ДПС: Дневният ред на кабинета е свързан с частни бизнес интереси

Къде са мерките на кабинета в тази повсеместната криза?
29
ДПС: Дневният ред на кабинета е свързан с частни бизнес интереси
Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

От ДПС обвиниха правителството, че към момента няма никакви мерки, които да помогнат на хората и икономиката в условията на повсеместната криза, която е предизвикана от войната.

„Дневният ред на управляващите вече 6 месеца няма нищо общо с този на обществото. От самото начало той е свързан с частни бизнес и корпоративни интереси и доказателствата затова са много включително и Плана за възстановяване и устойчивост е корпоративен“, заяви в декларация от името на ПГ на ДПС Джевдет Чакъров.

Според него България е единствената страна в ЕС, която все още няма мерки, които са свързани с кризата, защото правителството е ангажирано с реализацията на мерки,свързани с частни бизнес интереси

„Едва тази седмица управляващите заговориха за пакет от мерки, притиснати от националния протест, но мерките тепърва ще се осъждат от коалицията, след това гласувани и евентуално през юли или август ще започне прилагането им“, настоя Чакъров.

„Войната в Украйна започна на24февруари и още през март във всички страни от ЕС вече се прилагаха първите мерки срещу кризата, а в момента се предлагат втори пакет от мерки и са набелязани такива в дългосрочен план. Асен Василев прогнозира, че конфликтът в Украйна ще продължи поне 4-5 години, но нямало да има драстично обедняване, което означава военна икономика. В България ли живее този министър, защото за всички нас реалността е различна“, настоя депутатът от ДПС.

По думите му в условията на тази повсеместна криза няма никакво подпомагане за социално слабите наши съграждани, на пенсионерите, липсва стратегия за управлението на икономиката по сектори.

 


29
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
26
1
 
1
 
! Отговори
ДПС мафия преди 1 месец
ДПС е най-старата мафия в БГ!
25
1
 
2
 
! Отговори
esko преди 1 месец
Що, на Доган интересите какви са? Боже господи!
24
0
 
0
 
! Отговори
toti преди 1 месец
Още нищо не сте видели.само да свърши войната и пашилъка свършва!!!
23
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Тези пак не разбраха! Те за това са там - заради частни бизнес интереси! Досега е били се така!
22
2
 
2
 
! Отговори
Ерджан преди 1 месец
Накъдедайъ,от къде стана милиардер твоя началник,който дойде от с.Дръндар делиорманско,беден и гладен като църковна мишка? Затвори си плювалника,защо сте *** до козирката.
21
2
 
1
 
! Отговори
Мехмед преди 1 месец
А дневния ред на ДПС с какво е зает? С благото на Пеевски и полу рома Доган да е осигурен с алкохол.
20
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
няма значение в момента са прави дпс да се обединим срещу шепата мошеници. Какво като намаляват ддс то , в белгия отдавна го намалиха но инфлацята изяде намалението ЗАСРАМЕТЕ СЕ МАХАЙТЕ СЕ
19
2
 
3
 
! Отговори
Ммм преди 1 месец
Вън
18
3
 
7
 
! Отговори
Радослав преди 1 месец
Всички знаем къде е болката на ДПС! Че за да ползваш данъчни облекчения като помощ трябва да си на трудов догов, а цоциално слабите електорати на ДПС не работят, те само цоцат цоциал! Това им е болката! Че помощите са насочени към данъкоплатци, а не за развъждане на още цоциално слаби биоединици!
17
5
 
5
 
! Отговори
Значи преди 1 месец
А дневният ред а герб+дпс беше свързан само с обществени интереси. Ти да видиш!
16
2
 
7
 
! Отговори
Радослав преди 1 месец
В България няма социално слаби, а мързеливи! И когато има правителство което врътне кранчето на родата ви от маалите ще има пари за много неща! Никои не е виновен на родата ви, че не ходят на училище и се плодят на по 12 години! Да ходят да работят! И реформа в социалната система! Ако не си плащал данъци да нямаш право на никакви помощи! А не като вас, да се правят програми за развъждане на социално слаби!
15
5
 
8
 
! Отговори
Красен преди 1 месец
Дневният ред на кабинета на Просто Киро и Асен е свързан с бизнес интересите на престъпници-олигарси като Иво Прокопиев и Васил Божков!
14
3
 
3
 
! Отговори
баба мара преди 1 месец
а вие нямате интереси с колко мандата сте в нс няма ли мандатност за вас
13
4
 
6
 
! Отговори
ДДРОнег преди 1 месец
"Крадецът вика - дръжте крадеца" :) :) :)___Партията дпс- пример за корупция в България обвинява правителството в корупция, това правителство, което я отстрани от държавната хранилка за пръв път от много години !!!
12
8
 
7
 
! Отговори
Да ,когато преди 1 месец
Не е свързан с частните интереси на ДПС,значи не става.
11
7
 
4
 
! Отговори
Христо Христов преди 1 месец
Така е при демокрацията. Нали затва скачаате на моста през 1990/91ва и 95/97ма? Какво рИвете сега?
10
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Нал всички работите за частни бизнес интереси кво ми се прайте...
9
4
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Това всички го знаем дайте нещо ново
8
9
 
10
 
! Отговори
ДДРОнег преди 1 месец
дпс е свързано с грабежите на ОПГ герП, затова и негодуват срещу кабинета , който за пръв път от много правителства изключи достъпа на тази престпъна партия от държавната хранилка !!!
7
8
 
10
 
! Отговори
Спиров преди 1 месец
А вашият дневен ред кога е бил свързан с интересите на обществото?