Петков призна: Сгрешихме при комуникацията с българския народ

Той не вярва, че това е края
22 юни 2022 20:27, Нели Христова
247

Снимка: Димитър Кьосемарлиев

Не ни изиграха. Това беше най-логичното нещо да се случи - задкулисието показа всичките си нюанси и представителите си в НС, защото, за съжаление, нямаше нито един човек, от тези, които гласуваха срещу нас, който сам можеше да вземе решение, на база на собственото си вярване кое е правилно.

Това заяви Кирил Петков в първото си интервю след падането на кабинета му пред NOVA.

Премиерът в оставка заяви, че е чувал как в НС се е казвало: "Сега гласувайте с ДА", "Сега гласувайте с НЕ".

"Борисов беше наредил 57 човека като овце. Слави Трифонов също беше разподедил да гласуват против. Делян Пеевски натисна "Не", но аз мисля, че зад него и зад партията стои Ахмед Доган", каза още Петков.

Направихме много грешки: работихме от сутрин до вечер, но не комуникирахме правилно с българския народ, сподели премиерът.

Причината за падането на правителството: Беше ги страх, че ако останем на власт, правосъдието ще стигне до тях. Така Петков обясни днешния вот на недоверие.

На Слави бих казал - довиждане. За Борисов - греховете, кражбите, които си направил - те ще те застигнат, заяви Петков.

Той сподели, че за него това не е края. Вярва, че българите не искат да бъдат управлявани от Борисов, Митрофанова или Слави Трифинов.

Продължаваме промяната никога няма да направи коалиция с тези хора, заяви Петков. Ще изпратим официално писмо към депутатите от ИТН, ако откажат да дойдат, както днес ги достраша - отиваме на избори. 

На въпрос идват ли ГЕРБ и Борисов на бял кон, той отгворои: Това зависи от хората отвън.

 

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


247
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
136
8
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Никой не разбра какви промени е направил Кирчо. Само говори за мафия. Мафията това,мафията онова. За 1 г колко мафиота осъди. Нали са на всеки ъгъл. И винаги вади Рашков да говори когато е напечено. Онзи плямпа как е имало сериозни разследвания,но все Гешев му е пречил. За 1 година научихме всички фрази наизуст.
135
3
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Не с комуникацията, а с локацията си сбъркал, Кире. Това не ти е САЩ или Канада и ЕК, където глобалистките и джендърските идеи са на почит. Айде бегай на Маями бийч или другаде през океана
134
11
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Тук има ли хорагласували за герб, да ги питам какво очакват от тях? 12 години не ви крадоха достъпно? С кой ще управляват , с дпс ? Това ли ви харесва?
133
1
 
9
 
! Отговори
Валентина преди 1 година
Вярно е.На страницата ви коментарите са изключени.Не чувате никой.Увеличение двойно на заплати, пенсии,а вие не мирнахте с тая украйна.!
132
3
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До ХахахаИменно тази арогантност и на моменти циничност им изяде главата. Непрекъснато декларираха нулева толерантност към корупцията, а се оказаха доста корумпирани, в тежък конфликт на интереси / случаят Киро и Лена/. За много кратко време се възгордяха и започнаха да си показват рогата.
131
5
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Кире грешката ти е, че тръгна да ставаш по-католик от папата, по-европеец от Брюкселци и по-светец от Св. Петър. Никой нормален тук не иска да сме зависими от Русия, но докато сме зависими не можеш да ходиш да ги плюеш. Първо направи конекторите с Гърция, Пусни азерски газ, направи втори АЕЦ ама с друго гориво не руско, смени военната техника да не е руска, оправи завода за торове, вземи си рафинерията, договри за петрол с арабите и ПОСЛЕ като вече нямаме вземане даване с тях ПЛЮЙ на воля!
130
3
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Това, че си учил в чужбина не означава нищо. Според мен тези млади хора не са наясно с реалността. Кариера се прави трудно. Трябва да се докажеш, а не по- най лесния път чрез политиката да правиш лесна кариера.само емоции не стигат. Нужен е и повече опит.
129
1
 
28
 
! Отговори
Хахаха преди 1 година
Продължава да обижда и да се мисли за най-умния!!!! Всички които не сме обвързани или платени видяхме, че не става с лъжи и манипулации...колкото и да си умен!!!
128
3
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Кириле не е грешка, а некадърност. Значи виж сега и Костов и Баце и Доган и Орешарски и Петър Стоянов ни лъгаха много! Ама при тях лъжите излизаха наяве към края на мандата щото успяваха да мажат след като лъжат. А ти лъжеш ама много калпаво бе момче. Много прозрачно лъжеш и те хващат след 5 мин. И като те хване народа да го лъжеш 1000 пъти на месец то става много. Не знаеш ли приказката за лъжливото овчарче? Сега и да кажеш някоя истина, че мафията итн. НИКОЙ няма да ти повярва. Ех Канада!
127
1
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Извод след печалната оставка на кирчо. повече от вредно е случайни и неопитни политици да се допускат да управляват. Недопустимо е да нарушаваш конституцията, какъвто беше случаят с Петков. Не трябва да ср правят компромиси с който и да било.
126
1
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Българите общи с Русия нямаме.Не върви ръка за ръка.Но той обиди публично целия български народ.
125
5
 
23
 
! Отговори
Комуникационист преди 1 година
Комуникацията мой човек с Българите върви ръка за ръка с комуникацията с РУСИЯ това си го набий в главата за вечни времена ,няма друго положение , сърди се на себе си!
124
0
 
26
 
! Отговори
бай Даньо преди 1 година
Ха честито Киро! Га изсъхне кафявото по гащите почвай да изчегъртваш!
123
2
 
29
 
! Отговори
Познато преди 1 година
Едно време комунистите така си посипваха главата с пепел при провал. Киро, много се изхвърляше пред целият свят, това ти беше проблема.
122
2
 
27
 
! Отговори
ма тя, преди 1 година
една комуникацияяяя. Те загубиха, ония отвън викат:"Победа".Онзи ден свалиха техния председател, а техните поддръжници ги поздравяват пак и викат: "Мафията вън".Те излизат вън и почват речи...В тълпата виждам няколко протягат ръка многократно като за нацистки поздрав...техни поддръжници явно.Ццццццц.
121
2
 
30
 
! Отговори
Кир за Киро Гриндъра преди 1 година
А где е палавата ***???
120
3
 
39
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
ПП-Пълни Психари,на които им се Привижда Путин,а не виждат цените по магазините!
119
5
 
49
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Политиката му не беше антируска.Направо антибългарска си беше.За първи път виждам управляващ да си позволява обиди публично на българския народ.Унижи ни.Публично.Това стигна и до други държави.Как ще ни уважават извън граница като наш управляващ си позволява обиди?
118
38
 
5
 
! Отговори
МУРЗИЛКА преди 1 година
Всички,които пишат срещу ПП искат да живеят в блатото,да оцеляват със 600 лв.,да псуват тези,които ги грабят и това да им харесва,да плюят по ЕС,но да търсят ред и нормалност там.Трябва да си късопаметен,за да не виждаш как пред очите ти едни бързо забогатяват,а не се трудят повече от теб,да не виждаш как са се настанили феодали във всеки град,та и в село.Дано по-голяма част от работещите, учещите, нормалните хора да излязат да гласуват за ПП,защото иначе наистина мафията ще ни умори.
117
3
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Ако не беше тази антируска политика, която на моменти отиваше към директно вкарване на България във войната, повечето от българите щяха да ви подкрепят. Нормалните хора разбират защо се повишиха толкова много цените, а също така никой не иска София да стане в руини като Мариупол.