Петков призна: Сгрешихме при комуникацията с българския народ

Той не вярва, че това е края
22 юни 2022 20:27, Нели Христова
247

Снимка: Димитър Кьосемарлиев

Не ни изиграха. Това беше най-логичното нещо да се случи - задкулисието показа всичките си нюанси и представителите си в НС, защото, за съжаление, нямаше нито един човек, от тези, които гласуваха срещу нас, който сам можеше да вземе решение, на база на собственото си вярване кое е правилно.

Това заяви Кирил Петков в първото си интервю след падането на кабинета му пред NOVA.

Премиерът в оставка заяви, че е чувал как в НС се е казвало: "Сега гласувайте с ДА", "Сега гласувайте с НЕ".

"Борисов беше наредил 57 човека като овце. Слави Трифонов също беше разподедил да гласуват против. Делян Пеевски натисна "Не", но аз мисля, че зад него и зад партията стои Ахмед Доган", каза още Петков.

Направихме много грешки: работихме от сутрин до вечер, но не комуникирахме правилно с българския народ, сподели премиерът.

Причината за падането на правителството: Беше ги страх, че ако останем на власт, правосъдието ще стигне до тях. Така Петков обясни днешния вот на недоверие.

На Слави бих казал - довиждане. За Борисов - греховете, кражбите, които си направил - те ще те застигнат, заяви Петков.

Той сподели, че за него това не е края. Вярва, че българите не искат да бъдат управлявани от Борисов, Митрофанова или Слави Трифинов.

Продължаваме промяната никога няма да направи коалиция с тези хора, заяви Петков. Ще изпратим официално писмо към депутатите от ИТН, ако откажат да дойдат, както днес ги достраша - отиваме на избори. 

На въпрос идват ли ГЕРБ и Борисов на бял кон, той отгворои: Това зависи от хората отвън.

 

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


247
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
156
2
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Иска да каже, че да ги затварят и рекетират с незаконни сертификати, и да ги ограбиш с печатницата за хартийки с брутална инфлация, и да взимаш заеми на чужд гръб като и ги крадеш, не се харесва на хората и чупи комуникацията ли ве, мбоклик? Ти да видиш.....
155
10
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Сега иде ред на бензиностанцията с ракети да ни вкара в правия път ! Иначе ще си загинем от студ и глад, придружени с простотия !
154
11
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Абе льольо,не те знам ти къде си сгрешил,ама ние определено сгрешихме с тебе и твоята "промяна"
153
2
 
16
 
! Отговори
сопол преди 1 година
Млади глобални лидериПрограмата е основана от Клаус Шваб от Световния икономически форум през 1993 г. под името Глобални лидери за утре и е преименувана на Млади глобални лидери през 2004 г. Сега проверете , колко и кои политици са били в програмата, подготовка за голямото зануляване и световно правителство, Кири за България, майкооооо
152
9
 
25
 
! Отговори
сопол преди 1 година
бойко с една книга има по добър изказ от канадеца, бе А англиският му е като моя , разговорен, къв оксфорт, къв харвард бе. Идва канадски гражданин и става премиер, жена му не българка, децата също. Сорос със Швааб ги подготвят тия мръшляци, нашият кавал, с ленчето са били на специализация в харвард, както и трюдо и други продажни лидери. ако не правите връзката....
151
4
 
22
 
! Отговори
СОЦИАЛЕН ПАТОЛОГ преди 1 година
Ама ти нямаш комуникация с главния мозък..
150
4
 
21
 
! Отговори
Уф преди 1 година
И на този Русия му е виновна.
149
4
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
С нищо не сте сгрешили. Дебелият вилнее в Задунайская само. Никъде не го искат, а в Дубай му понаместиха ребрата, ама не ни отърваха от Прасето на Дпс_то
148
5
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Дали идва Борисов на куца кобилка, зависи дали бюлетините ще са хартиени. С машинно гласуване Борисов отива на ***.
147
4
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Добре, че Тошко ни построил каквото можал. С такива нови само приказки за лека нощ може.
146
6
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
чакаме 5-те моста на Дунав. Кога? приказки под шипковия храст от следващия?
145
8
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
яви се на поправителен в Харвард запиши задочно Шуменския Университет и като завършиш след 5 години тогава.
144
5
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
и да не забравиш да си дариш последната заплата ,ти го предложи.
143
4
 
27
 
! Отговори
За кой да се гласува преди 1 година
Това е големият проблем - няма за кой. Парламента е сбирище от вече провалили се и нови аматьори - чалгари, рапъри, биг брадър участници, продавачи на пробиотици. Всичките искат да се докопат до баницата, докато не сме стигнали абсолютното дъно. Открито си казват, че новите им партии са бизнес проекти. Мисъл за държава и народ - няма такова нещо.
142
4
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Простокирието в потрес!
141
8
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Правителството на кирчо не беше на промяната, а на подмяната. Тия хора сринаха нравствените ценности на българина. Търгуването на депутати за да оцелеят беше извън всякаква критика. Наистина това е най- вредното правителство, основано на лъжа, омраза и арогантност. Трябваше да си отиде. Не разбирам защо трябва пак да им се предлага да съставят нов кабинет, след този провал.
140
3
 
18
 
! Отговори
Joko преди 1 година
КирррЧо. чоряпе мой, за правлението на една държава се иска голям професионален и житейски опит. Ти си една гола вода с голи амбиции. тези , които те изкопаха от Канада ърябва да са били наяснос големия риск. Ти ако си бил достатъчно интелегентен нямаше да се грумнеш в краката с този обречен проект. Съжалявам, че не се вслуша в посланието на опитните. Сега народът трябва отново да гони Михаля....
139
4
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Петков живее във виртуален свят. Изпбщо няма представа какво се случва, кал се случва. Говори едни и същи клишета и се радва на камерите.
138
6
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Гробарите реват нещо, нахахахахаха.
137
11
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Ако бяха корумпирани или ако бяха крали, дали нямаше Бойковата прокуратура веднага да ги погне? Със сигурност ги следят непрекъснато. Дави имам и тъпите упорки!