Слави Трифонов: Не чух нито един аргумент защо Каримански не трябва да оглави БНБ

Думи и действия се разминаха и нямаше никаква корелация, смята той
15 апр 2022 21:09, Красимир Ангелов
77
Слави Трифонов: Не чух нито един аргумент защо Каримански не трябва да оглави БНБ
Снимка: БГНЕС

Още по темата

Лидерът на "Има такъв народ" Слави Трифонов коментира решението на Народното събрание да отхвърли кандидатурата на  Любомир Каримански за управител на БНБ.

"Днес Любомир Каримански трябваше да бъде избран за управител на БНБ с гласовете на ГЕРБ и ДПС. Нали такива бяха внушенията? А всъщност какво стана? Любомир Каримански не беше избран с гласовете на ГЕРБ и ДПС и управител на БНБ остана Димитър Радев, избран с гласовете на ГЕРБ и ДПС. Честито!", написа Трифонов в своя профил в социалната мрежа Facebook.

"Между другото, гледах внимателно дебата в НС, ако въобще това можеше да се нарече дебат. И през всичките над 3 часа не чух нито един аргумент защо Любомир Каримански не трябва да е управител на БНБ. Нито един!", добави Трифонов и продължи:

"А нали сме парламентарна република и нали затова е процедурата - да се води дискусия в параламента и да се сблъскат мнения “за” и “против”. Аз аргументи “против” Любомир Каримански не чух, даже чух само хвалебствени думи. Но видях гласове “против” Любомир Каримански. Много гласове. Странна работа. Думи и действия се разминаха и нямаше никаква корелация.

Обвиняват “Има такъв народ” в задкулисни договорки, но явно договорките ги бяха направили други. Благодаря на Любомир Каримански - достоен и смел мъж. Той спечели, защото уроците, които научаваме в живота си, са едни от най-големите успехи в него", завърши Трифонов.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


77
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
14
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
А ве маняк, кат взе 20 процента искаше всичко за теб макар чеНе били важни постовете. Ся.... по твойта логика никви претенций към никой!?И тоя каричански и той ли е идвал на кастинг?
13
4
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Димитър Радев е завършил във Вашингтон, затова живота става все по -скъп,за да имигрираме като роби при господарите му,или да ни направи толквоа бедни и зависи от тях, и да ни изпозват за военни експерименти тук
12
4
 
7
 
! Отговори
Балкански преди 2 години
Димитър Радев си е точно на мястото. В този момент, с опита си , с контактите си е на мястото.
11
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Слави , направи един референдум за излизане от БНБ
10
5
 
14
 
! Отговори
мазна филия преди 2 години
Каримански излъчва по-малко интелект и от министъра на културата,затова
9
2
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Бягай ве влечуго
8
1
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Гуверньорът на БНБ има правомощия да открива или укрива собствениците на офшорни сметки извън България. Информацията по разработката "Емири" и детайлите около участието в нея на Слави Трифонов е класифицирана и държавна тайна.Слави седи на дивана, но Слави е холограма. Вместо да събира партията с концерти, той се е оставил с мрежата на мошениците от ПъПъПъПъ. Кой каквото си надроби-това ще сърба!
7
3
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Слави, на теб шефа като ти каже - "този човек го дръжте настрана" ти питаш ли го "ама защо?", сега стана ли ти ясно защо не обясняват и то не само за това ами за всичко, примерно защо трябва или не трябва да изпращаме оръжия в Украйна?
6
3
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Защото е човек на Шиши.
5
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Промийте му ушните канали.
4
3
 
11
 
! Отговори
Lina преди 2 години
Мила, пари имаш да връщаш. Давай там куку бенд под наем , че няма кой друг да ти изкара парите. Едни избори , ако искаш? Смееш ли?
3
5
 
12
 
! Отговори
:) преди 2 години
На ПП инкомпания от тука нататък дуп.и да им е яко при гласуванията за другите неща, ще трябва да се надупяят на ДПС и ГЕРБ!
2
3
 
24
 
! Отговори
Човек преди 2 години
Ами да ти кажем да чуеш бе наглец: защото дори само аферата с неграмотния ром изтеглил 1млн на каса в Инвестбанк в извънработно време с подписа на Каримански, за да не изпълни банката съдебно решение е достатъчен: Каримански е схемаджия, на който не трябва да се поверява дори стоката в магазин, какво остава за БНБ. Сега ли чу ли, или още се правиш на глух ?
1
2
 
22
 
! Отговори
3 пъти предсрочни преди 2 години
Славуцито пак гледа умно и не разбра какво се случи