Експерти: Атанасов трябва да си дава сметка за последствията

Начинът на посланията трябва да се промени
11 апр 2022 13:18, Росен Стойчев
78
Експерти: Атанасов трябва да си дава сметка за последствията
Снимка: БГНЕС/EPA

"Представата да си мислиш, че можеш да привлечеш вниманието с каквото и да е, е един от проблемите. Министърът иска извънредно внимание за това, че си върши работата. Начинът на извеждане на послания трябва да се промени. Не е проблемът във възрастта, а в несъответствията в представата на Атанасов за поста му и изискванията за заемането му". Това заяви PR експертът Александър Христов пред Нова.

Експертът обясни, че министърът на културата се държи като неразбран артист и уточни, че такива изяви ще поставят имиджови проблеми пред властта. Атанас Атанасов привлече вниманието към себе си с видеоклип, публикуван в социалните платформи.

Соня Момчилова от своя страна смята, че неподготвеността, инсталирана в политиката, се изражда и се превръща в трудно поносима инфантилност.

Още по темата
"Трудно е, след като имаме примерите с НДСВ, да сме свидетели на непростима неадекватност и аматьорщина. Атанасов трябва да си дава сметка за последствията", смята тя. И допълва, че коментарът на министъра след реакциите към видеото е "несръчно подготвен".

"Много е важно къде отиват средствата за култура, а не съм убедена в критериите на министъра", отбеляза Момчилова.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


78
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
65
0
 
2
 
! Отговори
баста преди 2 години
Министър на Халтурата е Атанасов точно каквато е и коалицията халтураджийска-чалгари,цоциалисти и групата на подмяната.Подмениха вота на народа и сега си играят със съдбата му.Бойко Борисов много бързо подменяше министри които не се нравеха на хората,а просто Киро вятър го вее на белия кон,акъл море,глава шамандура,само Херо Мустафа да е доволна.
64
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
С тез неадекватници копаем дъното
63
1
 
10
 
! Отговори
нн преди 2 години
ПП не са Партия, а някакви индивиди в обществото ни, намърдали се в управлението на Държавата. Без опит, елементарни и неподготвени и вижте какви глупости ни сервират. Това трябва да се поправи, народът да се осъзнае на кого да даде власта. Същите са и ИТН. Делят си министерствата като бащиния, на тебе това, на тебе онова и т.н. От 400 партии в България няма една да заслужи управлението. Трябва да се направи служебно провителство за 4 год. и ако трябва и за още 4 докато се оправят нещата в Б-я.
62
0
 
11
 
! Отговори
Този преди 2 години
е за първа група в детските ясли......хахаха
61
0
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Първо му вижте си вито на тоя *** и ще ви стане ясно. В него пише, че бил в САЩ, първо и второ, че бил в Германия. И това му е цялата трудова характеристика.
60
0
 
8
 
! Отговори
А отборът Петков преди 2 години
Наско, явно е от А отборът на България на Кирил Петков.
59
0
 
11
 
! Отговори
Не, неее преди 2 години
съм се напушил! Така ми влият тези от ЛГБТИ дето ги спонсорирах.
58
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
от ден на ден по ниско ниво във всяко отношение, не знаят къде се намират, какви отговорности имат пред народа, инфантилна работа на всички от правителството, като детска градина
57
1
 
2
 
! Отговори
до 58 преди 2 години
преди 10 години може и да си е взела поука и сега да е друг човек, а този в момента е такъв и е министър....
56
1
 
4
 
! Отговори
Защо ?? преди 2 години
Какво толкова е направил човека ?? Знаете ли , че една депутатка от партия *** ! Има катастрофа в следствие на употреба на наркотици и алкохол ?? Същата тая ходи да протестира срещу това !!! Е това ако не е наглост здраве му кажи !! Да катастрофата беше на УЛ ХРИСТО БОТЕВ ГРАД СТАРА ЗАГОРА ПРЕДИ 10 НА ГОДИНИ !!! Смятай какви *** са ни депутати !!!
55
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Почти сигурно ще бъде сменен,но малко изчакват сега. Най-вероятно му търсят заместник. Явно човека не знаел че не се толерира такова отношение по тези географски ширини.
54
6
 
17
 
! Отговори
Герб преди 2 години
По добре герб отколкото тия недоразумения , мислех герб за дьното но тези категорично са под него
53
14
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
В сравнение със всички бивши си е цвете. И още не е деградирал колкото тях. Плюещите тук са тези, изпуснали кокала.
52
4
 
13
 
! Отговори
Ха ха преди 2 години
Пука му та му дреме като на канадецаНарода плаща неговото забавление защо да не се погаври момчето от големият кабинет
51
4
 
14
 
! Отговори
Срам за културата преди 2 години
Много шум за един не достоен за позицията си политик, избран с гласовете на подведените избиратели и харчещ парите на същите.
50
6
 
16
 
! Отговори
Вьзмутен преди 2 години
От началото на демокрацията по скапано правителство не сьм виждал а се смениха много - честна дума
49
6
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Министрите на Образованието, Здравеопазването и Правосъдието при ГЕРБ бяха тотал щета през всички мандати. За разлика от това на Културата, тези министерства имат отношение към икономическото развитие. Иначе, Веждичката нахрани халтураджиите - това какво общо има с Културата. Халтурата (т. нар. театър и кино) трябва да си може и на самоиздръжка, както е чалгата. Изпечените Халтураджии не са по съществени от инфантилния им Министър.
48
2
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Той явно не е много в час и не си дава сметка, ама онзи, велик интелект, който го сложи на тази позиция, дали си дава сметка какво дъно са ударили цялото правителство!
47
4
 
11
 
! Отговори
Вьзмутен преди 2 години
Пред тия - бацо е като ангел небесенБоже смили се над нас
46
3
 
11
 
! Отговори
Просто киро Истината преди 2 години
ОСТАВКА на Подмяната!