Слави: Малоумните внушения за мафия прикриват некадърността на Петков

В РСМ има българи, а не малцинство, заяви лидерът на ИТН
Обновена: 18 юни 2022 19:09 | 18 юни 2022 18:25, Александър Попов
529
Слави: Малоумните внушения за мафия прикриват некадърността на Петков
Снимка: БГНЕС

Френското предложение за вдигане на ветото за започване на преговори на РС Македония за ЕС е факт. И от което става ясно, че Кирил Петков е водил политика, различна от тази на външното ни министерство. В този документ се говори, забележете, за „българско малцинство“. Това е нещо, което ние като българи никога не сме приемали, защото истината е, че в РСМ няма българско малцинство, а има българи. Това заяви лидерът на „Има такъв народ“ Слави Трифонов в телевизионно обръщение.

В така нареченото предложение се казва, че трябва да пуснем РСМ да стартира преговорите, а пък Франция и ЕС ще гарантират, че Северна Македония ще си изпълнят после ангажиментите. После ще приеме българите в Конституцията си като държавотворен народ и после ще приеме решенията от Договора за добросъседство от 2017 г. После, а гаранция, че после това ще се случи ще дадат Франция и ЕС. т.е. гаранция-Франция, каза Трифонов.

Лидерът отбеляза още един абсурд във френското предложение свързан с така наречения македонски език.

"Тъй като ние българите не приемаме съществуването на македонски език, защото такъв език няма, всички останали европейски държави ще го признаят. На нас ще ни признаят, че ние не го признаваме. Това е резултатът от двойнствената политика на Кирил Петков от момента, в който стана премиер“, заяви Трифонов.

Той заяви, че една от основателните причини, заради които е изтеглил министрите от правителството вече е факт.

"Малоумните внушения за мафия и корупция са само едни нелепи и абсурдни обяснения за некадърността и националното предателство на Кирил Петков", подчерта Слави Трифонов.

От обща култура трябва да знаете какво е мафия - срастване на организираната престъпност с властта. Как да бъдеш мафия, когато нямаш власт? Значи, аз, напускайки властта, пропускам възможността да бъда мафиот. В случая мафиот може да бъде само Кирил Петков, защото има власт, заяви Трифонов.

Той заяви, че другата седмица ИТН ще заяви своята позиция по време на вота на недоверие с депутатите си, „колкото и да са те“. „Търговията с депутати през последните дни е толкова унизителна и срамна работа и показва само едно, че Кирил Петков иска да си запази властта на всяка цена“, заяви Трифонов.

Лидерът на ИТН заяви, че не е разговарял с никога и, че коалиция между неговата партия, ГЕРБ и ДПС няма.

„Няма, няма и няма да има. И е невъзможна по принцип. Истината е такава и тя е най-силният щит против лъжите и измислиците“, заяви Трифонов.

Той се обърна лично към Кирил Петков и Асен Василев: „Явно вие сте били в Канада, докато аз съм бил в България и не ме познавате. Няма да се спра. Всички депутатите да ми вземете и да ми оставите само Тошко Йорданов, аз няма да се спра, защото на моя страна е справедливостта! Нямам какво да губя, какво ще вземете на човек, който няма какво да губи. Няма да спра!“, обеща Слави Трифонов.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


529
Още по темата: Слави Трифонов
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
260
1
 
12
 
! Отговори
пак от айдеее преди 1 година
4- те милиарда, грешка
259
9
 
30
 
! Отговори
айдеее преди 1 година
Славка да говори за 4-те милиона, дето ги искаше за старите, *** фирми от пътищата, а тез не му ги дадоха. Точно тогава ритна кросното ядосан. Там е заровено кучето, никва Македония. Тя му дойде добре дошла за алиби!!!!
258
0
 
10
 
! Отговори
Абе акъл преди 1 година
До СветозарКак да се пишеш българин, като после почват репресии и никаква подкрепа за теб, от Родината ти...Тя работата, като Украйна, само дето не ги горят по площадите...
257
10
 
27
 
! Отговори
Рита Тумберг преди 1 година
Нали ви казах за Слави преди 10 години се целуваше с Борисов сега се цунаха пак
256
12
 
7
 
! Отговори
Ама и ти преди 1 година
До АнонименКак ИТН е първа политическа сила, с 20% да управляваш 100. Това не е първа политическа сила, извиха му ръцете и му разтураха управлението, помниш ли?Е, той сега се опитва да катурне управлението, защото Петков го купили да продаде интересите на България в Македония. Само *** могат да се съгласят на Македеноските искания...
255
3
 
8
 
! Отговори
Едно си баба знае преди 1 година
До АнонименТой ти обяснява, каква е заплахата за българите в Македония, и че трябва да тържествува справедливостта. Нашият вика, че живеел зле.Ами пиши се американец, ако това ще ти помогне да живееш добре, ама това записване, не е лесно... Та така хората се пазят в Америка, където са сбирщина от цял свят...
254
23
 
26
 
! Отговори
Отец Нафърфорий преди 1 година
Кирчо се извъди голям лъжец и интригант, но ще оттече в канала скоро.
253
12
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Слави, целта ти не е в полза на народа. Откакто изобщо те избраха и вкараха хората в парламента, нищо не си направил за подобряване на живота в страната. Само плюнки от тебе. Скрий се някъде, прибери си клоуните от парламента и не се меси там, за където нямаш и грам капацитет.
252
11
 
31
 
! Отговори
истински мъж преди 1 година
Славчо-о-о-о,и на децата стана ясно,че други ти дърпат юздата.Разтури три парламента.Какви други доказателства да посочим затова?Жалко,че хота ти повярваха.Мафиотизирана кукла на конци.Но ти приключи политически.ИТН-такава партия фактически,вече не съществува.На следващи избори-2%.Сега тези,които ти заповядват,ще те използват колкото може,до навредиш.Дано още 5 депутата те напуснат.
251
7
 
22
 
! Отговори
ам'чи браво уа! преди 1 година
Докато дойде великата ''отстъпка'' от 25 ст. на литър за 50 литра месечно, бензина ще достигне и подмине 3,50 лева!
250
20
 
18
 
! Отговори
Еххх преди 1 година
Поне в едно нещо да съм съгласен с него !
249
15
 
22
 
! Отговори
Ангелина преди 1 година
Най- некадърните в Правителството до момента бяха Слави ,"твоите назначени хора" или по- скоро на твоят "ментор" - Соломон Паси .Хубаво е ,че реши да ги "изкараш" от правителството - това беше твоят "елегантен начин" да си съхраниш ЕГОТО и да не си признаеш ,че най- големите "каши" в управлението забъркаха министрите от твоите "овладяни" ресори,които продължиха по стъпките на ГЕРБ и компания."Нека всяка жаба да си знае - гьола"- нямаш капацитет дори да определиш качествени професионалисти ..
248
10
 
28
 
! Отговори
Перде Кириз преди 1 година
Ние Петков със мафиотски босове досегаш сме го не виждали Славче,за разлика от тебе.
247
8
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Все ми е тая дали има или няма македонски, или северомакедонски език. Не виждам никаква разлика за нас, от това дали ще го признаем или не този език. По-скоро щом група хора желаят езикът им да се нарича така, или онака, или те самите да се наричат така, или онака - нека да имат право да го правят. Не разбирам защо сме против. Може би е твърде сложно за мен :)
246
7
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Тръгна да чупи коалицията а те му счупиха партията. Ми кеф си е!
245
3
 
2
 
! Отговори
От Вселената преди 1 година
И Българката Амазонка изрече: Нека да бъде що рече. Благодаря ти Господи, че ме надари с Гърди твърди, вирнати нагоре срещу земната гравитация. Светът към мен да гледа и дай боже да не ми се нагледа. С гърди пълни с мляко, да кърмя Юнаци със засукани мустаци. Божествени, Богоизбрани, Боили, Богомили Славни. От днес Господи де що всред Бяла Раза на исток се вижда. От днес Всички Богове, Господари име Българско ще носят. И покорихме Земята на два океана и се нарича БЪЛГАРИАНА!
244
4
 
4
 
! Отговори
От Вселената преди 1 година
Александър сплоти и накара да заработят с Меч за кауза велика всички еднакво езически народи в области на Тракия, Македония, Мизия, Готия ...и Българи да се наричат. Превзе първо Грачещите от Атина и им каза, че с много поздрави, банкети Велик не се става.... Хвана се за Меча... и започна да Покорява. Покори всичко де негов Крак стъпи. В Бактрия срещна една Роксана - тя на български говореше и той онемя. Ожени се за нея и светът стана навсякъде български навред - държавата Александрия!
243
3
 
3
 
! Отговори
От Вселената преди 1 година
Българските Жреци пълнеха умовете на Боговете със Слънчеви лъчи - как светът Пирамидално, Слънчево е устроен и как наРОД се управлява от РОД. От наРОД потънал в слава от неговия собствен РОД. Род на РОДовете ДУЛО се нарече и да осветлява умовете той умее и да учи Буквите да срича. Да помни, че нявга и сега и в бъдеще, че е имало и има Богоизбрам - Бъ+Л+Г+Ариански Род, наречен НаРОД!
242
3
 
18
 
! Отговори
petko преди 1 година
Супер констатира ,че са в РСМ само българи, само остава да забиеш знамето и на 3 морета..но от дивана е лесно да се говори, отиди и им го кажи бе приятелю на Боко, Орлин и Таки..
241
6
 
4
 
! Отговори
От Вселената преди 1 година
Слави. ти сам каза: Аз съм и Ад и Рай, Господар съм и съм Роб, Начало съм и съм Край, Демо кой съм и кой съм Бог! Правилно казваш Слави! Всеки Човек е Бог за неговото си тяло и затова дофторите не са Богове да бият инжекции в телата на други Богове! Тия Богове, които си дават телата на други Богове да им бият инжекции са Роби, със робствени умове и не са Богове на собствените си тела! Кой е Богът и Лекарят на твоето тяло? Ти! Това тяло принадлежи от раждането до смъртта на теб и ти си негов Бог!