Експерти: Атанасов трябва да си дава сметка за последствията

Начинът на посланията трябва да се промени
11 апр 2022 13:18, Росен Стойчев
78
Експерти: Атанасов трябва да си дава сметка за последствията
Снимка: БГНЕС/EPA

"Представата да си мислиш, че можеш да привлечеш вниманието с каквото и да е, е един от проблемите. Министърът иска извънредно внимание за това, че си върши работата. Начинът на извеждане на послания трябва да се промени. Не е проблемът във възрастта, а в несъответствията в представата на Атанасов за поста му и изискванията за заемането му". Това заяви PR експертът Александър Христов пред Нова.

Експертът обясни, че министърът на културата се държи като неразбран артист и уточни, че такива изяви ще поставят имиджови проблеми пред властта. Атанас Атанасов привлече вниманието към себе си с видеоклип, публикуван в социалните платформи.

Соня Момчилова от своя страна смята, че неподготвеността, инсталирана в политиката, се изражда и се превръща в трудно поносима инфантилност.

Още по темата
"Трудно е, след като имаме примерите с НДСВ, да сме свидетели на непростима неадекватност и аматьорщина. Атанасов трябва да си дава сметка за последствията", смята тя. И допълва, че коментарът на министъра след реакциите към видеото е "несръчно подготвен".

"Много е важно къде отиват средствата за култура, а не съм убедена в критериите на министъра", отбеляза Момчилова.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


78
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
25
5
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Някой вярва ли на това смешно оправдание, че искал да привлече внимание?!?! Как? Като се снима в неадекватно положение очевидно под влияние на опиати?! Утре някой министър ако го хванат в спалнята с момченца, дали пак ще каже , че след като вече ни е привлякъл вниманието, сега да каже какво е свършил! ОСТАВКА не на такава промяна! Киро и останалите наркомани вън! Ако искат при Зеленски да ходят!
24
4
 
10
 
! Отговори
Да си путинист... преди 2 години
Е много по жалко и отвратително...
23
3
 
29
 
! Отговори
Ядосан! преди 2 години
Каква сметка бе! Тоя беше друснат като ммърша! Бахаров бе по адекватен. Незабавен тест за наркотици! Ама НЕЗАБАВЕН!Държавен служител е - няма неискам, няма недей! Тест за наркотици!
22
1
 
19
 
! Отговори
Мдаа преди 2 години
Господи пожали бьлгарите и ги спаси от - кировите кадри
21
2
 
9
 
! Отговори
Заставам зад преди 2 години
Момчето! Къде са парите за магистралите ?!А са се хванали за него,с цел отвличане на вниманието! Кво става с КТБ?! И прочие....
20
3
 
13
 
! Отговори
Бай Тошо преди 2 години
Младо, умно и красиво. Личи му, че е от Мунчовите кадри.
19
1
 
6
 
! Отговори
Култура ми Янко преди 2 години
Бегето отдавна не е държава, а някаква територия, буфер за мигранти и колония. Къв мин на халтурата, тва в бегето слагаш главния мултак, даваш на пайнера 2 милиона евра, докат ревеш че слави правил чалга докат дойде и той на власт заедно с ристю наркорапера и движенийца и адвокатчета на на оная дет направи поправка за вънко1. Другия кукувец камен го играе обратен навързан там с черепи лилани дилов син и адреналинки с брата на рачков и разни наркоактьорчета. Останалото е криско дриско папи ханс
18
2
 
19
 
! Отговори
Здравейййтеее преди 2 години
Аз съм Наско и след като друго не правя,ще ви пускам по едн видеоклип всеки петък! Тъй де трябва да се отчита някаква дейност!
17
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Ако го сменят , да не сложат Бахаров внимавайте , недейте го махайте ,че ще сложат още по-голямо ***, кадрите им са фенове на спайдърмен филмите.
16
0
 
3
 
! Отговори
ГЕРБ преди 2 години
Драскачът Росен Стойчев ще го дам на Софийската районна прокуратура, за нарушаване на човешките права по смисъла на НК, където ми изтри коментара, в който нямаше нито един вулгаризъм. Стойчев наслади се на последните си минути на драскач.
15
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
А Соня Момчилова е авторката на текста на неподражаемата песен на Слави Трифонов Ще ти скъсам г*за. Онова, което в момента този човек извърши в действителност с лековерния български избирател.И е в управляващата коалиция.Та толкова за нейните ''критерии''.
14
4
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Аз също не виждам нещо кой знае какво,има други къде къде повече простотии ръсят и обикалят из цяла България да си покажат простащината!
13
1
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Каква сметка бре хора? За него все още всичко, което лети се яде. Пък и ако е дръпнал нещо по-силно е бил на черешата.
12
3
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Деян Донков Динката пребива жена си Радина като се накърка, актьорската гилдия мълчи. Явор Бахаров за Нти път кара пиян и надрусан и наглее пред репортери, актьорската гилдия мълчи, някакъв 20 годишен си поства тъпо клипче в тъпия си фейсбук, актьорската гилдия зее в мощен отпор. Баси клоуните.
11
2
 
19
 
! Отговори
ехо преди 2 години
аз пък не искам да ме управляват хора, които не си дават сметка и започват да си дават сметка, когато вече са на заели министрски пост. Аман от калинки и некадърници. Защото аз постоянно си давам сметка, че трябва да Ви плащам данъци и ако направя и най-малка грешка ми излиза през носа. Не съм съгласен да ме управляват напушени недоносчета парашутисти, които не знаят къде се намират.
10
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Само дето Явор няма претенции да ни е министър на културата. Не че го оправдавам, но си понесе все пак наказанието.
9
2
 
6
 
! Отговори
Нирвана преди 2 години
Момчето медитира, какво толкоз!Изпил е едно малко Johnny Walker!Аз му се радвам!
8
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
туй още ли е министър?хайде в Испания в някоя комуна да се лекува.
7
1
 
4
 
! Отговори
овча купел преди 2 години
Нещо снимки с жени, личен живот, някой да разкаже ако е видял. Или всичко е секретно
6
1
 
8
 
! Отговори
Яна преди 2 години
Наско е много сладко и симпатично момче. Много му се радвам.