Томислав Дончев: Дните на това правителство са преброени

Кабинетът се самоуби, смята бившият вицепремиер
11 юни 2022 20:50, Красимир Ангелов
161
Томислав Дончев: Дните на това правителство са преброени
Снимка: БГНЕС

Дните на това правителство са преброени. Моето предположение е, че ще има изкуствено удължаване на живота му с оставките на министрите. Това не носи ползи на никого, правителството е лишено от каквато и да е мощност и замах. Това обяви пред БНТ депутатът от ГЕРБ и бивш вицепремиер Томислав Дончев.

Отива се към избори, каза още Дончев, като посочи, че според него това означава още месеци политическа нестабилност.

Политикът обяви, че не вижда шансове за сформиране на кабинет с настоящия мандат.

В отговор на въпрос дали ГЕРБ биха подкрепи правителство с мандат на "Има такъв народ", Дончев отвърна: "Все едно да ме питате дали бих се оженил, при положение че не познавам съпругата".

Томислав Дончев потвърди, че ГЕРБ ще внесе вот на недоверие към правителството.

"Трябва да се мине през такава процедура", отбеляза той, но уточни, че това вероятно ще се случи след актуализацията на бюджета.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


161
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
118
0
 
1
 
! Отговори
анонимен до СССР преди 1 година
Вярно , че завъртяха кранчето, ама на целия български народ. Всичко спестено с много труд и пот отива по дяволите, заради някакви случайни харвардчета , които не знаят на кой свят са , камо ли да управляват цяла държава. 9те млд. които изхарчиха за 9 дни , бяха целия годишен бюджет при управлението на Иван Костов. Това не е ли безумие и това безконтролно теглене на заеми ни води към невиждана задлъжнялост. Аз не съм мазохист и за това не ги харесвам.
117
1
 
1
 
! Отговори
СССР преди 1 година
Само да не си помислите че ако бяха герб на власт нямаше да е същото ,даже и по зле щяха да са гербавите,нали на 400км се води 3та световна война,Бойко щеше да ви оправи нали гербави тролчета нищожни.
116
1
 
2
 
! Отговори
СССР преди 1 година
Гррберско квичене тези дни,завъртяха им бая кранчета на гррбррливите и дпсарски ***,бранят се със всички пари който имат изчадията ,няма да стане ***.
115
1
 
1
 
! Отговори
анонимен преди 1 година
Трябва да си пълен ин+фан:+тил , или завършил курс за д+еб:+или в Харвард , за да се вържеш на манипу-лациите и внушенията правени години на ред от ком-уня-гите. Да не виждаш огромната разлика между двете управления ( на Б. Борисов и К. Петков) Едното ни донесе 12 години спокойствие и просперитет, другото ни води към пълна разруха и фалит. Какъв народ сме бе???
114
2
 
1
 
! Отговори
Томи преди 1 година
Май вашите дни са преброени,не брой на други дните, защото който гроб копае другиму сам пада в него.
113
4
 
5
 
! Отговори
Аз промяната преди 1 година
ГЕРБ ГЕРБ ГЕРБ БОРИСОВ ДЪРЖАВНИК БОРИСОВ ПОЛИТИК БОРИСОВ ДЕМОКРАТ НО ДА СИ УПРАВЛЯВА ТОЗИ КОЙТО НАПРАВИ ПРЕВРАТ И РАЗСИПА БЪЛГАРИЯ ПЪПЪ И ЮМРУЧЕТО ТЕЗИ ДА СИ УПРАВЛЯВАТ БЛАТОТО В КОЕТО ПРЕВЪРНАХА БЪЛГАРИЯ КИРО И РАДЕВ МИНИСТЪР ПРЕДСЕДАТЕЛИ ДА УПРАВЛЯВАТ НАЛИ ТОВА ИСКАТ ЕТО ИМАТЕ ЦЯЛАТА ВЛАСТ И КАКЪВ Е РЕЗУЛТАТЪТ КАТАСТРОФА
112
5
 
4
 
! Отговори
Ха,ха,ха,ха.... преди 1 година
ЧАЛГАРО за 3-ти път проваля правителство...
111
6
 
7
 
! Отговори
СМЕХ.... преди 1 година
ГЕРБ--едиствените при които България беше добре!..../..и пак ще бъде/
110
3
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Да, но това не значи че следв.правителство ше е на герб, дори на герб и дпс - не!
109
4
 
3
 
! Отговори
Прав е Томито преди 1 година
Преброени са, около 900ндми им остават, грубо!
108
4
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
'' Кабинетът се самоуби '' .................................. Кирчо е инфантилен и неопитен (макар и с добри намерения), ... Слави е психически неустойчив, не е за сериозни работи, ... Корнелия е приятната изненада, отговорна, опитна, сериозна, ... SpongeBob оставя по-скоро положително впечатление ... Копейкин е заплаха за България ... останалите са ясни.
107
13
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
ТВОИТЕ ДНИ СА ПРЕБРОЕНИ,ТОМЧО,НИКОГА ПОВЕЧЕ ГЕРБ
106
5
 
16
 
! Отговори
Е нееее преди 1 година
Я, кВа стана тя- Славуца ще чегърта ГЕРБ, па сега ще се "опознават", за да се вземат. Няма такива продажни к.....та, като чалгарите!
105
7
 
5
 
! Отговори
ББ преди 1 година
До Анонименгрешка,путин активира през дпс-гроб славуца чалгаря и предадоха Българите като създадоха ситуацията,Изборите могат да я решат,ако всички излезем отговорно и гласуваме по съвест...за себе си за децата си за|България...не за пари от дпс,не по нареждане от мАсква,имате глави...мечти и желания...спрете да ги слушате...ограбват ви вече 30 г.едни и същи...свободни сте...и избирайте
104
2
 
9
 
! Отговори
ББ преди 1 година
и дончО,нямаш ли усещането за продоволствена...войната ще продължи...вече не се пройзвежда...сите селяни гонят я полицай я минтичари я икономисти...лъжи и изкривени ценности,пари не се ядат,не лекуват,не помагат...хората го правят,ама закрихте над 1500 училища,икономисвате,и ни санирате за милиарди,за +18,и имате деца за бога,огладнея ли няма армия която да ме спре да ги ограбя!найстина ли не го разбирате???
103
6
 
10
 
! Отговори
ББ преди 1 година
ало мафията дпс-гроб,активирахте славица ...ок...обяснете на Българите как ще компенсирате загубата на 12 милиарда по Плана за възстановяване,как ще живеят пенсионерите ,с какво ще се топлят Българите без доставки на газ,без хляб...защото ще го изнесете за печалби и Народа гладен,Петков е лесен...не е роден министър-председател за разлика от боко егото и доган...агента на кгб,дончо как ще докарате парите по Плана за възстановяване обясни на Българите...със платени стачки ли?неч.в.ц. сте!!!
102
7
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
ДПС ***, чалгаря на Доган ***, ГЕРБ кеичат, дано Кирчо закрепи, защото явно сме на прав път и ще избягаме от мутренското десарско наследство
101
4
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
И съжалявам да ви разочаровам, но решетки няма да има ... вие да сте видели някой политик в затвора досега ?
100
4
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Може и преброени да са дните на това правителство, но дали Герб ще имат достатъчно проценти за самостоятелно управление ... рано е да се радват.
99
6
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Да. Към 1200 дни са, а после вие от ГЕРБ ще зачерквате календара зад решетките! Гешев не е вечен!