"Възраждане": Метални решетки пред НС – позорно!

Управляващите се страхували от българския народ
Обновена: 19 май 2022 09:57 | 19 май 2022 09:41, Камелия Цветанова
172
"Възраждане": Метални решетки пред НС – позорно!
Снимка: БГНЕС

От „Възраждане“ реагираха остро на поставените метални заграждения пред сградата на Народното събрание, които са там от дни заради поредицата от протести в София.

„Настояваме да бъда премахнати и инициаторът на това да се извини на депутатите и българския народ за това позорно дело“, скочи от името на ПГ Елена Гунчева.

Тя припомни, че сградата е исторически, архитектурен и културен паметник от национално значение.

„Сградата е претърпяла войни, бунтове, бомбардировки и протести и никой председател на НС не си е позволявал поставянето на решетки на сградата. Това показва страх и неуважение към народа, който е избрал всички нас“, каза Гунчева.

Според нея страхът на управляващите от народа показва нелогични и позорни действия.

„Срамно е депутатите да се страхуват от народа си. Всички български граждани трябва да знаят, че тази сграда е достъпна и депутатите работят за своя народ. Ако не работят за интересите на хората, те нямат място в тази сграда. НС и МС трябва да работят в интерес на България и своя народ и тогава няма да се страхуват от гражданите, които са ги избрали“, каза Гунчева.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


172
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
74
8
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Това е скъсан менискус по харвардски.
73
3
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Корнелия се подготвя за народната любов! Кради, лъжи, мажи, не ти остана!
72
15
 
13
 
! Отговори
Беч беч беч преди 1 година
Тези решетки имат само една роля - привържениците на Възраждане, Атака, НФСБ , Бареков, Яне Янев и изобщо всички гламави демагози - да си блъскат главите там и то по възможност по често, че да почнат да им функционират главите ....ама надали. Хора като фенове на възраждане казват само НЕ , те никога не предлагат нещо ! Запомнете го - това е популизма ! Празни идеи и грешни идеали само ! За демокрация не са чували и че има и друго мнение ! Овце бе , овце !
71
4
 
34
 
! Отговори
данчо преди 1 година
В цялата си история българският парламент никога не се е барикадирал с метални врати.Срам и позор.
70
15
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
И като дойдат ГЕРБ по добре ли ще стане? Нее. Много бързо забравихте за зулумите на Бойко, Цветанов, Гешев, и т.н. България не е мръднала метър в сравнение с други държави в ЕС за последните 12 години. Ако ГЕРБ пак дойдат на власт, никой няма да може да ги махне после. Всичките простести са дело на ГЕРБ ДПС, то е ясно.
69
5
 
21
 
! Отговори
законът преди 1 година
е над всичко и над всички.Сградата е паметник на културата.За да се правят тези метални решетки, трябва да има разрешение от Института за паметниците на културата.За целта следва да е входирано искане със съответния проект за вратите, одобрен от община София.Спазена ли е тази процедура? Или законът за пореден път важи само за народа, не за управляващите?
68
15
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
ъъъзраждане: бла, бла, блаСлед *** е време за изхождане!
67
4
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Добра идея с тези решетки. Може да ги затворим там по време на съда, който ги чака тия т. нар. народни представители.
66
10
 
19
 
! Отговори
ТОЧНО! преди 1 година
МНОГО ПРАВИЛНО КАЗАНО, ВЪЗРАЖДАНЕ!
65
11
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Ясно,козяшките избраници ще капитулират за Македония.
64
18
 
13
 
! Отговори
sdasdsad преди 1 година
*** ще се присъединят към Атака, Магарешките и другите там ВМРО и т.н измислени патреоти, отдавна напуснали политическата сцена
63
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Слава Гилотина!
62
8
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Когато ционисткото международно съглашение си инсталира слуги да управляват някоя държава, си инсталира и група за фалшива поддръжка по медиите. За да са послушни изборът винаги попада върху най-пропадналите и неграмотни индивиди. Обикновено са приучени на елементарни трикове като работа с VPN и щракане на минуси срещу неудобните политици, създавайки фалшиво впечатление сред хората. Случая с тази статия тук е именно такъв. Функционално неграмотните, най- много двама, плюят по Възраждане.
61
8
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Американските марионетки се подготвят срещу народния щурм след престоящото национално предателство по отношение на Македония. Ще управляват като в Ирак - зад високи стени и наблюдателбици с картечници.
60
2
 
18
 
! Отговори
Евроатлантик преди 1 година
Народна любов,какво толкова
59
11
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Да свикват харвардските мошеници, че до края на живота си само решетки ще гледат! Даже и мама херо няма да може да им помогне!
58
17
 
8
 
! Отговори
съвет преди 1 година
гунчева , оди пред посолството на ссср да викаш славааа .
57
9
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Това е евроатлантическата демокрация, заради която се жертвате и ще гладувате и воювате срещу Русия. ФатмашкиФеодализъм зад огради, решетки и високи стени.
56
4
 
25
 
! Отговори
Трибуналът преди 1 година
Решетките са защото утре в народното събрание ще заседава народният съд.
55
11
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До65. Няма нищо общо протестите от 1996/ 97г . Тогава валутата бе неконтролирана. БСП като верен ЛАКЕЙ на Путин изнесе житото с кораби за Русия . Някои и така не се върнаха. Жан Виденов бе на парада в Москва. А от друга страна демонстрираше , пред ЕС.