ГЕРБ към властта: Събирайте си папките и падайте бързо!

Всички строителни проекти, по които се работи, били на на правителството на Борисов
224
ГЕРБ към властта: Събирайте си папките и падайте бързо!
Снимка: БГНЕС

С остри критики към управляващите излезе Николай Нанков от ГЕРБ в декларация от името на ПГ.

"Вчера вицепремиерът Гроздан Караджов каза, че правителство ще падне, ако "Хемус" и "Струма" не бъдат довършени. Стягайте си багажа, събирайте си папките и падайте бързо, защото вече за всички е ясно, че и двете магистрали няма да бъдат завършени в сроковете заложени от вас", отсече той.

По думите му от финансовия министър Асен Василев зависят всички политики, които се реализират в държавата през последната една година.

"Скоро на всички ще стане ясно, че на практика индексация на договорете за строителство няма да има, защото в актуализацията на бюджета не е заложена и една стотинка за индексиране. Правите мили очи на строителите, а единственото нещо, което трябваше да направите е да заложите средства в бюджета и това ще се върне като бумеранг заради хиляди спрели проекти с възложител държавата", каза Нанков.

Според него най-лошото строителство е незавършеното.

"И това ще построите вие - нула, и като гробници ще останат да стърчат стотици хиляди незавършени обекти", настоя той.

"Всички обекти, за които говорите, че рехабилитирате - пътища, магистрали, всички тези обекти в една или друга степен бяха започнати от последното правителство на ГЕРБ. Лъсва за пореден път вашето политическо двуличие и лицемерие. За всички е ясно каква щета нанесе промяната с единствената цел да изчегъртат ГЕРБ спряхте проектите. Плодовете ще ги берете на предстоящите избори. Оставка, аматьори", заключи Нанков.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


224
Още по темата: ГЕРБНиколай Нанков
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
164
9
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
На Боко да му пратят некоя кадъна за рум сървиз, те нали ДПС така му се отплащаха с ядене, пиене и лесни кадъни :)))
163
7
 
12
 
! Отговори
ОРУЕЛ-1944/45=2022 преди 1 година
ЧЕРВЕНИТЕ КРАДЛИВИ КОМУНИСТИ КРАДАТ БИЗНЕСА НА БЪЛГАРИТЕ...... ПП=БСП......
162
8
 
12
 
! Отговори
ПРЕДСРОЧНИ ИЗБОРИ.. преди 1 година
ПП = БСП....... ПЪЛНА ПУН ТА МАРА......... СХЕМА НА ЧЕРВЕНИТЕ ОЛИГАРСИ - ЧЕРЕПА, БОБОКОВИ, БАНЕВИ, ПРОКОПИЕВИ........
161
12
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Както с наркозависимите, ГЕРБ започват да показват симптоми на оттегляне. Вече година и половина не са помирисвали власт и ги тресе
160
6
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Да натиснат ресторант 101- любимото местенце на бат Бойко. Не ги е срам Оставка
159
12
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Някои сте по-зле, други сме по-добре. Най-общо казано мутpите сте по-зле, а нормалните хора сме по-добре, но така става ката ви спряха кражбите.
158
6
 
22
 
! Отговори
Радослав преди 1 година
Абе герб защо се напъват? Нали вчера говориха, че не искат властта и няма да се кандидатират, да си гледат там последния мандат в парламента и да ходят при вожда си. Или вчера приказките, че не ламтят за власт са като всяка дума на вожда им: долна комунистическа лъжа!
157
21
 
16
 
! Отговори
Сър Уилямс преди 1 година
Тези които не виждат с очите си, не усещат по джоба си, че сега сме осезаемо по - зле отпреди 1 година ... имат екстремно нисък коефициент на интелигентност!
156
12
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Принципно ГЕРБ винаги лъжат и то много нагло. Гледаш какво казва Нанков и обратното е истината.
155
2
 
0
 
! Отговори
много сори преди 1 година
все едно сте му направили "военоподеление със сифилисноболни?" срещу нас, и сега отсреща има такъв анклас, който от време на време, особено от горещината се влошава, да не говорим че всичките "мерки" на СЗО са булшит и само има влошаване на общото равнище на здравето, накрая ще станем като баш ТРОЯ бият се 5-*** герои а другите ги няма! Няма я почти цялата земя като обитатели по време на ТРОЯ, няма нищо само ТРОЯ, вие не сте добре!?
154
0
 
0
 
! Отговори
много сори преди 1 година
Ние водихме и война с Вл.Путин, по един и друг начин, от различни държави, от опозицията, ние почти го бяхме свалили от власт, вие го върнахте по някакъв начин? Ние го сваляме от власт вие го връщате, това .... което правите....това става и в разни държави по света, това е политически дразнещо! Да не говорим, че се опитвате на тези, които се борим/воюваме с него да ни набутвате "сградните му комплекси", това как да го разбираме,
153
10
 
18
 
! Отговори
пепи преди 1 година
тези пък от ГерП не спряха да коткодякат като кокошки... Кой иска да управлява във време на кризи не знам, ама не и тези толкова интелигентни ГерПаджии!!! Смях!
152
2
 
3
 
! Отговори
много сори преди 1 година
Много сори не може повече да твърдите, че това с ТРОЯ е отложена тема, първа и втора Руско-украинска война, ами руснаците не искат спин, и въобще украинците нямат буквално никакви сексуални задръжки, където и с който и ... каквото.Руснаците обаче дори и да имат задръжки (това не знам защо става) явно също имат проблеми и то доста сериозни големи групи от тях, заради което "според някои" са управлявани от руски психар със заболяване и афинитет към "троянски" теми?
151
6
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Защо ли Бойко Борисов все повече започва да ми прилича на Сергей Лавров? Обижда се, цупи се, и иска веднага да му отстъпват място в трамвая...
150
4
 
2
 
! Отговори
много сори преди 1 година
Вие се бъзикате с Троянската тематика, как може да избереш за представител в чужда държава или по-зле в ЧУЖД многодържавен съюз Троянска Елена, при знанието за проблемите на Гоце, за това че "станишев се чувства прекалено добре в бивши таксита по магистрали", ами таксито често е доста *** кола, буквално, той Бойков го знае като бивш таксиджия
149
1
 
3
 
! Отговори
много сори преди 1 година
Много сори, но тази Троянска тематика и представителите на пациентите със съответните болести, те явно имат представители в парламента, които искат да се грижат за този вид икономика, дори с провеждането на войни, "путин" бил харесвал Елена, тя си стояла в сифилисните сгради, църквата се грижела за нея, коя църква лекува такива болести
148
7
 
14
 
! Отговори
абе преди 1 година
Нанков,сине майчин,вашата политика беше изцяло насочена към оглупяване на бг населението и НЕпомнене на събития повече от година.Но за щастие не успяхте за 10 г. да бъдем като вожда ви и ПОМНИМ как повече от две години не плащахте на фирми,извършили държавни поръчки и ги РЕКЕТИРАХТЕ(каквато е била основното занимание на вожда ви преди 30-на г.) да оставят 10% от полагаемите им възнаграждения в полза на боко и компания. Крадеца вика дръжте крадеца....
147
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
до 151 Откога в Канада руският език е официален?И откога имаме сухопътна граница че и влакова връзка с Канада?
146
9
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Какво направиха герберастите, че ми е интересно ? :) Толкова години крадоха от евро средствата, направиха абсурдни проекти, дето немат смисъл, какво ? :)) Сетих се, искат банкянския селянин да им дава по 50 кинта от жипката :)))
145
1
 
3
 
! Отговори
много сори преди 1 година
Тази история с ТРОЯ не е бъзик, и тези политици трябва да бъдат забранени, които се опитват да се обединят около идеята за ТРОЯ,те имат свои "политически" цели, които са "бъзици на тема ... съответните болести, бъзици с гражданите, с други политици, с троянската тема, с епидемологично-военната тема", това не са бъзици, не може да стоят такива на властТова са руският "Путин"Украинският Станишев, Еленав България, Милена (нея не я било страх от Спин)