Експерти: Никой не иска предсрочни избори

Коментар на Татяна Буруджиева и Нидал Алгафари
11 май 2022 15:10, Росен Стойчев
56
Експерти: Никой не иска предсрочни избори
Снимка: НОВА

"Впечатлението е, че властта не знае как да реализира и комуникира добрите идеи. Това значи нежелание да разберат народа и нуждите му". Това обяви политологът Татяна Буруджиева пред Нова ТВ.

По думите й правителството е закъсняло с мерките, които да озаптят инфлацията. Политологът смята, че трябва да има дебати в самата коалиция.

"Социалното напрежение трябва да ескалира, за да се стигне до предсрочни избори.

Още по темата
Да видим дали правителството ще води интензивен диалог с бизнеса. То не дава знак, че сериозно и активно се занимава с мерки за намаляване на ефекта от кризите", добави Буруджиева.

Според анализатора Нидал Алгафари управляващите не са подготвени за ситуацията.

"Те са момчета, които още шляпат. Нямат нужния административен и политически опит, за да се справят. Не знаят как да действат и да преминават през кризи. Дори и да опитват нещо да направят, не могат да го обяснят на хората. Никой не иска да има властта и да има предсрочни избори. Напълно е възможно", обяви Алгафари.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


56
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
45
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Що така не искат нови избори? Защото циркаджилъкът е изгоден за всички. Путин е виновен и толкоз, а пък ние "солидарно" трябва да .. това, и трябва онова ... Няма нужда от правителство, нито от парламент. Само секретарки и преводачи. Ама къде другаде плащат такива заплатки за цирк? Впрочем винаги е било изключително изгодно за бизнеса едно закъснение, за да се озапти инфлацията. Така е и сега. Новото е че чакаме да ни кажат откъде точно да купуваме горива.
44
1
 
5
 
! Отговори
баба мара преди 2 години
аз искам нови избори и нови лица тези момчета няма да се справят с тежкитезадачи които са ни на вратата киро отиде в сащ да му заповядат да вдигне ветотоза македония като спряха руския газ сащ сега ще ни снабдяват с техен но повисоки цени един път трупат печалби от оръжието втори път от газта а третиот гмо соята която ще продават на които е гладен
43
0
 
7
 
! Отговори
Спеца преди 2 години
Тия двамцата хвани единия удари другия!Нищо не разбират , само тра ла ла....
42
0
 
13
 
! Отговори
Прави са! преди 2 години
Политиците от управляващата коалиция ще драпат до последно, защото са наясно, че на след следващите избори ще видят Парламента през крив макарон! Но хората вече са предела на поносимост към тези некадърници!
41
4
 
5
 
! Отговори
П.К. преди 2 години
Тия пишман-червени "политолози" са проправителствени политолози. Народа казва, че когато едни управленци не могат да се оправят с елементарната хакерска закачка, било в Български пощи, или другаде, редно е да си приберат такъмите и да си ходят. А НАРОДА КАЗВА ТОВА НА ВСЕУСЛУШАНИЕ И НЕ ОТ ВЧЕРА.
40
0
 
9
 
! Отговори
До 40 преди 2 години
! Ти какъв си ? Благородник може би?
39
15
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Когато простолюдието реве за избори значи НЕ трябва да има избори. До този извод стигам след последните избори. Преди това пак реваха .... сега реват ,че по зле. Значи утре ще е още по зле. Простолюдието теябяа да работи, не да се прави на умно.
38
2
 
18
 
! Отговори
хак ви е преди 2 години
Не се притеснявайте, ще става по-зле. Нали това искахте? Продължаваме промяната. Простотокиро и кКокорчо ще ни оправят.Ще ни оберат, ще оставят дългаве на децата и внуците ни и кой откъде е. Те забогатяха, имат къде да отидат, ние да му мислим.
37
1
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Никой не иска, означава, че тези във властта не искат. Останалите българи за тях са "никой".
36
3
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Аз искам...
35
4
 
16
 
! Отговори
Тия експерти да си преди 2 години
заврат дипломите отзад. Целият български народ иска избори, за да разкараме час по-скоро това продажно анти-българско правителство.
34
2
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Аз и българският народ искаме предсрочни избори, подлогярски пишман експерти, яхнали антируската метла срещу заплащане. Тоя проскубан ко*зел Фари Алга е труден да бъде понесен без да му теглиш една. Налундзват ни скъпия втечнен американски газ, скъпия ток на мариците отдавна ни е налундзен, правят ни тотална американоанглийска колония, скоро и руските медии ще забранят и ще ни спуснат и желязна завеса. Оня учиндолски *** и Куранинова не смеят да катурнат тоя долен колониален кабинет,блажат.
33
2
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
ИЗБОРИ ДЕМОКРАТИЧНИ ИЗБОРИ ПО ЕВРОПЕЙСКИ БЕЗ МАДУРОВСКИТЕ МАШИНИ БЪЛГАРИЯ Е В ЕВРОПА ДЕМОКРАЦИЯ ИЗБОРИ БЕЗ МАНИПУЛАЦИИ РЕПРЕСИИ ИЗБОРИ
32
3
 
8
 
! Отговори
Фотограф преди 2 години
Тия на снимката и двете ли са с променена полова идентичност?
31
0
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Тези експерти казват верно, но отнася се само за депутатите, те си искат да депутатстват , но народа иска избори, протистш золшвот строното, по форуми и във фейсбук искат оставка на това правителство, което не му остава нищо друго освет да взима и раздава заеми за да остане неколко месеца още на власт.
30
3
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
тия не са никакви експерти, а обикновени платени глашатаи на ГЕРП
29
3
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Никой, освен народа и ВЪЗРАЖДАНЕ!!! Всичките национални предатели са доволни и щастливи.
28
1
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Никой не иска предсрочни избори , особено посолството на краваРландия
27
3
 
30
 
! Отговори
Пастир преди 2 години
Ей, ***, народа иска предсрочни избори, че не може да ви трае!
26
2
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Всички са доволни от провала на държавата освен обикновените българи !