Експерти: Атанасов трябва да си дава сметка за последствията

Начинът на посланията трябва да се промени
11 апр 2022 13:18, Росен Стойчев
78
Експерти: Атанасов трябва да си дава сметка за последствията
Снимка: БГНЕС/EPA

"Представата да си мислиш, че можеш да привлечеш вниманието с каквото и да е, е един от проблемите. Министърът иска извънредно внимание за това, че си върши работата. Начинът на извеждане на послания трябва да се промени. Не е проблемът във възрастта, а в несъответствията в представата на Атанасов за поста му и изискванията за заемането му". Това заяви PR експертът Александър Христов пред Нова.

Експертът обясни, че министърът на културата се държи като неразбран артист и уточни, че такива изяви ще поставят имиджови проблеми пред властта. Атанас Атанасов привлече вниманието към себе си с видеоклип, публикуван в социалните платформи.

Соня Момчилова от своя страна смята, че неподготвеността, инсталирана в политиката, се изражда и се превръща в трудно поносима инфантилност.

Още по темата
"Трудно е, след като имаме примерите с НДСВ, да сме свидетели на непростима неадекватност и аматьорщина. Атанасов трябва да си дава сметка за последствията", смята тя. И допълва, че коментарът на министъра след реакциите към видеото е "несръчно подготвен".

"Много е важно къде отиват средствата за култура, а не съм убедена в критериите на министъра", отбеляза Момчилова.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


78
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
5
18
 
6
 
! Отговори
Давай Наско преди 2 години
Е, ама нормално, като пишат все задръстеняци от миналия век. Момчето просто е съвременно и модерно. Та няма да е като някой министър от 20-ти век. Просто обича да е по-свободен.
4
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
пича е взривил една 120ска в кабинета аре сега ))
3
1
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Е как ще си дава сметка като момчето е на друга планета.
2
2
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Не помня този да сме го избирали, поредния служебно назначен.
1
14
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Гледах клипчето и НИЩО скандално не видях. Не е като да кара кола накъркан като кирка гол до кръста с каска на главата като г-н Явор ЛайнаpоB насред Банско.Тогва не видях много актьори да са възмутени от поведението му... За съжаление живея в центъра на София и много от т нар театрални и телевизионни величия съм ги виждал с очите си какво точно представляват така че не знам откъде им идва моралното превъзходство. Айде по-спокойно и у лево.