Флашмоб пред централата на БСП: Неутралитетът убива деца

Протест поиска да бъде изпратена военна помощ за Украйна
26 апр 2022 18:29, Красимир Ангелов
156

Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

Флашмоб пред централата на БСП с искане да бъде изпратена военна помощ за Украйна се състоя този следобед.

Недоволните поставиха окървавени детски играчки и издигнаха плакати "Неутралитетът убива деца", "И путинофилията убива", "Незабавна военна помощ за Украйна" и други.

Още по темата
В момента Управляващата коалиция обсъжда в Министерския съвет темата за изпращане на помощ за Украйна. Свикването на коалиционен съвет бе по искане на председателя на парламентарната група на "Демократична България" (ДБ) Христо Иванов.

От БСП обаче обявиха, че няма да подкрепят изпращането на военна помощ. По-рано днес стана ясно, че социалистите няма да изпратят свой човек и в делегацията на премиера Кирил Петков, която ще посети Киев.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


156
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
114
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
А оръжията които бихме пратили не убиват никого. Не на войната
113
0
 
0
 
! Отговори
Найко преди 2 години
Чета и недоумявам как Украинците трябва да оставят да ги избиват защото някой наши платени Путинофоли или по точно Хитлерокомунисти искат да е така.Да не помагаме за да може Русия с по малко средства да избие повече деца,Логика на престъпника Чета днес Луджев и си мисля как оставихме да бъде ограбена страната от Ченгета внедрени вСДС .Е щастлив ли сте Г-/н Луджев.сле като заклеймихме Зеленски и САЩ.Аз лично ви съжалявам.К.Петков показа качества на почтен човек и го поздравявам за 1заплата дар.
112
3
 
14
 
! Отговори
Капачки за бъдеще! преди 2 години
Събираме капачки за да купуваме линейки, пращаме СМСи за да осигурим лечение на тежкоболни деца, родителите ни мизерстват, Киро тегли милярди заеми, а сме тръгнали да пращаме оръжие на разни нацисти, които избиват собствения си народ! Чудовищно лицемерие! Ако укрите искат оръжие - да си го купят!
111
1
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Недоволните начело с Ристо,Роско, Иво Инджев, Н.Нейнска,дебелия Ал.Йорданов вместо да правят протест, да вземат автомати и да ходят да се бият за украинците. Никой не им пречи да сторят това, дори ще им осигурим пари за пътуването. Не само да стоят тук и да се правят на герои.
110
0
 
11
 
! Отговори
пешо преди 2 години
аре ако обичате тия нища пред централата на ваща партия при умните и красивите може и заплатите да си дарите
109
0
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Брутална глупост.
108
2
 
21
 
! Отговори
Протестър преди 2 години
Колко плаща сащ да скандирам и ас
107
2
 
22
 
! Отговори
айде преди 2 години
Сега да наредят и снимките на стоте деца, убити от укрите в Донбас. Имената им са на "стената на ангелите". Що за двоен стандарт! П-А-Т-К-И!
106
5
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Миролюбивите либерали реват за оръжия тези дали изобщо осъзнават колко са абсурдни? Военна помощ за Украйна=по-дълга война=повече загинали украински деца. Русия има ресурси много и никога няма да отстъпи - за тях това е всичко или нищо.
105
24
 
4
 
! Отговори
Германец преди 2 години
То комунюгата ако не погребе няколко деца в партийната си кариера все едно не е живял.
104
4
 
33
 
! Отговори
Зелен чарап преди 2 години
Сояяосоидите като искат да правят война в Украйна да мятат по 2 гранатомета в багажника и да ходят да стрелят по москалите а не да скачат по паважа в София и да ангажират цялото народонаселение с военните си авантюри. Ние не сме нападнали никого и нас никой не ни е нападнал.
103
4
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Съветвам тез объркани женици от флашмоба да си зададат следния въпрос: Ако искат да убият някого какво ще вземат - неутралитет или оръжие?
102
7
 
38
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
като ни вкарат във война после тия пикли ще се покрият като бежанци към Канада
101
23
 
9
 
! Отговори
Гумичка за триене преди 2 години
Корнелия е готова да сдаде властта (взета с подмолен преврат и много пари) само и само да клекне пред Русия!! Онзи нарисувания не знае на къде да се обърне горкия. Предател до предателят братче кво да ги правиш!!!!
100
2
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Забелязвам, че непосредствено преди да се включи трролката, се трият опасните коментари. Толкова е прозрачна.
99
16
 
10
 
! Отговори
SS преди 2 години
Знам че има много *** и неук народ в тази държава но преди да защитавате *** прочетете история но истинска не от оная руската и югославската.Нещо Райхщадския договор да ви говори ?????? И не само това, гадовете не искат да ни върнат държавните архиви които откраднаха през 1944 защото ще намелят русофилите в България.
98
3
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Метлата е минала. Някои коментари са били точно в целта.
97
25
 
9
 
! Отговори
До 114 преди 2 години
Пределно ми е ясно! Че БСП неофициално са си протежето на Русия. Поне светът да го знае. А по-големи рекетьори от руските не познавам!
96
6
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
КАКВИ ГНУСНЯРКИ! Изпратете си децата като войници, щом ви напира! А с куршумите и снарядите се убиват хора, включително деца! Голяма "помощ"!
95
2
 
19
 
! Отговори
абе преди 2 години
ония врякащите дето системата ги убивала що ги нема по протестите ?!