Флашмоб пред централата на БСП: Неутралитетът убива деца

Протест поиска да бъде изпратена военна помощ за Украйна
26 апр 2022 18:29, Красимир Ангелов
156

Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

Флашмоб пред централата на БСП с искане да бъде изпратена военна помощ за Украйна се състоя този следобед.

Недоволните поставиха окървавени детски играчки и издигнаха плакати "Неутралитетът убива деца", "И путинофилията убива", "Незабавна военна помощ за Украйна" и други.

Още по темата
В момента Управляващата коалиция обсъжда в Министерския съвет темата за изпращане на помощ за Украйна. Свикването на коалиционен съвет бе по искане на председателя на парламентарната група на "Демократична България" (ДБ) Христо Иванов.

От БСП обаче обявиха, че няма да подкрепят изпращането на военна помощ. По-рано днес стана ясно, че социалистите няма да изпратят свой човек и в делегацията на премиера Кирил Петков, която ще посети Киев.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


156
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
54
3
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Организаторите са бившите ковидпропагандаторки. Жокер: майки с деца от България. За затвора са!!!
53
5
 
30
 
! Отговори
Срам и позор преди 2 години
2,500 деца са убити от Украйна в Донбас за 8 години,тези пал.ячов.ци къде бяха до сега.Позор...
52
3
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Фотографите повече от протестиращите. Мама ви лицемерна, това започва да излиза от контрол.
51
13
 
6
 
! Отговори
няма келепир преди 2 години
Щом няма нищо за лапане и приватизация , другарите не ги търси . Пука им на оная работа дереджето на украинския народ .
50
4
 
37
 
! Отговори
Българин преди 2 години
Като убиваха деца в Донбас, защо не правеха флашмобове? А с тези оръжия, реално ще сподпомогнат за убийството на още деца. Колкото и да се пънем, Украйна няма как да спечели конфликт срещу ядрена сила. С това само ще удължим с няколко седмици конфликта - време, в което цените на всичко ще скачат нагоре. Защото войната е равна на инфлация. А народът ни вече е на ръба на оцеляването.
49
2
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
МНОГО ЛИЦЕМЕРИ СТАНАХА В ТАЯ ДЪРЖАВА. ЗАКРИВАЙ!!!!
48
16
 
7
 
! Отговори
? преди 2 години
Какво значи неутралитет? Виждаш двама ромеи как налагат едно българче, обръщаш глава на другата страна, навеждаш се малко и тичешком минаваш на другия тротоар. Прибереш се вкъщи, сипеш си ракия, гледаш по телевизията как възрастна жена е пребита и ограбена от ромеи, почнеш да се правиш на мъж, удряш по масата, седнеш зад клавиатурата и напишеш във фейсбук, ей, само ако бях там, тези щяха да си събират зъбите и да молят за прошка.
47
2
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Аз по никакъв начин не мога да се нарека русофил. Но и по никакъв начин не подретям България да се замесва в конфликт, с който реално няма нищо общо. Освен това съм на милион процента убеден, че ако някой ден руснаците ни нападнат, тези които сега го ограят интернет смелчаци, ще бъдат първите на изходните граници, за да спасят кожата. Не забравяйте също така, че сме заобиколени с не особено доброжелателни съседи, с които ако влезем в конфликт, руснаците с кеф ще снабдяват с тонове оръжие.
46
2
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Оръжия пращаме чрез търговци и трети големи страни, но България не трябва да се замесва глупаво в конфликта на Великите сили. Путин ще нападне малка държава от НАТО, ако реши да напада НАТО. Великите сили ще кажат веднага, че няма да започват Трета световна война заради България. Само глупацци ще предизвикват и дразнят Велики сили при тази война. Нервите на всички са опънати, Путин и Лавров гледат телевизия и намират веднага поводи за война. Те нападат слабите и глуппавите като Украйна.
45
0
 
15
 
! Отговори
Tез преди 2 години
Като онез от системата дето ги убивала. Невменяеми кресливи кокошки.
44
0
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Ами да пращат зомбитата. Аз не искам. Кой наведен офчи син организира тоя маскарад???
43
1
 
16
 
! Отговори
баба мара преди 2 години
ние ще събираме капачки за мед оборудване ще даваме пари на украина за смъртняма да стане бсп да излиза незабавно от коалицията отиваме на нови изборина масата за преговори да изгладят всички проблеми помежду си сащ да спрат дапродават оръжие финансов одит на украина
42
0
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
А помпането с все по- мощни оръжия убива всички! Вместо евролидерите да инициират мирни преговори на всяка цена, те реват за мащабно въоръжаване на Украйна.
41
14
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
"Колко пари се събраха от тези флашмобисти фашисти?" - Точно тези всеки месец даряват помощи за бежанците. А вие путинисти колко дарихте за живота на някое дете? Като не ходите да дарявате, няма как да видите препълнените с храни, дрехи и медикаменти центрове и пълните банкови сметки на БЧК и много други организации.
40
5
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Украинските фашисти 8 години избиват руски деца. Тогава нямаше флашмоб.
39
16
 
4
 
! Отговори
доказано в годините преди 2 години
Комунист не дава ! Той само взима !!!!
38
1
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
На тия Herr Мустафа дали им е дала по десетина лева, за да протестуват, или са се продали още по-евтино?
37
1
 
37
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
От снимките става ясно, че пет калпака на кръст се опитват да си наложат мераците за пращане на оръжия върху волята на цялото население.
36
30
 
5
 
! Отговори
ИЛЮМИНАТ преди 2 години
ТИПИЧНО ЗА БСП КОМУНИСТИТЕ. ГИНАТ ХОРА В УКРАЙНА, ТЕ СЕ СКАТАВАТ, ТРАЯТ СИ, СНИШАВАТ СЕ. ЖИВОТА НА ДЕЦАТА ЗА ТЯХ НЕ СТРУВА НИЩО....ТИПИЧНО ПО КОМУНИСТИЧЕСКИ
35
20
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Когато външен враг нападне България с танкове и ракети, русофилите ще молят другите държави да им дадат оръжие, но държавите ще кажат че са неутрални и така само ще удължат войната. По-добре би било да ни убият бързо и войната да свърши бързо.