Захариева: Това правителство застрашава финансовата стабилност

Припомни, че се работи без управленска програма
16 юни 2022 17:22, Росен Стойчев
28
Захариева: Това правителство застрашава финансовата стабилност
Снимка: БГНЕС

„Не мисля, че този парламент има дълго бъдеще и българските граждани ще бъдат изправени пред избори.

Още по темата
За това вина носи ПП.” Това обяви народният представител от ГЕРБ Екатерина Захариева пред Нова Нюз.

„Това правителство е опасно за държавата. То застрашава финансовата стабилност на държавата, застрашава икономическата стабилност, оттам и за националната сигурност на държавата", допълни  Екатерина Захариева.

Тя подчерта, че правителството работи без управленска програма, че бюджетите са пълен провал, а българските граждани обедняват.

„ГЕРБ мълчи в този дебат,” посочи депутатът, но припомни, че са удължили работното време на парламента и че бюджетът ще се гледа.  

Тя бе категорична, че такава конфигурация в рамките на това НС оабче е немислима.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


28
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
26
0
 
0
 
! Отговори
ЕМКО-2000 преди 1 година
Незнам защо но Захариева много ми напомня за Захарова.Заради името ли,заради друго ли ....но определено следват и двете курса на ''управленската програма" на по-висше стоящи кукловоди.
25
0
 
1
 
! Отговори
ПроСоТо преди 1 година
иначе добре са лустросали фейса й!..Ашколсун на дизайнера!..Напълно "в духът на съвремието"..Пазарджишкатаселяния сигурно тръпне от възторг като види съселянката си така изографисана.."Пременена и натъкмена"..
24
3
 
6
 
! Отговори
ПроСоТо преди 1 година
НАГЛОСТ,наглост,наглост!!!...Тая обвинява сегашните че "немали управленска програма" а се прави НА УДАРЕНА,че през цялото време,в което герп "беснееше над бащино ми огнище" гробарите не само нямаха никаква програма,ами и държавата се "ръководеше" от джипката по телефона..При това заради "интелектуалните особености" на Бориссофф,заповедите се сменяха през няколко часа...Та:..-НАГЛОСТ,чутовна!..ТИПИЧНО ГЕРБАДЖИЙСКА ..
23
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
новия американски посланник не вижда ли какво става, мафията Магнитска граби цяла европейска държава!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
22
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
а колко патерици на ГЕРБ тн патриоти си гласувал досега? НАПРАВИ СИ РАВНОСМЕТКА НА ПРО СТИТЕ СИ ГЛАСУВАНИЯ, УЖ ЗА РУСОФИЛИ А ТО ЗА КОАЛИЦИОННИТЕ ПАРТНЬОРИ НА ДПС И ГЕРБ - ДВЕТЕ ТУРСКОФИЛСКАЩИ ПАРТИИ ЕДИНСТВЕНИ ОТ ЕС КАНЕНИ НА ЕРДОГАНСКАТА ПАРТИЯ НА КОНГРЕСИТЕ... ПОЗОР КОПЕЙКИНЧЕ-СИМЕОНОВЧЕ, СЕДИРЧЕ И КАРАКАЧАНЧЕ ЗАБЛУДЕНО, ПИСНА НИ ОТ ВАС ПАТЕРИЧИ ИЗБИРАТЕЛИ!Прочети още на: https://dnes.bg/politika/2022/06/16/opoziciiata-s-itn-butna-shefa-na-ns-nikola-minchev-ot-posta.533705#comment-newest
21
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Новата коалиция герб и дпс с подкрепата на слаБи и компания! Батко ви Пеевски ще е премиер! И без тва притежава половината държава!
20
3
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Тая пък къде се бута пак?!? Киро хората го избраха не щото е мн убав а просто от отчаяние и погнуса от Герб! Тия хора май не ги разбират тея неща!
19
14
 
3
 
! Отговори
Реалист преди 1 година
Една година ГЕРБ не са на власт, и държавата върви само надолу! Кокорчо само се хвали какви пари събрал, а никой нищо не вижда! Строителният бранш иска работа , иска поръчки и плащания, и много малко ги интересува политиката и кой е на власт! Все им е едно кой ще вземе комисионните, важното е да се работи!
18
2
 
3
 
! Отговори
Тенгри кан преди 1 година
Захарче, дзак;))) Ние вас, ГЕП и в тази ситуация не ви възприемаме като Решение, а само като фигура на шахматната дъска, от която ще се възползаме, за да матираме царя;))) С една дума, не надувайте излишно мускули. Ако вие бехте Решението, щехте да получите поне 121 дупетата;))) Партиите трябва да се гледат като на шахматни фигури, а политиката - шахматна дъска. Много е важно как местим фигурите по нея и каква партия шах искаме да изиграем.
17
3
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
В ДПС са най-богатите ''българи'' , а електоратт им е най-беден !Има ли логика ?
16
4
 
13
 
! Отговори
пак от Перник ! преди 1 година
Кога Лиляна Павлова ще върне парите за язовира ????
15
5
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Герб и ДПС да върнат откраднатите пари ,.... защото за 13г. ., дългът в хазната е ''само'' 38 млрд. !
14
3
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Те тая отива в съда. Какво да каже?
13
5
 
10
 
! Отговори
nn преди 1 година
Ама тия от герб изпълзяват и имат наглостта да говорят
12
3
 
5
 
! Отговори
Иван преди 1 година
Админите вадят статиите с опорките и се почва кампанията, дано само служебен министър да сложят пак Рашков
11
3
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Тая госпожа когато я избраха,не знаеше на кой свят се намира,а сега се прави на голямата работа.Да не говорим,че кашите,които забърка с македонците,скоро няма да се оправят.
10
3
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Абе,стига сте ни я пробутвали тая измислена бивша министърка дето посрещаше официалните си гости с телефон в ръка и се правеше на репортер,вместо на министър.И тя такива ги надроби с тоя договор без никакви гаранции,че сега да се чудим как да се оправим.
9
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До Факт От предградията на Пазарджик.
8
2
 
8
 
! Отговори
нисък старт преди 1 година
Купила си е нови очила Захариева, а поне тоя път да не са - 0.25 диоптър.
7
3
 
8
 
! Отговори
До 4 преди 1 година
Славчо ти ли си бе, айде лансирай ти още някой че ги събра все убавци