Слави Трифонов: Не чух нито един аргумент защо Каримански не трябва да оглави БНБ

Думи и действия се разминаха и нямаше никаква корелация, смята той
15 апр 2022 21:09, Красимир Ангелов
77
Слави Трифонов: Не чух нито един аргумент защо Каримански не трябва да оглави БНБ
Снимка: БГНЕС

Още по темата

Лидерът на "Има такъв народ" Слави Трифонов коментира решението на Народното събрание да отхвърли кандидатурата на  Любомир Каримански за управител на БНБ.

"Днес Любомир Каримански трябваше да бъде избран за управител на БНБ с гласовете на ГЕРБ и ДПС. Нали такива бяха внушенията? А всъщност какво стана? Любомир Каримански не беше избран с гласовете на ГЕРБ и ДПС и управител на БНБ остана Димитър Радев, избран с гласовете на ГЕРБ и ДПС. Честито!", написа Трифонов в своя профил в социалната мрежа Facebook.

"Между другото, гледах внимателно дебата в НС, ако въобще това можеше да се нарече дебат. И през всичките над 3 часа не чух нито един аргумент защо Любомир Каримански не трябва да е управител на БНБ. Нито един!", добави Трифонов и продължи:

"А нали сме парламентарна република и нали затова е процедурата - да се води дискусия в параламента и да се сблъскат мнения “за” и “против”. Аз аргументи “против” Любомир Каримански не чух, даже чух само хвалебствени думи. Но видях гласове “против” Любомир Каримански. Много гласове. Странна работа. Думи и действия се разминаха и нямаше никаква корелация.

Обвиняват “Има такъв народ” в задкулисни договорки, но явно договорките ги бяха направили други. Благодаря на Любомир Каримански - достоен и смел мъж. Той спечели, защото уроците, които научаваме в живота си, са едни от най-големите успехи в него", завърши Трифонов.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


77
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
34
1
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Слави да не е станал обръч.
33
2
 
11
 
! Отговори
?!? преди 2 години
Я па ти! Трябва ли някой да ти се обяснява, може би щот се мизлиш за много важен. За държавата се мрф. Питай Орбан ако загуби битката къде ще иде!
32
2
 
10
 
! Отговори
Славе ба, преди 2 години
ДПС то ,не гласува ли за Карамански?Нещо не внимаваш в час и се изказваш неподготвен!Ша са наказваме!Че даже и един от ГЕРБ ви помогна!Ако не вярваш ,питай високия ямболия Тошката!
31
0
 
9
 
! Отговори
моч преди 2 години
Този защо ни го пробутват и какво искат да ни внушат като ни го показват в момент , в който очевидно се озорва в опит да се облекчи......Време е да пуснем водата и да го върнем на мястото му - канализацията !!!
30
0
 
9
 
! Отговори
А всъщност преди 2 години
Ти не изложи нито един аргумент защо направи така, че да не направиш Правителство, когато можеше?
29
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Защото сте под логи на ДПС, това малко ли е?
28
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Ментата е бесен. Ще има шокане на канчета на подопечени гербери, защо не му изгласуваха човека. Естествено "олигарха прокопиев" ще му е виновен. :)
27
0
 
14
 
! Отговори
Влади преди 2 години
Хората казваха, че ИТН е български филиал на ДПС и Доган е изкомандвал фесовете в Западна Европа и в Кърджали да гласуват на два пъти за Слави. За да свалят ГЕРБ.Сега ИТН са за последно в парламента и гювечът свършва. Слави ще кешира някое милионче в сметките, но няма да има мисирка да разследва неговото чекмедже. Другите от коалицията ще са също добре. Само ние ще се радваме на високи цени и инфлация...
26
4
 
8
 
! Отговори
?!? преди 2 години
Аз не чух аргумент защо закрихте спец. Съдът и прокуратурата . Това какво заначение има в страната на Алисия. Ти сам пя, че ням3такава държава. Сега си Царя на картите!
25
1
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Слави не успя да запали ферарито, но подпали цялата държава.
24
0
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Нооо Дпс си гласува за техния човек.
23
2
 
9
 
! Отговори
ПроСоТо преди 2 години
може би защото не може да друса кючеци и да попейва "Адно ферари с цвят червен,.."..Славейко от това разбира,защо са бута в работи,дето не са му работа?
22
0
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Мисля че готвенето на Калимански за шеф на БНБ е още преди Слави да направи ИТН.Някой го е готвил отдавна за тази позиция
21
3
 
15
 
! Отговори
АТАКИСТ преди 2 години
Пълна порнография е Слави. Да се скрие и да не се обажда. Без него е по-добре.
20
2
 
10
 
! Отговори
българин преди 2 години
Гласувах за промяната,но вече ми дойде до гуша от славчовите простотии.Славчо,ако си решил да спъваш правителството,действай,пък ще видим какво ще излезе.То бива заплахи и глупости,но вече мина границата.Отивай си при герберастите и фесовете,и ще видиш резултата на следващите избори.Все на инат,все на обратно!И без вас ще съмне.
19
4
 
6
 
! Отговори
Наблюдател преди 2 години
Защото при Гешев отлежава седемгодишна разследване, на труп чета. И като вземе поста, ще му бъде напомнено, за да е послушен.
18
1
 
9
 
! Отговори
Слави,ли? преди 2 години
Този дето плачеше с големи сълзи на погребението на Илия Павлов? Той ли ще донесе демокрацията в България? Та той е сподвижник на Доган,Тиквата и Путин...
17
5
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
измий си ушите и зачитай чуждото мнение, за да чуеш
16
20
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Браво на Слави! Както винаги точен. Навря ги в миша дупка.
15
7
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
По батак и от боко си което е доста трудно,че тиквата я вдигнал лвтвата