Бойко Борисов: Тихомълком само се сменят зам.-министри - не е смешно, тъжно е

Вече не могат да кажат, че се борят с корупцията
Обновена: 2 апр 2022 14:31 | 2 апр 2022 14:02, Елка Василева
220
Бойко Борисов: Тихомълком само се сменят зам.-министри - не е смешно, тъжно е
Снимка: архив, БГНЕС

Стига се до там, че се бият в Министерството на земеделието, зам.-министри се бият, сцепени вежди, кьотек. Това заяви лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов във Варна.

Тихомълком само се сменят зам.-министри, не ви ли прави впечатление в Министерството на земеделието, добави Борисов.

Още по темата
Не е смешно, тъжно е, това е промяната, това промениха. Така подлъгаха хората, с този меморандум, който подписаха за 1 млрд. долара. Ако ДАНС са ги проверили през търсачката Google, то излиза само корупция. Вече е подписан меморандум, каза бившият премиер

Никога не съм имал злато. Подписаха за 1 млрд. - компромати, чекмеджета, долари, няма тема, по която да се отчете успех, добави Борисов.

Вече не могат да кажат, че се борят с корупцията. Повече той не може да каже думата корупция, с един меморандум за 1 млрд. долара се замазаха и приключиха, подчерта Борисов.

Като излезе статията във „Файненшъл таймс“ се оказа, че някои не го пуснаха, коментира още лидерът на ГЕРБ.

Парламентарната група на ГЕРБ-СДС не трябва да внася вот на недоверие към правителството, заяви още Борисов на срещата на членове, симпатизанти, депутати, евродепутата Емил Радев, кметове и председатели на Общински съвети от област Варна. Според него внасянето на вот на недоверие ще консолидира управляващите.

Такъв срив и спад не е имала никоя партия, заяви още бившият премиер. По думите му няма тема, по която може да се отчете успех на управляващите. „Вече не мога да кажа, че се борят с корупцията със сключения меморандум за един милиард“, каза той.

Според него инфлацията е чудовищна, а управляващите лъжат пенсионерите, че им вдигат доходите. „Няма да викате „Оставка“, те трябва да останат докато станат нула процента, за да се изчисти България от тях“, обърна се Борисов към присъстващите.

Според Борисов е спекулация и лъжа твърдението, че ако България окаже военна помощ на Украйна, страната се въвлича във война. „Когато става въпрос за въоръжение за нашата приятелска страна Украйна, трябва да сме непоколебими, само това спира войната", каза лидерът на партията.

Вече съм сигурен, че ГЕРБ се самоорганизира и аз не съм ви нужен, виждам партията жива и яка, и готова да се противопостави на чудовищния грабеж, заяви още Борисов. Той посочи, че медиите правят кризисен пиар на управляващите и също са виновни за случващото се.

Борисов припомни пред присъстващите направеното във Варна по време на неговото управление и допълни, че е пропусната една година от развитието на Варна.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


220
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
129
14
 
8
 
! Отговори
Гешев преди 2 години
Единствено при ГЕРБ се живееше спокойно и нормално, имаше опашки само на границите за почивки. Троловете които го плюят ще бъдат разследвани за руски шпионаж.
128
12
 
7
 
! Отговори
Малко остава преди 2 години
Остави ги да пропадне държавата и хората сами ще те върнат.
127
3
 
6
 
! Отговори
ПроСоТо преди 2 години
и като стана реч за девизите на шопо,който вика:-"Оти да са косим,като че ми мине?",така и язе:-Оти да са пъна да пиша,като че мъ затрият?!
126
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Тихомълком и ПИК хакнаха. :D
125
8
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Ми ся, Кире докато си намести родата по върхови постове, 5 години ще минат. Не ме разбирайте погрешно, не съм за Баце, ама друго освен смени на министЪри изам. министЪри не видох. Нито един полезен ход.
124
9
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Борисов щом забранява да се иска вот на недоверие ще е съучастник във фалита на България. Измамниците от ПъПъПъПъ като фалират България, кел файда?
123
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
до 135 Учуден, нали знаеш -гузен не гонен бяга и се оправдава. Много лесно се "вързваш" на иронични въпроси. Щом го отричаш значи е истина.
122
1
 
7
 
! Отговори
Аз промяната преди 2 години
Значи тук има назначени писачи на лъжи писачи на грозни измислици писачи на заклинания само не разбирам какво постигате като драскате лъжите си по леко ли ви става пари получавате явно упорито драскате едно и също НИТО ще станете по умни нито по богати нито по привлекателни Жалко че Тук живеят такива индиви Жалко
121
8
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Интересувам се в шкафчето на бившия премиер това марципан увит със златист станиол ли беше или истински кюлчета злато?
120
7
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Факт, че едни и същи *** хвалят по форумите Тикв0ний и Путин! Иначе се пише Евро-антлантик. Народа не е ***, този грабеж няма как да се забрави и прости!
119
8
 
14
 
! Отговори
банкянския арестант преди 2 години
Такъв грабеж като през 11-те години управление на Банкянския не е имало. Как смееш да се показваш пред хората, бе айдук. Добре, че е Гешев да ти прикрива безобразията, иначе в номарлна правова държава отдавна щеше да търкаш нара....
118
13
 
6
 
! Отговори
Аз промяната преди 2 години
Борисов държавник е Борисов политик е Борисов е Демократ А сегашните затриха България за да могат да облагодетелстват себе си и своите близки България е пред разрушаване КРИЗИ КРИЗИ КРИЗИ Подмяната *** Оставка
117
6
 
14
 
! Отговори
... преди 2 години
Тревожно е психичното състояние на бившия премиер.Добре ще е на време да потърси помощ при психотерапевт...
116
6
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Бучко Банкянски за 12 години съсипа държавата и трябва да бъде затворен ДОЖИВОТ а откраднатото КОНФИСКУВАНО. Тези 4-5 милиарда ойро ще дойдат прекрасно на България.А онези няколко милиарда които му откраданаха в Ливан и Дубай очевидно няма как да си върнем.
115
5
 
9
 
! Отговори
само преди 2 години
До не само Много преди войната кой управляваше-Буци и Шехерезада.
114
10
 
9
 
! Отговори
не само преди 2 години
Цените се вдигат тихомълком. После правителството се оправдава с войната. Но тока за фирмите се вдигна много преди войната. Изтърсват ни като брашнян чувал с тези цени нашите управляващи.Цел-народа да обеднее.
113
6
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Абе БОЙКО пак ли искочи от дупката стига с твоите еврейски номера
112
4
 
2
 
! Отговори
Аз промяната преди 2 години
До 121 ОСВЕН ей тъй да пишеш обиди да пишеш заклинания нещо друго можеш ли явно НЕ Върви така да приказваш на майка си и се научи да четеш повече писачо
111
4
 
8
 
! Отговори
клюки преди 2 години
Путин щял да ни вади от нату и ес и да ни присъедини към проекта "Руский мир".Една от задачите е да се върна Боцко на власт.Със задачата е натоварен Юрий Ковалчук,милиардер,наречен втория човек в Русия.Може и вярно да е,защото обяснява напористото кудкудякане на Митрофанова,Буци,Деса Дулово и прочие.
110
5
 
13
 
! Отговори
р9998 преди 2 години
Баце за Белене си мой човек, ей там да изгниеш.