Бойко Борисов: Тихомълком само се сменят зам.-министри - не е смешно, тъжно е

Вече не могат да кажат, че се борят с корупцията
Обновена: 2 апр 2022 14:31 | 2 апр 2022 14:02, Елка Василева
220
Бойко Борисов: Тихомълком само се сменят зам.-министри - не е смешно, тъжно е
Снимка: архив, БГНЕС

Стига се до там, че се бият в Министерството на земеделието, зам.-министри се бият, сцепени вежди, кьотек. Това заяви лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов във Варна.

Тихомълком само се сменят зам.-министри, не ви ли прави впечатление в Министерството на земеделието, добави Борисов.

Още по темата
Не е смешно, тъжно е, това е промяната, това промениха. Така подлъгаха хората, с този меморандум, който подписаха за 1 млрд. долара. Ако ДАНС са ги проверили през търсачката Google, то излиза само корупция. Вече е подписан меморандум, каза бившият премиер

Никога не съм имал злато. Подписаха за 1 млрд. - компромати, чекмеджета, долари, няма тема, по която да се отчете успех, добави Борисов.

Вече не могат да кажат, че се борят с корупцията. Повече той не може да каже думата корупция, с един меморандум за 1 млрд. долара се замазаха и приключиха, подчерта Борисов.

Като излезе статията във „Файненшъл таймс“ се оказа, че някои не го пуснаха, коментира още лидерът на ГЕРБ.

Парламентарната група на ГЕРБ-СДС не трябва да внася вот на недоверие към правителството, заяви още Борисов на срещата на членове, симпатизанти, депутати, евродепутата Емил Радев, кметове и председатели на Общински съвети от област Варна. Според него внасянето на вот на недоверие ще консолидира управляващите.

Такъв срив и спад не е имала никоя партия, заяви още бившият премиер. По думите му няма тема, по която може да се отчете успех на управляващите. „Вече не мога да кажа, че се борят с корупцията със сключения меморандум за един милиард“, каза той.

Според него инфлацията е чудовищна, а управляващите лъжат пенсионерите, че им вдигат доходите. „Няма да викате „Оставка“, те трябва да останат докато станат нула процента, за да се изчисти България от тях“, обърна се Борисов към присъстващите.

Според Борисов е спекулация и лъжа твърдението, че ако България окаже военна помощ на Украйна, страната се въвлича във война. „Когато става въпрос за въоръжение за нашата приятелска страна Украйна, трябва да сме непоколебими, само това спира войната", каза лидерът на партията.

Вече съм сигурен, че ГЕРБ се самоорганизира и аз не съм ви нужен, виждам партията жива и яка, и готова да се противопостави на чудовищния грабеж, заяви още Борисов. Той посочи, че медиите правят кризисен пиар на управляващите и също са виновни за случващото се.

Борисов припомни пред присъстващите направеното във Варна по време на неговото управление и допълни, че е пропусната една година от развитието на Варна.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


220
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
149
5
 
3
 
! Отговори
Аз промяната преди 2 години
Ангелина с какво се храните откъде у вас толкова злост мъст жлъч Явно омразата ви е единствената храна Ангелина като каква се произнасяте за каква сте се помислила Ангелина усмирете се Обърнете внимание на вашият живот С хулене по ГЕРБ няма да станете по просперища Колко ниско трябва да сте паднала за да драскате тук така злостно
148
3
 
2
 
! Отговори
Валя преди 2 години
Ангелинке,ти пак се възпламени?!Ха, Ха, ха.Абе я кажи нещо за мошениците - Просто Киро лъжеца,Асен крадеца, мутрите- чалгари с най- големия Славчо от Учиндол,Ристьо Иванов и т.н.... А кажи нещо Ангелинке
147
5
 
1
 
! Отговори
Ангелина преди 2 години
До Анонимен ход номер 157Те неговата "опора" за всякакви мръсни поръчки са по- жалки и от "Баце"...Той е това ,което е ясно на всички извън неговата клика ....,а те са стигнали дъното със своето безумно и сервилно "роболепие"и че се опитват да "блестят" ,като го имитират...!!!
146
5
 
2
 
! Отговори
Ангелина преди 2 години
До РОДЕН ДЪРЖАВНИК..под номер 156...ВИЕ ,който нямате дори смелостта да си напишете името сте един от многото зомбирани меркантилни и жадни за власт и облаги ,които не зная как се поглеждате сутрин в огледалото ,след като сте написали това жалко творение по - долу .Единственото "ченге" от изброените е този написан от Вас с главни букви ,останалите са професионалисти в съответните области и в момента хора на Висши държавни длъжности. "Очернянето " е приоритет на ГЕРБ - само в това са "добри"..
145
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Сменят се зам-министри, които са опора на боковата власт. Новата власт идва с нови министри -- как ще работят със зам-министрите на боко, които саботират новите политики и даже по форумите пишат "баце, връщай се, ние те чакаме"? Ха-ха, хи-хи!
144
5
 
4
 
! Отговори
РОДЕН ДЪРЖАВНИК.. преди 2 години
БОЙКО МЕТОДИЕВ БОРИСОВ... ченгетата - Радев, Рашков, Петков-не могат да го очернят..
143
4
 
5
 
! Отговори
Ангелина преди 2 години
ГЕРБ и компания престъпници осъществяващи през годините на тяхното управление престъпни действия от всякакъв характер срещу хора неудобни на тяхната власт поради някакви причини по места.Освен за осъществяването на тормоз и репресии срещу тези хора ,ползвате и чутото по времето на вашите подслушвания ,за да си обогатявате бедния речник и да го използвате ,в момента ,КАТО ПРОПАГАНДА СРЕЩУ ВАШИТЕ ОПОНЕНТИ ."ТИХОМЪЛКОМ" Е НЕЩО КАЗАНО ОТ МЕН ПРЕЗ 2019 Г. И СЕ ОТНАСЯ ЗА НАЗНАЧЕН ОТ ВАС НА ВИСОК ПОСТ.
142
3
 
2
 
! Отговори
GEMKORP=КОРУПЦИЯ-ПП преди 2 години
Байдън се събуди..... Киро е резидент на Путин в България.... Добър ден...... GEMKORP стои и зад фалита на КТБ - 2014........Добър ден......... ПУТИН=КГБ =ЦВ. ВАСИЛЕВ =ЧЕРПА=РАДЕВ =КИРО ПЕТКОВ/АСЕН ВАСИЛЕВ........... Добър ден....
141
3
 
10
 
! Отговори
Буциии? преди 2 години
Шкафчетата, Буции! Къде скри парите? Парите? Къде ги скри? Мата Хари коя е? *** да видиш тръбата, Буци. Коя е Мата Хари? *** да видиш лaйняната тръба! И кокошкарника на Марешки. Оставка!
140
2
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Шехеразада била Мата Хари.......... и всичко си дойде на мястото.Чудя се само какъв "мъж" трябва да си та да оставиш жена ти да я плющи Банкянския селянин за да си на държавната хланилка като директор в Булгартрансгаз и куп други сладки службици............Същата история както с жената на Сталийски. Но Боце така си обича, да плющи жените на "приятели" .......
139
5
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Баце много почернял от злоба на снимката. Нещо не му се случват далаверите с кюлчетата.
138
3
 
8
 
! Отговори
Педя чевекЛакът Лъжа преди 2 години
Я со мала гербенуга, на народа смъртен враг! Имам шкафче със валута, а в торбата глок-патлак! Тря-ла-ла хи-хи-хи! Тра-ла-ла хи-хи-хи! Зная мушенгии, далавери, що съм виждал по света! Зная хитрости чудесни, те помагат ми в беда! Тра-ла-ла хи-хи-хи, тра-ла-ла хи-хи-хи!
137
2
 
12
 
! Отговори
анонимен преди 2 години
Тоя до кога ще му дават трибуна да говори . Него и цялата им група в затвора .....
136
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Звездите му го говорят на тоя.
135
1
 
4
 
! Отговори
Копейкин преди 2 години
Руските шпиони вън от България.
134
7
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Свърши твоята тикво, сега трябва да отговаряш за 12 годишните кражби. Той народа се произнесе на изборите за теб. Само кауш за теб заедно с твоите слагачи от ДПС.
133
5
 
7
 
! Отговори
ПроСоТо преди 2 години
и стига малоумщини!..-Тиквата беше "ЛЕГАЛИЗИРАН",СПОНСОРИРАН и ТУРЕН НА ВЛАСТ от НЕМСКИТЕ ФОНДАЦИИ!!!!!!!....За което ТОЙ ЛИЧНО най-коленопреклонно им БЛАГОДАРЕШЕ и не пропускаше да спомене с гордост при всеки удобен случай ...А вий,вий сте....
132
5
 
15
 
! Отговори
Финансист преди 2 години
Този съвсем явно си го арестуваха, а той започнал да дава мнения. Говори за заеми на новите управляващи, а не иска да си спомни колко облигации емитира неговото лично пожарникарско правителство. Деменцията го гони, а мисирките му дават трибуна ! Обяснети му, че облигациите са ценни книги за дълг, а акциите са за собственост. Разбира се, че не става въпрос за полицейски и жандармерийски акции.
131
5
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Стара руска подводница.Путин ще го върне
130
4
 
9
 
! Отговори
ПроСоТо преди 2 години
До Малко остава..."хората" НИКОГА не со "качвали",или сваляли ,бе авер!..Този е КУКЛАТА НА КОНЦИ на Запада и САЩ !..Когато и както ТЕ решат,може да има некакво връщане !..Но това НИКОГА повече не може да се случи,защото Тиквата беше "ПРЕЛЪСТЕНА И ИЗОСТАВЕНА" !!../гледал ли си тоя филм?..Истински е!/..Та така..Единственото,което остава на Мутрьо, е да агонизира в злобата си и да се кръсти десетина пъти на ден да не го подгонят ИСТИНСКИ ..