България! повреме на вашата диктатура от главен секретар и амбициите Ви след това пр0стащината и материализма доминира в българина - за Вашия план Ви трабваха още поне едно десетилетие за да досъсипете всичко! радвам се че нямахте тази възможност а най ще ми стане добре когато видя Вас заедно с Вашето обкръжение зад решетките!!! там как Ви чакат!!!
160
3
 
8
 
! Отговори
бай Вълчо от Хисара преди 2 години
Цяла седмица ни занимава тоз герой. Няма спиране.Затова ПП ГЕРБ извън закона като терористична партия.Нека си починем,отдъхнем,отидем на черква. Все пак е неделя.
159
4
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
По спокойно и тихо пачки пари и кюлчета злато не са лежали от колкото в чекмедже! Кой невярва да пита Боре!
158
4
 
9
 
! Отговори
1 преди 2 години
До харемна нация,твоя бойко е един от грабителите.
157
3
 
8
 
! Отговори
1 преди 2 години
Стига сте ни го натяквали,този индивид,да си гледа партията,и в държавни дела да не се меси.На 14.11.2021г.си каза тежката дума,от такива **честни и кадърни**като него няма нужда,да си събира актива в Банкя,и да им говори кавото си иска.
156
3
 
12
 
! Отговори
Някой преди 2 години
Докарали държавата до "дъното" и продължават да ровят надолу, но само циклят на една и съща мантра..."никога повече ГЕРБ"? Не ГЕРБ ще ви бие шута от властта, а тези които са гласували за вас! И машинките на Мадуро няма да могат да ви спасят! Прав е Борисов, докато и последният българин не отрезнее ,какви крадливи ментета ни натресе Радев, не трябва да се натискат към властта!
155
5
 
6
 
! Отговори
Ангелина преди 2 години
До Анонимен под 174Никога повече ГЕРБ няма да са в управлението - Това с "белият кон" вече приключи.Като секнат финансовите им потоци от европейски средства и ще приключи с ГЕРБ окончателно и свързаните с тях икономически кръгове без оглед на "цвят".Само ,чрез пълното прочистване на вредните елементи от ГЕРБ и техните придворни лакеи по места ,които са се напълно самозабравили и служат единствено за изпълнение на престъпни действия ,тормоз и репресии ще настъпи промяната.
154
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До Педя чевекЛакът Лъжа "Я со мала гербенуга, на народа смъртен враг! Имам шкафче със валута, а в торбата глок-патлак! Тря-ла-ла хи-хи-хи! Тра-ла-ла хи-хи-хи! Зная мушенгии, далавери, що съм виждал по света! Зная хитрости чудесни, те помагат ми в беда! Тра-ла-ла хи-хи-хи, тра-ла-ла хи-хи-хи!: ........... Браво, отличен шест!
153
2
 
5
 
! Отговори
Борисов, виж се! преди 2 години
България де факто е собственост на МВФ и Световната банка КАКВО ТРЯБВА ДА ЗНАЕМ?Един приятел ми предостави информация за размера на външния ни дълг в началото на 2022 г. СКАНДАЛНО е най-малкото, което мога да кажа! А истинската дума е ПРЕСТЪПНО! 41 млад. Евро!!! Представяте ли си повече от 55% от БВП на България!!!?А ние спорим дали Ердоган или Путин щели да си присвоят България. Не, драги ми, тя вече де факто е собственост на МВФ и Световната банка. Няма я България, собственост е на чужди банки.А не беше много отдавна, когато всички бяхме настръхнали срещу своеволието
152
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Ето резултата от управлението на Борисов: https://thebulgariantimes/%d0%91%d1%8a%d0%bb%d0%b3%d0%b0%d1%80%d0%b8%d1%8f-%d0%b4%d0%b5-%d1%84%d0%b0%d0%ba%d1%82%d0%be-%d0%b5-%d1%81%d0%be%d0%b1%d1%81%d1%82%d0%b2%d0%b5%d0%bd%d0%be%d1%81%d1%82-%d0%bd%d0%b0-%d0%9c%d0%92%d0%a4/
151
0
 
1
 
! Отговори
Надя преди 2 години
Лено ти ли се пишеш Ангелинка?Много ми прилича стила ти на Ангелинка
150
3
 
4
 
! Отговори
Урсула преди 2 години
Ангелина е зомбирана. Или е на служба при международните аферисти-Киро, Асен, Румен