Слави Трифонов: Не чух нито един аргумент защо Каримански не трябва да оглави БНБ

Думи и действия се разминаха и нямаше никаква корелация, смята той
15 апр 2022 21:09, Красимир Ангелов
77
Слави Трифонов: Не чух нито един аргумент защо Каримански не трябва да оглави БНБ
Снимка: БГНЕС

Още по темата

Лидерът на "Има такъв народ" Слави Трифонов коментира решението на Народното събрание да отхвърли кандидатурата на  Любомир Каримански за управител на БНБ.

"Днес Любомир Каримански трябваше да бъде избран за управител на БНБ с гласовете на ГЕРБ и ДПС. Нали такива бяха внушенията? А всъщност какво стана? Любомир Каримански не беше избран с гласовете на ГЕРБ и ДПС и управител на БНБ остана Димитър Радев, избран с гласовете на ГЕРБ и ДПС. Честито!", написа Трифонов в своя профил в социалната мрежа Facebook.

"Между другото, гледах внимателно дебата в НС, ако въобще това можеше да се нарече дебат. И през всичките над 3 часа не чух нито един аргумент защо Любомир Каримански не трябва да е управител на БНБ. Нито един!", добави Трифонов и продължи:

"А нали сме парламентарна република и нали затова е процедурата - да се води дискусия в параламента и да се сблъскат мнения “за” и “против”. Аз аргументи “против” Любомир Каримански не чух, даже чух само хвалебствени думи. Но видях гласове “против” Любомир Каримански. Много гласове. Странна работа. Думи и действия се разминаха и нямаше никаква корелация.

Обвиняват “Има такъв народ” в задкулисни договорки, но явно договорките ги бяха направили други. Благодаря на Любомир Каримански - достоен и смел мъж. Той спечели, защото уроците, които научаваме в живота си, са едни от най-големите успехи в него", завърши Трифонов.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


77
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
54
0
 
1
 
! Отговори
Ангелина преди 2 години
До Ангелинапродължение от предишният ми коментар- В политиката ,обаче нямаш потенциалът да избереш хората с морални и професионални качества- доказаха го по- голямата ти част от кадрите ,които ТИ предложи за най-различни ръководни постове.Аз лично смятам ,че твоят "ментор" се нарича Соломон Паси...Дали това е морал,Слави - оставям го на твоята съвест?!
53
0
 
1
 
! Отговори
Ангелина преди 2 години
Слави Трифонов в България повечето хора "чуват" ,като теб само това ,което им харесва и те самите искат да наложат ,но не поради принципни позиции ,а преди всичко заради собственото си ЕГО и след това някакви "чужди задкулисни игри".Ти Слави ,въпреки негативните мнения срещу теб ,че си довел до "опростачването на хората" за мен си безспорен професионалист в твоята област и смятам ,че никой никого не може да "опростачва",ако "човека" не е такъв - просто всеки взема от това ,което носи в себе си .
52
1
 
6
 
! Отговори
какъв е извода преди 2 години
Учиндолеца не само не си е почиствал ушите, но се е препекъл и в пространството между тях. Остава му само надеждата да доживее до пенсия, че да се гледа на запис и да въздиша - ех как ги баламосвах от групата на 80 %...
51
0
 
6
 
! Отговори
Спас преди 2 години
До Бай Иван 2 Отговора на въпроса защо Слави държи на Каримански е ***. Защото иска да папка / яде / още повече, ама много, много, много. Сега други ще лапат....
50
1
 
4
 
! Отговори
Аз промяната преди 2 години
Оставка Чалгари патерица на пъпъ Сбиротоци ЖАДНИ ръфате баницата Оставка
49
2
 
7
 
! Отговори
Кумир преди 2 години
А бе Славчо, така и не разбра че няма такъв народ.....а ти... има та има
48
1
 
19
 
! Отговори
43 преди 2 години
А бе Слави, като си толкова велик, защо ти не отидеш е Парламента, ти води дебата, ти си ръководи групата и ти си избери кандидата. Нали "суверенът" ти от чалгари избра теб. Ама от философи, криещи се по офиси.
47
1
 
22
 
! Отговори
Бай Иван 2 преди 2 години
Абе Слави , ти *** ли си? Каримански има висящо дело ,което стои на трубчета.само това е достатъчно да не бъде номиниран въобще.Освен това , ако наистина а той не отрича че е подпосал такъв документ това си е явна измама в особено големи размери.Подписал за 1 млн а не помни.Парите изплатени в кеш , извън работно време на ром който не може да си напише името.Той е фалшиво вписан същият ден като съдружник.Айде да си имаме малко уважение а? Въпросът е ти защо толкова държиш да бъде именно той?
46
1
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
"Разбойниците на Слави", ще се казва новият политически проект на Дългия клоун. Събират се хора от кол и въже, банкови измамници, плагиати, фалшиви бизнесмени, изпечени в кражбите на държавата стари юпита, философи продавачи на дъвки за балончета, журналисти от клоаката на живота, и други подобни.
45
19
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Браво, Слави!
44
2
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Сензация: Слепият, куц Слави, оглушава от дългогодишното свирене на чалга на Ку-ку бенд във фалиралата му телевизия и шоу! Дали е дълъг ковид симптом на Дългия, се питат Злите езици?
43
0
 
21
 
! Отговори
Над преди 2 години
Честно казано не знам вече като какъв се изявяваш Слави.. Правиш телевизия и предаване което носи твоето име а те няма на екрана над една година, правиш партия която всички очакват да оглавяваш теб и в парламента те няма..стана един посредствен фейсбук драскач... Честно казано от две години падаш поне в моите очи главоломно...
42
0
 
19
 
! Отговори
Главчо преди 2 години
Славчо, ти глух ли си или тотално изтрещял?Какво се правиш? Сякаш не знаем че ДС-то ти дърпат конците.Пак се провалихе.
41
0
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Не си "чул" , защото не си слушал ! Хората от два деня обясняват защо и кое е по- разумно , а ти пак си знаеш твоето ! "Имало такъв народ " - Какъв - от безумни ИНАТИ и МУТРИ като тебе ли бе славчо - И затова чедо сме на този хал - Сиреч ДОНИКЪДЕ !
40
1
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Славчо какво стана с чегъртането бабин живееме ли по добре или само някои
39
1
 
21
 
! Отговори
Слави преди 2 години
Слави видя те на снимката сина ми и каза сочейки те - Я тати Джоба от филма! И той седеше посредата на едни танцуващи балерини, но за малко. Е ти беше за по дълго, но историята е същата. Нагласена от Радев мафиотска коалиция. Начело със БСП! Никога повече няма да пусна бюлетина за теб
38
2
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Много слаби кандидати вади тоз слави.Ама няма как щом Никито му беше премиера няма кво да се очаква
37
3
 
11
 
! Отговори
Кой лиже Дуган преди 2 години
Защото ДПС го подкрепиха, а Трифонов помогнаха утвърждаването на Доган и създаването на Б.Б. Не алтернатива, а нож е костния мозък.
36
2
 
22
 
! Отговори
НЯМА КАКВО преди 2 години
Славчо не ти е мястото в политиката и на твоята партия също . В тази коалиция се събрахте всички нагаждачи ,за да не ви мръднат и да "лапате" Обилно . ФАКТ
35
2
 
26
 
! Отговори
Славии, Слави преди 2 години
Славиии, не се прави на ударен с мокър *** от ДПС! На всички е ясно, че твоят лост за манипулация е да ги заплашваш, че ще развалиш коалицията и няма да има кой да открадне 12 милиарда евро пари, дооооста милиарди от изтеглените заеми и дежурните 8 милиарда, за които Нинова и Кокорчо говори за дежурните за крадене в БГ пари. Не се прави на ощипан, изключително алчни господине. На всички е ясно, че манипулираш за по голямо парче от пая, паричния неморален пай, моралисте в кавички!